Skip to main content

Producătorul executiv al TVR 1 a demisionat: "Exista un soi de conflict acut şi am vrut să îi pun capăt"

 
Producătorul executiv al TVR 1 a demisionat: "Exista un soi de conflict acut şi am vrut să îi pun capăt"

Cristi Coman, producător executiv al TVR 1, cu atribuţii pe zona de ştiri, a demisionat de la postul public. "Divergenţele erau acute", a declarat Cristi Coman pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

De ce a demisionat?

"Au fost nişte divergenţe. Nepotrivire de caracter", a declarat Coman pentru Paginademedia.ro. "Au fost discuţii care m-au determinat să iau această decizie", a continuat el

"Exista un soi de conflict acut şi am vrut să îi pun capăt", a explicat Cristi Coman.

Paginademedia.ro: La ce nivel a fost conflictul?

Cristi Coman: La nivelul managementului din SRTV, dar nu vreau să spun mai mult.

Nu ne-am mai înţeles şi am decis să mă opresc. Din moment ce divergenţele au devenit acute, e mai bine aşa.

Paginademedia.ro: Au legătură cu schimbarea directorului TVR?

Cristi Coman: “Nu vreau să spun mai mult.”

Paginademedia.ro: Au existat presiuni?

Cristi Coman: Au fost divergenţe pe teme care au legătură cu funcţionarea, cu programele, cu desfăşurarea activităţii. Dar nu pot spune mai mult.

Paginademedia.ro: Ce vei face?

Cristi Coman: Deocamdată nu am niciun plan. Rămân probabil în domeniul presei, pentru că asta am făcut până acum.

Informaţia legată demisia lui Cristi Coman a fost publicată iniţial Adelin Petrişor, pe pagina sa de Facebook.

„Cristian Coman, seful Stirilor TVR, si-a dat demisia. Din punctul meu de vedere, chiar e o mare pierdere pentru televiziunea publica. In mandatul lui Coman am fost jurnalisti liberi. Presiunile (sigur au existat) nu s-au simtit in redactie si asta chiar este o realizare. Cristi, multumesc si succes in locul in care vei alege sa mergi!”, a scris Adelin Petrişor.

Cristi Coman, 20 de ani de experienţă

Cristi Coman fost numit producător executiv la începutul acestui an, în timpul mandatului Irinei Radu

Cristi Coman are 20 de ani de experienţă la Pro TV, Realitatea TV şi la Observatorul Antenei 1.

Practic, poziţia lui Cristi Coman la TVR era cea de coordonator al conţinului principalului canal public de televiziune.

Cristi Coman a venit la TVR în toamna anului trecut, pentru a se ocupa de proiectul campaniei electorale, împreună cu Robert Tătăruş (fost producător Realitatea TV).

De la începutul acestui an, Coman a fost numit producător executiv al TVR 1, iar Robert Tătăruş a trecut la Departamentul Ştiri, unde coordonează ştirile interne.

Totodată, Conducerea executivă a Departamentului de ştiri a fost preluată de Cristi Marin (fost Digi 24 şi Realitatea TV). La sfârşitul anului trecut, a expirat mandatul lui Claudiu Lucaci ca director al departamentului de ştiri al TVR.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pulea Spataru' Pulea Spataru'
    Darvariu, noul producator general.
    Asta e cel mai slab TVR din istorie.

    Niste ***...huo
  • livia pila livia pila
    Daca intrati pe pagina tvr-ului veti vedea cum se lupta patraru cu... (as spune cuvantul, dar desi e in dictionar, obae il cenzureaza doar cand il deranjeaza, sa ii spunem atunci) iuliana marciuc; cot la cot la premiile radar media, fericiti ca si-au mai dat cate un premiu. Pai i. marciuc anul acesta organizeaza 5 semifinale pentru eurovision. Ea este varful de lance al... (cuvantului pe care nu pot sa il spun ca e cenzurat degeaba) din tvr, cei care duc la sapa de lemn televiziunea publica, indiferent de presedinte. Succesuri patrare, ti-ai dat arama pe fata in sfarsit, cu pamflet cu tot.
  • Lee Harvey Oswald Lee Harvey Oswald
    Vor mai fi plecari pe baza de presiuni. Orice s-ar spune despre C Coman, era un factor de echilibru si de bun simt. In TVR e fierbere dupa declaratiile amenintatoare ale Imparatesei cum ca jurnalistii n-ar trebui sa aiba opinii politice pe facebook. Carevasazica madam Gradea e deasupra Constitutiei si a Legii TVR! Mai mult, isi uita menirea: directorul general interimar si/ sau PDGul nu au voie de la lege sa isi bage nasul si nici picioarele in activitatea editoriala!
  • margareta margareta
    nu fiti rai! cristi a demisionat pentru ca pur si simplu nu a avut conditii omenesti de lucru. nu a fost sergiu toader la butoane, sorin enache la budget, nu a avut la dispozitie condiucta cu banet de la pro tv, realitatea si chiar si de la antena 1 si nici macar nu a lúcrate introduciendo-o puscarie, ca cele mai sus mentionate, unde oamenii sa execute intocmai toate ordinele primite si sa raspunda pentru greselile sefilor!
  • Masinica Buze Reci Masinica Buze Reci
    Asadar, gata cu brigada de specialisti PRO de la TVR. Renumitii Coman, Tatarua si Cristi Marin - ex pro, antena, realitatea, antena din nou, digi24. Peste tot la masa gata pusa. Peste tot cu aceeasi gasca dupa ei. Peste tot cu o imagine de oameni extraordinari. Si peste tot cu rezultate zero, pravalii parasite in faliment, oameni lasati pe drumuri, rezultate de palmares... Mitul marilor specialisti protv! Nu am citit aici nimic relevant din ce a facut/ schimbat/ adus/ inventat blajinul Coman la tvr. Nu am inteles de ce a plecat. Cumva pentru ca toti sunt niste incompetenti si nimeni nu a inteles ce vrea el sa faca acolo? Pai asta am mai auzit-o pana acum si la pravaliile pe care le-a mai frecventat cu prietenii dumisale. Prostul gaseste mereu scuze, in timp ce inteligentul are intotdeauna o solutie. A! Adica nu se intelege cu menegerita Gradea, asistenta lui Sarbu, co-fondatoarea si co-artizana ProTv? ::)))))
  • John Lennon John Lennon
    ***
  • Buratino Buratino
    Asteptam cu mare interes urmatoarele numiri.Au mai ramas niste *** de numit in functii bine remunerate inainte de pensie.Asteptam numirea piticului factotum intr-o pozitie demna de inalta lui statura.Nesimtiti care se plimba fara jena in curtea TVR sunt cu,carul.Oamenii cu caracter si valoare pleaca sau macar se distanteaza de zona crepusculara care domneste in TVR.Greseala Irinei Radu a fost pasivitatea de a accepta finabtarea de la buget.
  • Operator Operator
    Cristi Coman a fost un bun manager pe o saracie crunta. Era un cistig pt TVR. E genul de barbat cu mult bun simt, stie sa ceara si sa se impuna civilizat. E interesant ca se stia cu Gradea din ProTV. Probabil n-a suportat stilul de conducere cu urlete, jigniri (vezi declaratiile publice) si injurii.
  • Buratino Buratino
    Dragilor,calmati-va.Ce se intampla la TVR este culmea diletantismului desavarsit de ultimii ***.Oameni fara caracter,fara capacitate de a se conforma noilor cerinte din media.Numirile recenta duc TVR undeva la mijlocul anilor 80.Tara asta se bolsevizeaza pe zi ce trece devenind un hibrid securisto bolsevic.
  • livia pila livia pila
    Iar mi-a furat cineva identitatea. Chestiunea e simplă. Gradea vrea sa desav
    rseasca pesedizarea. O face incercind sa pacaleasccă telespectatorul. I-a dat ordin lui Cristache sa faca pe disidentul (unde s-a mai vazut moderator care sa aiba păreri transante) pentru a putea să politizeze si mai mult programele. La Stiri, Coman a păstrat echidistanta. Pe de alta parte, a pus in grila emisiuni care nu au asigurata bugetarea. In fine, era interimar, si la Stiri, si in calitate de producător general TVR 1 (un fel de 2 in 1) adus in TVR fara concurs de irenke Radu așa ca nu mai putea sa rămână. Se pregăteste oare revenirea lui Lukacsi? Sa i se alăture sinistrului Burtea?
  • Doru Ioan Cârstea Doru Ioan Cârstea
    Adelin Petrisor a descris foarte bine situația. Dl Coman nu era implicat direct în bucataria Știrilor, dar sub mandatul dânsului s-a văzut o mare revigorare a tuturor jurnalelor. Prezentatori mai vioi și mai pregătiți, invitați importanți și variați, informații mai curate, nu abundență de accidente, crime, violuri. O dată cu tragedia Colectiv (că tot se comemorează zilele astea), pe care n-a reflectat-o, TVR devenise un bastion al jurnalismului de comandă, un eșec, o personificare a dezinteresului și a lipsei de respect elementar față de public.
  • mile mile
    livia , da-ti si tu demisia , ca vad ca nu ai iar de lucru , mananci banii nostri
  • Livia Pila Livia Pila
    Foarte bine ca a plecat. A fost foarte slab, nici nu avea ce sa caute la TVR.
  • Gelu Strălucelu Gelu Strălucelu
    Mutările de mare geniu managerial ale Doinei Gradea sunt re-numirile unor directori-dinozauri cel puțin controversați, sub mandatele cărora TVR s-a prăbușit constant în audiențe și ca imagine: Sorin Burtea, Romeo Couți și Vasile Arhire. Lumea l-a văzut și pe Eduard Dârvariu încălzindu-se prin curte pentru șefia Sportului În plus, madama crede că țățismele proferate prin ziare țin loc de competențe. Deocamdată n-a văzut-o nimeni muncind și nici marcând vreo idee interesantă.
  • ProTV-ist pe front ProTV-ist pe front
    ***

Trimite un comentariu

sus