Skip to main content

VIDEO. Revoluția în direct la Nașul TV. Radu Moraru a forțat intrarea în redacție și a ajuns pe post. Răzvan Cornețeanu, în imaginile cu îmbulzeala

 
VIDEO. Revoluția în direct la Nașul TV. Radu Moraru a forțat intrarea în redacție și a ajuns pe post. Răzvan Cornețeanu, în imaginile cu îmbulzeala

S-au derulat scene ca în filme, luni seara, la sediul Nașul TV. „Avem nevoie de ajutor. Toate echipajele să vină aici”, anunța un polițist prin stație în timp ce Radu Moraru și câțiva apropiați se împingeau în forțele de ordine pentru a intra în studioul televiziunii. 

Publicitate

În cele din urmă, au reușit. 

Întreaga scenă a fost difuzată live, pe Facebook, într-un film de peste o oră și începe cu Radu Moraru care așteaptă liniștit în fața ușii încuiate din sediul Nașul TV. La un moment dat, câțiva polițiști aflați înăuntru se apopie și descuie ușa, moment în care Moraru și echipa încep să se împingă frenetic în forțele de ordine pentru a pătrunde în sediu. 

„Hei, Poliția! Băi, ieșiți afară că e poliția, ce tot faceți?”, spunea polițistul în timp ce încerca să facă zid, alături de alți doi colegi, în calea grupului Nașul TV. 

„Avem nevoie de ajutor. Toate echipajele să vină aici”, spunea un altul, pe stație, când a fost clar că cei trei polițiști nu mai puteau face față. 

În imagini, in momentul în care Radu Moraru forțeaza intrarea, apare în imbulzeală și Răzvan Cornețeani, realizator la postul TV.

În final, Nașul a învins, a pătruns în sediu, iar următoarea oră de înregistrarea au constat în discuțiile cu poliția, pentru a-i convinge că sediul și televiziunea aparțin lui Radu Moraru. 

Partea „adversă” era formată dintr-o avocată și doi bodyguarzi, din partea lui Paul Moraru, cel care l-a dat afară pe Nașul din sediu în baza unei hotărâri judecătorești.

„Le-ați facilitatea intrarea în sediu. Nu puteți să mi-i lăsați peste noapte aici”, le spunea avocata polițiștilor.

Rolurile s-au schimbat. Dupa plecarea poliției, când bodyguarzii lui Paul Moraru au ieșit pe hol, Radu Moraru s-a încuiat înăuntru. A intrat apoi în emisie, după ce au spart un geam într-o încăpere încuiată.

În miez de noapte, Radu Moraru era pe Nașul TV. Burtiera: Aici Televiziunea Liberă. La unu noaptea, începe o emisiune nouă: Portret. Invitat: Radu Moraru. "Nașul" își trece în revistă cariera, ajutat de întrebările realizatoarei. Aflăm de proiectul senzațional al televiziunii 10 TV, care ar fi urmat să fie în câteva țări. "Dintr-o dată, s-a oprit", spune "Nașul".

Moraru pomenește și de geamul spart pentru a intra în emisie:

"Sunt la mine acasă, pot face ce vreau". Apoi ia un ghiveci de pe masă, îl trântește de podea. "Pot face asta", spune, nu înainte de a se asigura că ghiveciul s-a făcut țăndări.

CONTEXT. „Nașul" Radu Moraru a fost destituit din toate funcțiile pe care le avea la postul Nașul TV în urma unei decizii a Adunării Generale a Acționarilor. Moraru a contestat în instanță hotărârea GA și a obținut o primă victorie. Potrivit Portalului Instanțelor de Judecată, Tribunalul București a decis, vineri: 

„Suspenda executarea hotararii AGOA din data de 2.06.2017 a SC NASUL, PRIETENII DE PRETUTINDENI SI ASOCIATII SA pana la solutionarea dosarului nr. 40131-3-2017, avand ca obiect cererea de anulare a hotararii AGOA din data de 02.06.2017. Executorie. Cu apel in termen de 5 de zile de la comunicare.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Cel mai penibil dintre toti e celebrul Razvan Corneteanu. Din mare director la Ringier si la Patriciu in fata caruia tremurau sute de oameni (unii au fost dati afara de el si au castigat in justitie) acum se imbranceste cu badigarzii prin vagauni obscure. Asa trece gloria lumii!
 • In locul polițiștilor ii arestăm pentru modul în care sa au comportat cu oamenii legii. Nu te atuncilasam peste ei, explici, arăți documente. Asta e o televiziune cu 500 de privitori, cu niste jurnaliști extrem de antipatici in mare parte
 • Eu nu inteleg de ce luati in deradere ce se intampla acolo? E televiziunea lui, e in titlu. Cum puteti sa sustineti doi bodygarzi? E o redactie (cum o fi) si un proprietar contra a doi bodyguarzi. Solidaritatea va spune sa luati la bascalie redactie iar bodigarzii sa beneficieze de eleganta?
 • Mare “echipă” de “jurnaliști” are Nașul ăsta... unul și unul. De exemplu am văzut în imagini un individ cu chelie, Paul Iurea cunoscut ca Vama Verde, care e protestatar de profesie si la toate manifestatiile se lua la cearta cu jandarmii incercand sa-i provoace pentru ca tot el să se dea victimă. A luat o mulțime de amenzi pentru scandalurile provocate. Tipul n-are nimic în comun cu presa, dar lucrat la o televiziune locală din Medgidia, unde a moderat o emisiune până a fost dat afară din cauza amenzilor primite de la CNA. Un alt personaj care nu are nimic de-a face cu jurnalismul e Cătălin Bădițoi, un patron de cârciumă din centrul Bucureștiului care are “meritul” că e finul lui nașu’ Moraru. Ar mai fi și doamna blondă din clip, Gabriela Calitescu, cea autointitulată “prietena copiilor”, *** Sunt mulți care au văzut și pot confirma, chiar și foști angajați care au mai povestit asta. Și mai sunt niște personaje pe acolo.
 • Nașul TV nu are o grilă de programe aprobată de CNA, ca orice alta televiziune? Am ajuns cu telecomanda pe canalul lui Moraru si am vazut ca de azi-noapterepeta aceeasi emisiune penibila de aseara, unde niste pseudo-jurnalisti si-au spalat rufele in public. Si, culmea, tot ei se plang ca nu se respecta grila. Parca a renascut OTV-ul...
 • Publicati si imaginile de mai jos, unde se poate vedea intrarea prin efractie si distrugerile facute de Radu Moraru si gasca lui in sediul televiziunii. Imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook "Stirile Nasul TV", care apartine televiziunii.

  https://www.facebook.com/stirintv/videos/1846325578729552/
 • Cat de mult a putut sa decada Radu Moraru in ultima vreme... M-a apucat sila cand am vazut la ce limbaj se preteaza. L-am urmarit inca de cand era la B1, apoi la 10tv si la Nasul tv, dar acum nu mai pot sa-l ascult. Cred ca are probleme grave, nu doar legale ci si pe la mansarda.
 • E o furtuna intr-un pahar cu apa, un razboi pe cadavrul unei televiziuni falite si muribunde. Radu Moraru se agata cu dintii de acest cadavru pentru ca stie ca nu va nai fi primit in nicio alta televiziune din Romania. La fel si multi dintre cei care au fost cu el in platou.
  Saptamanile trecute, Nasul Tv parea sa renasca, avea un continut calitativ si chiar incepea sa arate a televiziune. Dupa puciul de seara trecuta, tot ce a mai ramas din brandul Nasul Tv s-a facut tandari... Unul ca Radu Moraru nu poate accepta ca televiziunea se poate face la un mod civilizat, el vrea doar circ ieftin, manipulari, conspiratii si mizerii ca la defunctul OTV. Cu o astfel de atitudine, postul nu o mai duce mult, iar el va avea aceeasi soarta cu Dan Diaconescu.
 • Nu au vrut sa isi spelele rufele in "familie" ....acum o fac in public,ca doar razbunarea e arma prostului,atunci cand este subestimat...

Trimite un comentariu