Skip to main content

VIDEO. O nouă abordare. TVR 2 are grafică nouă şi un promo de post cu Rolling Stones coloană sonoră

 
Mitică Popescu (centru)
Mitică Popescu (centru)

Postul TVR 2 lansează grila de toamnă cu o nouă identitate vizuală şi o nouă abordare.

Publicitate

TVR 2 vine şi cu un inedit ID-ul de post, în care sunt prezente principalele vedete al postului, având coloana sonoră o melodie de la Rolling Stones, Monkey Man.

Promo-ul îi prezintă pe actorul Mitică Popescu, la 80 de ani, în haine sobre, alături de motociclişti, pe Paula Seling, Ovi şi Adrian Enache, îmbrăcaţi în haine hippie, în timp ce Mircea Radu apare în costum de James Bond. Acestora li se adaugă şi Iuliana Marciuc, Monica Roşu, Raluca Arvat, Stela Popa, Teodora Antonescu şi Iulia Zgripcea.

„Vedetele devin mesagerii principali ai programelor tv, în ţinute cât mai colorate. Telespectatorii sunt invitaţi să le descopere şi să devină parte a unui film de acţiune cu personaje coborâte parcă din anii '70”, spun reprezentanţii TVR 2.

Tudor Dumitraşcu, creatorul promo-ului, explică ideea din spatele clipului:

„TVR2 a fost prima televiziune dedicată entertainmentului, încă de dinainte ca acest concept să se fi inventat în România. Pentru că astăzi “vintage is the new cool", am creat acest concept cu ajutorul vedetelor sale a căror notorietate a străbătut decenii şi a marcat generaţii. Iuliana Marciuc, Mircea Radu, Mitica Popescu... Am încercat să-i abordăm prin prisma atributelor lor, atât de cunoscute, dar într-o viziune complet nouă, actuală şi care să poată furniza promisiunea brand-ului TVR2.”

Postul intră în toamnă cu sezoane noi ale emisiunilor „Câştigă România!”, „Se zice că...”, „Femei de 10, bărbaţi de 10” sau Duelul pianelor, emisiune prezentată de Paula, Ovi şi Adrian Enache.

Carla Tompea, directorul canalului TVR2: „O televiziune poate cuceri publicul nu doar prin conţinut, programe atractive, subiecte interesante. Ţinând cont de profilul canalului 2, cred că TVR trebuie să reinvestească în vedetele sale, de aceea am ales ca grila de toamnă să fie promovată de acestea."

„TVR este o forţă care trebuie pusă în valoare! Odată cu lansarea grilelor de toamnă, care vin cu cea mai variată ofertă de programe, o schimbare a identităţii vizuale era absolut necesară. Conţinutul merge “hand to hand cu imaginea”, împreună formează şi trebuie să transmită un concept şi o viziune unitară. TVR2 dă startul schimbărilor, am ales să facem acest lucru prin vocea vectorilor principali de imagine – prezentatorii şi moderatorii programelor. TVR2 înseamnă calitate, curaj, inspiraţie! Conceptul şi creaţia noilor ID-uri au fost realizate împreună cu Tudor Dumitraşcu, cel care a creat spotul de promovare pentru “CASTIGA ROMANIA!”, a spus Nicoleta Gavrilă, director de Marketing şi Comunicare TVR.

FOTO. Noul promo TVR 2

  • Monica Roşu, Raluca Arvat, Stela Popa, Teodora Antonescu şi Iulia Zgripcea
  • Iuliana Marciuc
  • Ovi, Paula Seling şi Adrian Enache fac Duelul Pianelor
  • Mircea Radu
  • Mitică Popescu
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • STELA RADU                                        STELA RADU
    TVR2, VA RUGAM NU NE LASATI FARA TEATRU - LUNEA - VA RUGAM
  • claudiu nastora claudiu nastora
    domnilor/doamnelor "profesionisti" de la TVR, care semnati asa mizerie si mai faceti si declaratii pompoase, va rog MERGETI LA SCOALA! Scoala face bine si profesionalizeaza specia, nu permite sa va bateti joc de Televiziunea Nationala, proprietatea romanilor! "Saracul" Mitica Popescu, vai de fatutele acelea din niste poze triste, vai de o televiziune facuta praf din niste imagini negre, fara poveste, fara discurs grafic, fara pozitionare de brand, fara...,fara....,faraaa! fara identitate! si, 30.000 euro pt asa ceva ar trebui decapitate toate duduile si borfasii care cred ca stiu marketing!Marketingul este o stiinta, se invata la scoala, se perfectioneaza in permanenta si este o munca grea. Cum spuneam, TVR dupa ce a facut istorie, a facut un rebranding, nu este permisa o astfel de mizerie pt ca este proprietatea platitorului roman de taxe!
  • Foru Guscu Foru Guscu
    Burtea este un personaj sinistru. Un carierist slinos. Azi pe Adevărul are parte de o caracterizare care ar trebui să îl determine să se retragă. Asta dacă ar avea o minima doza de bun simț.
  • Si tu, Burteaus? Si tu, Burteaus?
    Alo, pardon, sorry STOP! Aici se comenteaza niste poze triste facute dupa capul lui nicoleta gavrila la cererea carlei tompea, IAR DOINA GRADEA L-A NUMIT PE S O R I N B U R T E A SEF LA STUDIOURILE CENTRALE????? Deci, sa recapitulam: Gradea, nicoleta gavrila, burtea, ionut cristache, dragos patraru... Asta e brigada lui dragnea cu care opereaza tvr? Asta e menegeritza lui sarbu? Asta e realitatea, sau e un vis urat?
  • johhny bravo johhny bravo
    In poza cu Mitica Popescu nu se vede capul omului din dreapta. Asta e tot noul cool?
  • TVR2HD TVR2HD
    O noua abordare inseamna HD pentru ca suntem in 2017. Tot inapoiati ramanem! Vai si de amar de noi.
  • ian ian
    Au platit drepturile de autor pentru muzica.... sau au furat-o?
  • domnu foto domnu foto
    TVR2 difuzeaza cele mai bune filme dintre posturile romanesti.De exemplu,duminica asta a fost "Amour" de Haneke.
  • leo leo
    pe cand se schimba siglele posturilor TVR? Cele actuale sunt oribile!
  • livia pila livia pila
    Sărmanul Mitică Popescu! Este folosit precum era odinioara folosit Radu Beligan. La ce sa te astepti de la Tompea, fiică de profesor de Socialism știintific, si de la Gavrila? Ce sperante sa ai de la Doina Gradea? Mai ales după ce l-a numit pe dezgustătorul BURTEA SORIN, cu chipul lui de plutonier major cu tot, în funcția de director al Studiorilor Cebtrale. Si Calota avea ceva de gradat, dar macar parea capitan.
  • danu. danu.
    TVR2 : We Love to Entertain You.
    (pentru cunoscători...)
  • nu dati banii pe prostii/ faceti poze la copii! nu dati banii pe prostii/ faceti poze la copii!
    fotoșutingul de promo cu iuliana marciuc și fetele a fost făcut pe când dereticau niște oameni de la tehnic prin platou și astfel au intrat și ei în conceptul vintigi? și mircea radu o va pleca in misiune cu elicopterul din hangar? aha! atunci ovi, paula și ady enacke nu trebuie să își mai facă griji pentru umbrele de pe față și lumina ambientală. super concept și strașnic fotograf. superbă postura în care a fost surprins mitică popescu! su-per con-cept!!! bravo carla, haifaiv fotoartist, sunteți super profy!!! imagine impecabilă, idei briliante, leiaut de moare lumea!
  • mao mao
    cat a fost "comisionul" lui Gavrila la lucrarea asta?
  • geo geo
    TVR 2 are ”vedete”...nu știam...păcat că sunt praf în audiențe. Măcar stau mai bine decât TVR 1, în unele seri.
  • andrei-constantin andrei-constantin
    am vazut noile generice de la tvr 2 ,sunt facute foarte profesionist,felicitari !!!

Trimite un comentariu

sus