Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul a dat titlul zilei: „HALEPRIMA!”

 
PRESA DE AZI. Adevărul a dat titlul zilei: „HALEPRIMA!”

Simona Halep deschide prima pagină a ziarelor Adevărul şi Click! de astăzi. „HalePrima” este găselniţă isteaţă găsită de Adevărul pentru a arăta că, începând de astăzi, românca este numărul unu mondial, ea fiind şi prima româncă ajunsă pe primul loc în clasamentul WTA.

Publicitate

„Dacă cineva se întreabă ce stă în spatele acestei performanţe, atunci răspunsul scurt ar fi 22 de ani de muncă”, notează ziarul Adevărul.

Paginademedia.ro prezintă în continuare principalele titluri ale ziarelor de astăzi:

  • Evenimentul zile are deschidere un articol despre DNA şi Laura Codruţa Kovesi. Ziarul scrie despre presupuse informări ale DIPI către DNA „despre activitatea infracţională a grupării Kovesi de la Autostrada Sibiu - Orăştie”. Tot pe prima pagină apare şi o trimitere către un articol în memoria lui Gică Voicu, primul redactor-şef al EVZ, care a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă. „Adio, Gică Voicu!”, un text semnat de Ion Cristoiu care povesteşte „un moment de glorie din istoria presei româneşti: Gică Voicu îl trage pe sforară pe Francoid Mitterrand!
  • România liberă îşi împarte prima pagină între „Cărăuşul” lui Coldea, bani de la Vişoiu - ANRP şi Independenţa Cataloniei a fost amânată cu o zi.
  • Click a deschis ediţia, două zile la rând, cu reuşita Simonei Halep. În ediţia de duminică, publicaţia a titrat: „Regina Simona!”. În ediţia de astăzi: Halep, numărul 1 şi în tenis, şi în afaceri.
  • Jurnalul Naţional are prima pagină dedicată şefei DNA: „Umbra lui Kovesi. Istoria neromanţată a consilierei Tiţian”.
  • „Un sfert din companiile din România au cifre de afaceri zero, dar datorii de 105 de miliarde de lei”, titrează Ziarul Financiar.
  • Gazeta îi dedică ediţia de astăzi lui Gheorghe Popescu, care împlineşte 50 de ani. Oleanul infinit titrează publicaţia care îi dedică Baciului 18 pagini.
  • Libertatea deschide ediţia de astăzi cu problemele financiare de la Tarom: „Companie de stat cu pierderi, ofer al 16-lea salariu”, titrează Libertatea. Acesta este episodul al treilea al unui dosar dedicat companiei TAROM.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus