Skip to main content

Ruxandra Ion va produce pentru Antena 1 un serial inspirat de povești turcești: Fructul oprit

 
Ruxandra Ion va produce pentru Antena 1 un serial inspirat de povești turcești: Fructul oprit
Ruxandra Ion

Antena 1 a demarat filmările pentru “Fructul Oprit”, un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore, anunță postul TV. 

Este primul serial dramă produs în România și inspirat de povești turcești, anunță reprezentanții postului.

Publicitate

Fructul oprit este o adaptare liberă după un roman turcesc. Înregistrările se desfășoară în România, filmându-se în București și Snagov, dar și în Turcia (Istanbul).

Ruxandra Ion, producător și regizor al serialului Fructul Oprit: „Am revenit pe platourile de filmare, pregătim un proiect ambițios care deschide drumuri în România. Am trecut de la Iphone la echipament de ultimă generație folosit pentru film. Am o distribuție de care sunt foarte mândră, o echipă profesionistă, o poveste excepțională. Proiectul Fructul Oprit este o dramă, cu mici elemente de comedie. Acțiunea se desfășoară în România, în highlife-ul unei societăți bucureștene cu rădăcini nobile, nu într-o lume de proaspăt îmbogățiți. Este o lume de oameni bogați, însă parafrazând un titlu devenit deja istorie, «și bogații plâng». Se pare că bogăția nu este de ajuns să fii fericit.”

„Ne-am inspirat dintr-un roman turcesc, după care s-au făcut două adaptări, iar cea mai recentă ecranizare a atins audiențe record. Încercăm să recreem povestea de dragoste absolut extraordinară și sperăm ca îi va ține pe telespectatori cu sufletul la gură. Filmările nu se desfășoară într-un studio de televiziune, așa cum se obișnuiește, ci în locuințe reale din România.”, completează Radu Grigore, care se ocupă împreună cu Simona Macovei de scenariul producției.

Cătălin Simioană și Alexandru Durac sunt cei doi directori de imagini care completează echipa de producție a noului serial, “Fructul Oprit”, de la Antena 1.

FOTO. Primele filmări

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Filmul este inspirat dupa romanul turcesc iubire ascunsa,dupa care s-a si facut un film turcesc care a fost difuzaf pe kanal d.
  • Telenovela aceasta este copia dupa filmul spaniol " Pasión prohibida", eu am vazut episodul pilot si dureaza doua ore jumate, unele scene foarte lungi si plictisitoare, dar poveste este aceiaş ca in filmul de care am spus, dupa parerea mea nu eate nimic original decat o amarata de copie la indigo dupa productia de la Telemundo.
  • Mai, oameni buni! Ideea e una simpla: doamna aceasta, o adevarata aparitie (nu fiti rai . nu va ganditi ca sunt rautacioasa cand folosesc cuvantul "adevarata" =)) :P ) , nu a mai facut nimic. A preluat Happy Channel unde si-a promovat "fiica de suflet" , una Ciobanasu de nu a auzit nimeni si pe care o baga in toate proiectele ei. Femeia NU a plecat de la Pro tv de la ea putere. S-a renuntat la ea. PUNCT! Si dupa ce a mers ea in Antena, a luat cu ea si toata hoarda de acoliti. Ca au papat destul la Pro, acum papa de la Antena.
  • Pro TV a pierdut audienta trebuia sa mearga proiectele mai departe in fostu Acasa si la fel in Pro TV dar acum va face audienta la Antena 1 si Happy Channel! Felicitari Antena 1!!
  • Cu tot respectul, dar doamna s-a inspirat de la altii pentru toate productiile sale ”originale”. Si a fost chiar prea evident. Asa ca, lasati...
  • Din cate am observat, motivul pentru care acum au succes doar serialele din est (Turcia, India) este ca protagonista este foarte umila in fata soacrei, indiferent cat de rau este tratata. De cate ori s-a incercat difuzarea unui serial mai modern, nu a avut succes. Se pare ca romancele 50+ viseaza la o nora ca in aceste seriale.
  • Doamna Ruxandra face şi a făcut o treabă foarte bună. Păcat că nu prea se mai fac seriale româneşti ca inainte cum afost regina, inimă de ţigan, lacrimi de iubire, ingeri pierduţi etc.
  • ar fi bine sa se faca mai multe seriale romanesti , dar sa fie si bune , ca dupa las fierbinti nu prea au fost vizionate , mai bine sa se faca telenovele cum erau inainte

Trimite un comentariu