Skip to main content

VIDEO. Revoluţia în direct la Naşul TV. Radu Moraru a forţat intrarea în redacţie şi a ajuns pe post. Răzvan Corneţeanu, în imaginile cu îmbulzeala

 
VIDEO. Revoluţia în direct la Naşul TV. Radu Moraru a forţat intrarea în redacţie şi a ajuns pe post. Răzvan Corneţeanu, în imaginile cu îmbulzeala

S-au derulat scene ca în filme, luni seara, la sediul Naşul TV. „Avem nevoie de ajutor. Toate echipajele să vină aici”, anunţa un poliţist prin staţie în timp ce Radu Moraru şi câţiva apropiaţi se împingeau în forţele de ordine pentru a intra în studioul televiziunii.

Publicitate

În cele din urmă, au reuşit.

Întreaga scenă a fost difuzată live, pe Facebook, într-un film de peste o oră şi începe cu Radu Moraru care aşteaptă liniştit în faţa uşii încuiate din sediul Naşul TV. La un moment dat, câţiva poliţişti aflaţi înăuntru se apopie şi descuie uşa, moment în care Moraru şi echipa încep să se împingă frenetic în forţele de ordine pentru a pătrunde în sediu.

„Hei, Poliţia! Băi, ieşiţi afară că e poliţia, ce tot faceţi?”, spunea poliţistul în timp ce încerca să facă zid, alături de alţi doi colegi, în calea grupului Naşul TV.

„Avem nevoie de ajutor. Toate echipajele să vină aici”, spunea un altul, pe staţie, când a fost clar că cei trei poliţişti nu mai puteau face faţă.

În imagini, in momentul în care Radu Moraru forţeaza intrarea, apare în imbulzeală şi Răzvan Corneţeani, realizator la postul TV.

În final, Naşul a învins, a pătruns în sediu, iar următoarea oră de înregistrarea au constat în discuţiile cu poliţia, pentru a-i convinge că sediul şi televiziunea aparţin lui Radu Moraru.

Partea „adversă” era formată dintr-o avocată şi doi bodyguarzi, din partea lui Paul Moraru, cel care l-a dat afară pe Naşul din sediu în baza unei hotărâri judecătoreşti.

„Le-aţi facilitatea intrarea în sediu. Nu puteţi să mi-i lăsaţi peste noapte aici”, le spunea avocata poliţiştilor.

Rolurile s-au schimbat. Dupa plecarea poliţiei, când bodyguarzii lui Paul Moraru au ieşit pe hol, Radu Moraru s-a încuiat înăuntru. A intrat apoi în emisie, după ce au spart un geam într-o încăpere încuiată.

În miez de noapte, Radu Moraru era pe Naşul TV. Burtiera: Aici Televiziunea Liberă. La unu noaptea, începe o emisiune nouă: Portret. Invitat: Radu Moraru. "Naşul" îşi trece în revistă cariera, ajutat de întrebările realizatoarei. Aflăm de proiectul senzaţional al televiziunii 10 TV, care ar fi urmat să fie în câteva ţări. "Dintr-o dată, s-a oprit", spune "Naşul".

Moraru pomeneşte şi de geamul spart pentru a intra în emisie:

"Sunt la mine acasă, pot face ce vreau". Apoi ia un ghiveci de pe masă, îl trânteşte de podea. "Pot face asta", spune, nu înainte de a se asigura că ghiveciul s-a făcut ţăndări.

CONTEXT. „Naşul" Radu Moraru a fost destituit din toate funcţiile pe care le avea la postul Naşul TV în urma unei decizii a Adunării Generale a Acţionarilor. Moraru a contestat în instanţă hotărârea GA şi a obţinut o primă victorie. Potrivit Portalului Instanţelor de Judecată, Tribunalul Bucureşti a decis, vineri:

„Suspenda executarea hotararii AGOA din data de 2.06.2017 a SC NASUL, PRIETENII DE PRETUTINDENI SI ASOCIATII SA pana la solutionarea dosarului nr. 40131-3-2017, avand ca obiect cererea de anulare a hotararii AGOA din data de 02.06.2017. Executorie. Cu apel in termen de 5 de zile de la comunicare.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • George Stan George Stan
    *** "Filozofii" *** *** *** *** Tara pe nimic, *** "***" *** "***". *** ! ***
  • Dinu PAturica Dinu PAturica
    Cel mai penibil dintre toti e celebrul Razvan Corneteanu. Din mare director la Ringier si la Patriciu in fata caruia tremurau sute de oameni (unii au fost dati afara de el si au castigat in justitie) acum se imbranceste cu badigarzii prin vagauni obscure. Asa trece gloria lumii!
  • Radu Radu
    In locul polițiștilor ii arestăm pentru modul în care sa au comportat cu oamenii legii. Nu te atuncilasam peste ei, explici, arăți documente. Asta e o televiziune cu 500 de privitori, cu niste jurnaliști extrem de antipatici in mare parte
  • eu eu
    Eu nu inteleg de ce luati in deradere ce se intampla acolo? E televiziunea lui, e in titlu. Cum puteti sa sustineti doi bodygarzi? E o redactie (cum o fi) si un proprietar contra a doi bodyguarzi. Solidaritatea va spune sa luati la bascalie redactie iar bodigarzii sa beneficieze de eleganta?
  • Raul Raul
    Mare “echipă” de “jurnaliști” are Nașul ăsta... unul și unul. De exemplu am văzut în imagini un individ cu chelie, Paul Iurea cunoscut ca Vama Verde, care e protestatar de profesie si la toate manifestatiile se lua la cearta cu jandarmii incercand sa-i provoace pentru ca tot el să se dea victimă. A luat o mulțime de amenzi pentru scandalurile provocate. Tipul n-are nimic în comun cu presa, dar lucrat la o televiziune locală din Medgidia, unde a moderat o emisiune până a fost dat afară din cauza amenzilor primite de la CNA. Un alt personaj care nu are nimic de-a face cu jurnalismul e Cătălin Bădițoi, un patron de cârciumă din centrul Bucureștiului care are “meritul” că e finul lui nașu’ Moraru. Ar mai fi și doamna blondă din clip, Gabriela Calitescu, cea autointitulată “prietena copiilor”, *** Sunt mulți care au văzut și pot confirma, chiar și foști angajați care au mai povestit asta. Și mai sunt niște personaje pe acolo.
  • Vlad Vlad
    Nașul TV nu are o grilă de programe aprobată de CNA, ca orice alta televiziune? Am ajuns cu telecomanda pe canalul lui Moraru si am vazut ca de azi-noapterepeta aceeasi emisiune penibila de aseara, unde niste pseudo-jurnalisti si-au spalat rufele in public. Si, culmea, tot ei se plang ca nu se respecta grila. Parca a renascut OTV-ul...
  • Radu Radu
    Publicati si imaginile de mai jos, unde se poate vedea intrarea prin efractie si distrugerile facute de Radu Moraru si gasca lui in sediul televiziunii. Imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook "Stirile Nasul TV", care apartine televiziunii.

    https://www.facebook.com/stirintv/videos/1846325578729552/
  • Gabi Gabi
    Cat de mult a putut sa decada Radu Moraru in ultima vreme... M-a apucat sila cand am vazut la ce limbaj se preteaza. L-am urmarit inca de cand era la B1, apoi la 10tv si la Nasul tv, dar acum nu mai pot sa-l ascult. Cred ca are probleme grave, nu doar legale ci si pe la mansarda.
  • Viorel Viorel
    E o furtuna intr-un pahar cu apa, un razboi pe cadavrul unei televiziuni falite si muribunde. Radu Moraru se agata cu dintii de acest cadavru pentru ca stie ca nu va nai fi primit in nicio alta televiziune din Romania. La fel si multi dintre cei care au fost cu el in platou.
    Saptamanile trecute, Nasul Tv parea sa renasca, avea un continut calitativ si chiar incepea sa arate a televiziune. Dupa puciul de seara trecuta, tot ce a mai ramas din brandul Nasul Tv s-a facut tandari... Unul ca Radu Moraru nu poate accepta ca televiziunea se poate face la un mod civilizat, el vrea doar circ ieftin, manipulari, conspiratii si mizerii ca la defunctul OTV. Cu o astfel de atitudine, postul nu o mai duce mult, iar el va avea aceeasi soarta cu Dan Diaconescu.
  • hasmote hasmote
    Nu au vrut sa isi spelele rufele in "familie" ....acum o fac in public,ca doar razbunarea e arma prostului,atunci cand este subestimat...

Trimite un comentariu

sus