Skip to main content

Proiectele pentru Revelionul TVR nu au convins nici a doua oară. Postul public vrea să dea un concert de-al Primăriei

 
Proiectele pentru Revelionul TVR nu au convins nici a doua oară. Postul public vrea să dea un concert de-al Primăriei

Cerere de ofertă cu acelaşi rezultat: pentru a doua oară, TVR a considerat că niciunul dintre proiectele pentru Revelion “nu îndeplineşte criteriile necesare unui show de divertisment pentru noaptea de Revelion.”

Publicitate

Prima cerere de ofertă a fost făcută de TVR la sfârşitul lunii iunie, dar propunerile înscrise au fost considerate neatisfăcătoare.

Postul public a relansat oferta şi, până pe 15 septembrie, au fost depuse patru proiecte de la proudcători interni şi externi. Şi acestea au fost însă sub aşteptări.

Ce face TVR în această situaţie?

Potrivit unei comunicări interne, “în acest an Revelionul va fi sărbătorit prin programe speciale difuzate pe toate canalele SRTv, potrivit profilului editorial al acestora, prin transmisiuni directe, spectacole de divertisment, muzică şi filme artistice.”

Contract cu Primăria pentru un concert din stradă

TVR vrea să dea pe post unul din concertele care vor fi organizate în Bucureşti.

Potrivit unei hotărâri a Comitetului Director, s-a aprobat “începerea negocierilor între TVR şi Primăria Municipiului Bucureşti sau instituţii abilitate din subordinea acesteia, în vederea încheierii unui contract în pentru preluarea şi difuzarea unui concert de Anul Nou”.

Detalii despre ce anume a cerut TVR producătorilor pentru programul de Revelion AICI

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dezamagit Dezamagit
    Am trimis la "prima strigare" un proiect pt revelion. Am fost anuntat ca pana la final de iunie, vor afisa pe site rezultatele. Intre timp, au scos si anuntul initial. Nu stiu de unde a aflat pagina de media de noile aplicatii, insa de la acel moment, pe site-ul tvr nu a mai aparut nimic legat de asta. Poate nu era un proiect bun, dar nu ar fi stricat sa primim feed-back. Macar sa stim ce sa schimbam...pentru la revelionul viitor
  • iche iche
    ma intreb ce-ar putea sa fie mai anost si lipsit de creativitate decat concertul primariei. Au venit cumva cu desene animate in proiect?
  • jk jk
    Mai bine cred ca pentru tvr ar fi ceva live,de undeva toata noaptea,decat inrrgistrari expirate...Sincer
  • Gelu Strălucelu Gelu Strălucelu
    Putem suspecta că șefimea preferă să transmită un concert ideologic al primăresei blonde în locul unei producții decente? Putem!
    Dacă tot se dă transparentă, Doina Gradea poate publica pe site nu doar cerințele (sumare) ale TVR, ci și proiectele care nu au întrunit sufragiile marilor specialiști în Revelioane din Comitetul Director. Să poată fi analizate, dezbătute public, cântărite la vedere.
  • livia pila livia pila
    Nici o problema. Va face un revelion de tot risul DAN MANOLIU:

Trimite un comentariu

sus