Skip to main content

Ruxandra Ion va produce pentru Antena 1 un serial inspirat de poveşti turceşti: Fructul oprit

 
Ruxandra Ion
Ruxandra Ion

Antena 1 a demarat filmările pentru “Fructul Oprit”, un serial dramă produs şi regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei şi Radu Grigore, anunţă postul TV.

Publicitate

Este primul serial dramă produs în România şi inspirat de poveşti turceşti, anunţă reprezentanţii postului.

Fructul oprit este o adaptare liberă după un roman turcesc. Înregistrările se desfăşoară în România, filmându-se în Bucureşti şi Snagov, dar şi în Turcia (Istanbul).

Ruxandra Ion, producător şi regizor al serialului Fructul Oprit: „Am revenit pe platourile de filmare, pregătim un proiect ambiţios care deschide drumuri în România. Am trecut de la Iphone la echipament de ultimă generaţie folosit pentru film. Am o distribuţie de care sunt foarte mândră, o echipă profesionistă, o poveste excepţională. Proiectul Fructul Oprit este o dramă, cu mici elemente de comedie. Acţiunea se desfăşoară în România, în highlife-ul unei societăţi bucureştene cu rădăcini nobile, nu într-o lume de proaspăt îmbogăţiţi. Este o lume de oameni bogaţi, însă parafrazând un titlu devenit deja istorie, «şi bogaţii plâng». Se pare că bogăţia nu este de ajuns să fii fericit.”

„Ne-am inspirat dintr-un roman turcesc, după care s-au făcut două adaptări, iar cea mai recentă ecranizare a atins audienţe record. Încercăm să recreem povestea de dragoste absolut extraordinară şi sperăm ca îi va ţine pe telespectatori cu sufletul la gură. Filmările nu se desfăşoară într-un studio de televiziune, aşa cum se obişnuieşte, ci în locuinţe reale din România.”, completează Radu Grigore, care se ocupă împreună cu Simona Macovei de scenariul producţiei.

Cătălin Simioană şi Alexandru Durac sunt cei doi directori de imagini care completează echipa de producţie a noului serial, “Fructul Oprit”, de la Antena 1.

FOTO. Primele filmări

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Raluca Raluca
    Filmul este inspirat dupa romanul turcesc iubire ascunsa,dupa care s-a si facut un film turcesc care a fost difuzaf pe kanal d.
  • barbu vasii barbu vasii
    se pare ca serialul telenovela fructul oprit se aseamana foarte tare cu serialul telenovela numai iubirea de pe acasa tv
  • barbu vasii barbu vasii
    se pare ca fructul oprit se aseamna foarte mult mult cu ingeri pierduti de pe acasa tv
  • Eu Eu
    Telenovela aceasta este copia dupa filmul spaniol " Pasión prohibida", eu am vazut episodul pilot si dureaza doua ore jumate, unele scene foarte lungi si plictisitoare, dar poveste este aceiaş ca in filmul de care am spus, dupa parerea mea nu eate nimic original decat o amarata de copie la indigo dupa productia de la Telemundo.
  • diana diana
    Mai, oameni buni! Ideea e una simpla: doamna aceasta, o adevarata aparitie (nu fiti rai . nu va ganditi ca sunt rautacioasa cand folosesc cuvantul "adevarata" =)) :P ) , nu a mai facut nimic. A preluat Happy Channel unde si-a promovat "fiica de suflet" , una Ciobanasu de nu a auzit nimeni si pe care o baga in toate proiectele ei. Femeia NU a plecat de la Pro tv de la ea putere. S-a renuntat la ea. PUNCT! Si dupa ce a mers ea in Antena, a luat cu ea si toata hoarda de acoliti. Ca au papat destul la Pro, acum papa de la Antena.
  • mile mile
    Io sunt Mile valorosu! Comenteaza cineva?
  • Vali Vali
    Pro TV a pierdut audienta trebuia sa mearga proiectele mai departe in fostu Acasa si la fel in Pro TV dar acum va face audienta la Antena 1 si Happy Channel! Felicitari Antena 1!!
  • Poama acra Poama acra
    Cu tot respectul, dar doamna s-a inspirat de la altii pentru toate productiile sale ”originale”. Si a fost chiar prea evident. Asa ca, lasati...
  • carina carina
    Din cate am observat, motivul pentru care acum au succes doar serialele din est (Turcia, India) este ca protagonista este foarte umila in fata soacrei, indiferent cat de rau este tratata. De cate ori s-a incercat difuzarea unui serial mai modern, nu a avut succes. Se pare ca romancele 50+ viseaza la o nora ca in aceste seriale.
  • Doru Doru
    Ce seriale romanesti sa se mai faca ? Nu vedeti ca lumea a innebunit dupa turcisme, indiene, coreene...
  • Grande Bogdan Grande Bogdan
    Doamna Ruxandra face şi a făcut o treabă foarte bună. Păcat că nu prea se mai fac seriale româneşti ca inainte cum afost regina, inimă de ţigan, lacrimi de iubire, ingeri pierduţi etc.
  • mile mile
    ar fi bine sa se faca mai multe seriale romanesti , dar sa fie si bune , ca dupa las fierbinti nu prea au fost vizionate , mai bine sa se faca telenovele cum erau inainte
  • Allex Allex
    Felicitari si succes!

Trimite un comentariu

sus