Skip to main content

VIDEO. O nouă abordare. TVR 2 are grafică nouă și un promo de post cu Rolling Stones coloană sonoră

 
VIDEO. O nouă abordare. TVR 2 are grafică nouă și un promo de post cu Rolling Stones coloană sonoră
Mitică Popescu (centru)

Postul TVR 2 lansează grila de toamnă cu o nouă identitate vizuală și o nouă abordare.

TVR 2 vine și cu un inedit ID-ul de post, în care sunt prezente principalele vedete al postului, având coloana sonoră o melodie de la Rolling Stones, Monkey Man.

Publicitate

Promo-ul îi prezintă pe actorul Mitică Popescu, la 80 de ani, în haine sobre, alături de motocicliști, pe Paula Seling, Ovi și Adrian Enache, îmbrăcați în haine hippie, în timp ce Mircea Radu apare în costum de James Bond. Acestora li se adaugă și Iuliana Marciuc, Monica Roșu, Raluca Arvat, Stela Popa, Teodora Antonescu și Iulia Zgripcea.

„Vedetele devin mesagerii principali ai programelor tv, în ținute cât mai colorate. Telespectatorii sunt invitați să le descopere și să devină parte a unui film de acțiune cu personaje coborâte parcă din anii '70”, spun reprezentanții TVR 2.

Tudor Dumitrașcu, creatorul promo-ului, explică ideea din spatele clipului:

„TVR2 a fost prima televiziune dedicată entertainmentului, încă de dinainte ca acest concept să se fi inventat în România. Pentru că astăzi “vintage is the new cool", am creat acest concept cu ajutorul vedetelor sale a căror notorietate a străbătut decenii și a marcat generații. Iuliana Marciuc, Mircea Radu, Mitica Popescu... Am încercat să-i abordăm prin prisma atributelor lor, atât de cunoscute, dar într-o viziune complet nouă, actuală și care să poată furniza promisiunea brand-ului TVR2.”

Postul intră în toamnă cu sezoane noi ale emisiunilor „Câștigă România!”, „Se zice că...”, „Femei de 10, bărbați de 10” sau Duelul pianelor, emisiune prezentată de Paula, Ovi și Adrian Enache.

Carla Tompea, directorul canalului TVR2: „O televiziune poate cuceri publicul nu doar prin conținut, programe atractive, subiecte interesante. Ținând cont de profilul canalului 2, cred că TVR trebuie să reinvestească în vedetele sale, de aceea am ales ca grila de toamnă să fie promovată de acestea."

„TVR este o forță care trebuie pusă în valoare! Odată cu lansarea grilelor de toamnă, care vin cu cea mai variată ofertă de programe, o schimbare a identității vizuale era absolut necesară. Conținutul merge “hand to hand cu imaginea”, împreună formează și trebuie să transmită un concept și o viziune unitară. TVR2 dă startul schimbărilor, am ales să facem acest lucru prin vocea vectorilor principali de imagine – prezentatorii și moderatorii programelor. TVR2 înseamnă calitate, curaj, inspirație! Conceptul și creația noilor ID-uri au fost realizate împreună cu Tudor Dumitrașcu, cel care a creat spotul de promovare pentru “CASTIGA ROMANIA!”, a spus Nicoleta Gavrilă, director de Marketing și Comunicare TVR.

FOTO. Noul promo TVR 2

 • Monica Roșu, Raluca Arvat, Stela Popa, Teodora Antonescu și Iulia Zgripcea
 • Iuliana Marciuc
 • Ovi, Paula Seling și Adrian Enache fac Duelul Pianelor
 • Mircea Radu
 • Mitică Popescu

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • domnilor/doamnelor "profesionisti" de la TVR, care semnati asa mizerie si mai faceti si declaratii pompoase, va rog MERGETI LA SCOALA! Scoala face bine si profesionalizeaza specia, nu permite sa va bateti joc de Televiziunea Nationala, proprietatea romanilor! "Saracul" Mitica Popescu, vai de fatutele acelea din niste poze triste, vai de o televiziune facuta praf din niste imagini negre, fara poveste, fara discurs grafic, fara pozitionare de brand, fara...,fara....,faraaa! fara identitate! si, 30.000 euro pt asa ceva ar trebui decapitate toate duduile si borfasii care cred ca stiu marketing!Marketingul este o stiinta, se invata la scoala, se perfectioneaza in permanenta si este o munca grea. Cum spuneam, TVR dupa ce a facut istorie, a facut un rebranding, nu este permisa o astfel de mizerie pt ca este proprietatea platitorului roman de taxe!
 • Burtea este un personaj sinistru. Un carierist slinos. Azi pe Adevărul are parte de o caracterizare care ar trebui să îl determine să se retragă. Asta dacă ar avea o minima doza de bun simț.
 • Alo, pardon, sorry STOP! Aici se comenteaza niste poze triste facute dupa capul lui nicoleta gavrila la cererea carlei tompea, IAR DOINA GRADEA L-A NUMIT PE S O R I N B U R T E A SEF LA STUDIOURILE CENTRALE????? Deci, sa recapitulam: Gradea, nicoleta gavrila, burtea, ionut cristache, dragos patraru... Asta e brigada lui dragnea cu care opereaza tvr? Asta e menegeritza lui sarbu? Asta e realitatea, sau e un vis urat?
 • Sărmanul Mitică Popescu! Este folosit precum era odinioara folosit Radu Beligan. La ce sa te astepti de la Tompea, fiică de profesor de Socialism știintific, si de la Gavrila? Ce sperante sa ai de la Doina Gradea? Mai ales după ce l-a numit pe dezgustătorul BURTEA SORIN, cu chipul lui de plutonier major cu tot, în funcția de director al Studiorilor Cebtrale. Si Calota avea ceva de gradat, dar macar parea capitan.
 • fotoșutingul de promo cu iuliana marciuc și fetele a fost făcut pe când dereticau niște oameni de la tehnic prin platou și astfel au intrat și ei în conceptul vintigi? și mircea radu o va pleca in misiune cu elicopterul din hangar? aha! atunci ovi, paula și ady enacke nu trebuie să își mai facă griji pentru umbrele de pe față și lumina ambientală. super concept și strașnic fotograf. superbă postura în care a fost surprins mitică popescu! su-per con-cept!!! bravo carla, haifaiv fotoartist, sunteți super profy!!! imagine impecabilă, idei briliante, leiaut de moare lumea!
 • TVR 2 are ”vedete”...nu știam...păcat că sunt praf în audiențe. Măcar stau mai bine decât TVR 1, în unele seri.

Trimite un comentariu