Skip to main content

VIDEO. Găselniţă la Antena 3. Tudose e-n platou şi totuşi ...nu e. Sunt pe ecran, dar nu şi în studio, next level

 
VIDEO. Găselniţă la Antena 3. Tudose e-n platou şi totuşi ...nu e. Sunt pe ecran, dar nu şi în studio, next level

E aici? Aici e oare? Invitatul care nu e invitat, la alt nivel. A devenit o practică între televiziunile de ştiri ca în timpul talkshow-urilor să împartă ecranul în trei sau patru, pentru a intra fiecare invitat din platou. Uneori, în loc de invitat apare doar o poză cu cel ce intră pe telefon sau urmează să fie invitat.

Publicitate

Practica a fost "patentată" România TV, dar Antena 3 a dus acest trend la un nou nivel. Cum? Invitatul care nu este în platou, dar este prezent pe ecran într-o imagine în mişcare. Ca un gif. "Invitatul gif"

Un exemplu recent:

Pentru cei care s-au uitat câteva momente la Sinteza zilei, marţi seara, a părut că postul îl avea în platou pe premierul Mihai Tudose. Din nou (fusese cu o zi înainte în platou). Acesta apărea într-una din ferestre, dând impresia că este extrem de atent la invitaţii din platou, uneori murmurând ceva printre buze.

De fapt, Antena 3 a luat un scurt montaj cu premierul de la interviul difuzat cu o zi înainte şi l-a difuzat de mai multe ori în buclă, dând impresia telespectatorilor că Tudose este în studio.

Iată un scurt fragment video:

Antena 3 10 oct from Jul on Vimeo.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • david david
    retart tv in forma pura.
  • lola lola
    morti dupa audienta cam asta e adevarul
    sunt in stare de orice ...
    am sesizat CNA-ul pt inselaciunea Antenei 3 in a ademenii oamenii pt audienta...ne cred prosti
  • canarus canarus
    Hai ca mai spun ceva, ultimul lucru...si apoi plec.
    Ultima data cand m-am uitat la o televiziune de stiri a fost atunci cand RomaniaTV a scris pe ecran : ''Artista umilita de Prima Doamna''.
    Imi si imaginam ca Doamna Carmen Iohannis s-a apucat sa umileasca artiste.
    In final am aflat ca ''Prima Doamna'' era Elena Ceausescu si artista era Irina Loghin.
  • canarus canarus
    As avea atat de multe de spus despre aceste televiziuni de stiri, nu au limita, doar amenzile ii pot potoli putin. Propun sa se dea amenda in urmatoarele cazuri:
    1) Invitatul nu este in in emisiune decat prin telefon sau printr-o declaratie anterioara
    2) Se anunta ca un jurnalist este ''fata in fata'' cu cineva, cand de fapt este o conferinta de presa, cu toata presa (vezi Radu Tudor)
    3) Se anunta EXCLUSIVITATE cand de fapt este o conferinta de presa cu toata presa, si este transmisa de toate televiziunile
    4) Propun amenda pentru situatiile (care s-au permanentizat), de a nu scrie numele invitatilor pe ecran, doar sa te faca sa stai pana la finalul emisiunii, si tot nu afli cum ii cheama pe invitati. Televiziunile trebuie sa scrie numele tuturor invitatilor pe ecran la fiecare 5 minute (sa zicem). Cred ca moderatorii o fac intentionat si nu spun nici ei numele intreg al invitatilor atunci cand li se adreseaza.
    5) Promisiunea de a da o stire ''IN URMATOAREA ORA'' sa nu insemne la si 59 de minute din ora urmatoare.
    Ar fi atat de alte lucruri de spus, pur si simpu televiziunile de stiri nu au ca scop informarea, ci sa te pacaleasca.

Trimite un comentariu

sus