Skip to main content

O nouă televiziune va intra în România: Epic Drama, un post cu seriale dramatice

 
O nouă televiziune va intra în România: Epic Drama, un post cu seriale dramatice

Compania Viasat World anunţă lansarea Epic Drama, un canal dedicat serialelor dramatice de epocă din întreaga lume. Canalul va fi disponibil în 18 ţări, inclusiv în România.

Publicitate

Programat pentru lansare în data de 14 decembrie 2017, Epic Drama va difuza peste 600 de ore de conţinut HD, anunţă reprezentanţii Viasat. Cea mai mare parte a conţinutului din prime-time reprezintă seriale produse în ultimii trei ani, au mai precizat aceştia.

Irina Gofman, CEO & Preşedinte Viasat World: “Suntem încântaţi să lansăm Epic Drama, un nou canal puternic şi generos, dedicat în totalitate producţiilor dramatice de cea mai bună calitate, cu bugete pe masură, un canal care are la bază poveşti captivante. Ne folosim de experienţa acumulată în difuzarea serialelor dramatice pentru a acoperi o lipsă pe care am identificat-o pe piaţa de televiziune – lipsa unui canal care să transmită 24 de ore pe zi cele mai bune seriale dramatice disponibile la nivel mondial, cu un conţinut disponibil şi la cerere.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Khal Drogo Khal Drogo
    Comenta cineva mai sus (anonim) de canalele Viasat ( cred ca se referea la cele din Danemarka)...dim pacate si daca ar fi introduse de cablistii romani ( ar lasa in umbra canalele "bucurestene") ar fi mult prea putini care ar plati pentru ele! La noi daca e moka sa fie primit, daca e pe $ sau €...atunci nu!...citi din cei "dornici" de canale premium au Maxpack?!...putini! Dar de canale cu filme PPV?! (Cum s-a lansat Digifilm)...putini. si sa vina nordici cu ale lor pachete de canale ( nu ca ar putea din cauza Time warner/HBO) ar abandona din cauza lipsei de abonati pt canale premium. Chiar si pentru canale tv solo, sa zicem Viasat Premiere sau Viasat Action...citi ar plati pretul?! Dar pentru film1 nederland...sau Sky Deutschland?!...
  • Anonim Anonim
    si cei de la viasat ro pe partea de canale de filme artistice gen tv1000 nu mai baga altele ca in alte tari este si in format hd tv 1000 , viasat life , tv 1000 action , tv 1000 premium , tv 1000 comedy , tv 1000 megahit , tv 1000 drama , tv 1000 clasic , tv 1000 family ; pecand si acestea in Romania ( versiuni pentru Romania ) ; ca documentare sunt destule iar de film doar unul .
  • costin costin
    nimic deosebit seriale cu gramada pe n canale
  • paul paul
    speram sa intre dupa 14 decembrie si la Telekom Iptv.
  • Borda Borda
    Canalul o să fie disponibil și în alte țări. În prima fază e vorba de 18 țări, restul se adaugă în 2018.â

    În România primul operator care îl va oferi în HD este Akta.

    "Canalul va fi dispobibil în 18 țări" - Verificați vă rog gramatica înainte de a posta un articol.

Trimite un comentariu

sus