Skip to main content

Antena 1 face 24 de ani. Ce programe vor fi pe post în zilele de aniversare

 
Antena 1 face 24 de ani. Ce programe vor fi pe post în zilele de aniversare

Antena 1 serbează 24 de ani pe 29 noiembrie. „Pe 29 noiembrie, ziua noastrã e şi a ta. Suntem noi, mereu cu tine, la Antena 1!”, aceasta este deviza sub care postul va sărbători printr-o serie de emisiuni speciale.

Publicitate

Ziua de 29 noiembrie, când Antena 1 împlineşte 24 de ani de la lansare, începe cu o ediţie specialã a Observatorului matinal, difuzat începând cu ora 06.00. Oliviei Pãunescu şi lui Valentin Butnaru li se vor alãtura încã de la primele ore ale dimineţii colegii lor din weekend, Octavia Geamãnu şi Daniel Osmanovici, într-o ediţie specialã.

„Pentru cã dincolo de ştiri sunt mereu oamenii, de ziua aniversãrii Antenei 1, telespectatorii vor avea ocazia sã vadã cum aratã o zi din viaţa prezentatorilor Observatorului, dincolo de pupitrul ştirilor.”

Ziua de sãrbãtoare va continua cu o ediţie specialã a emisiunii “Neatza cu Rãzvan şi Dani”, începând cu ora 08.00. Lui Rãzvan, Dani, Amaliei, Flaviei, lui Cãtãlin şi lui Vlãduţ, care de aproape 10 ani spun “bunã dimineaţa” la Antena 1, li se vor alãtura Horia Brenciu, Lidia Buble, Iuliana Pepene şi Mihai Jurcã, Alina Eremia şi Feli.

Petrecerea va continua în platoul emisiunii “Prietenii de la 11”, când Dianei Munteanu şi lui Florin Ristei li se vor alãtura Diana Matei şi taraful Cleante, Pepe, Cosmin Seleşi, Olivia Pãunescu şi Valentin Butnaru, Diana Rotaru şi Anca Lungu care va pregãti şi un preparat de sãrbãtoare în platoul emisiunii.

Sub sloganul mereu cu tine, pe scena marilor emoţii, de ziua Antenei 1, Mirela Vaida va prezenta, începând cu ora 14:00, ediţia specială “Mereu împreunã”.

Mirela Vaida: „De ziua Antenei 1, vom veni în casele românilor cu poveşti speciale din vieţile vedetelor. Aceştia îi vor putea urmãri pe Andreea Berecleanu şi fiul său, Petru, într-un interviu de excepţie, pe Octavia Geamănu şi micuţul Andrei, care de curând a împlinit un anişor, dar şi pe Pepe şi prinţesele sale, Rosa şi Maria. Poveştile de familie vor continua cu Anda Adam, care vine alături de soţul său, Sorin, dar şi de fiica lor, Evelin, Nicolai Tand şi cei doi copii ai săi, Ilona şi Iancu, precum şi cu marea familie “Te cunosc de undeva!”, Ozana, Andreea, Aurelian şi Andrei. Muzica nu putea lipsi la o ediţie de sărbătoare, aşa că vom avea şi mini-recitaluri Anda Adam, Andreea Bălan, Pepe şi Temişan, iar chefii, Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu ne-au pregătit o super-surpriză!”

Programul special de ziua Antenei 1 va continua, de la 17.00, cu o ediţie specialã a emisiunii „Acces Direct”, în care Mirelei Vaida i se va alãtura îndrãgita prezentatoare Simona Gherghe.

Dupã ediţia specialã a Observatorului orei 19 şi “The Wall – Marele Zid”, Antena 1 va difuza „Cenuşareasa”, o producţie 2015, regizatã de Kenneth Branagh, după un scenariu scris de Chris Weitz, ce va fi difuzatã de la ora 21:15.

Seara se încheie cu „Xtra Night Show”, alãturi de Dan Capatos, Cãtãlin Bordea, Anisia Gafton şi Silviu Andrei, începând cu ora 23:15.

Pe 30 noiembrie, de la ora 21:15, sãrbãtoarea continuã la Antena 1, cu o ediţie specialã a emisiunii „Guess My Age – Ghiceşte vârsta”, show-ul prezentat de Dan Negru, în care vor concura trei mari campioni, Marian Dragulescu, Catalin Morosanu si Florin Raducioiu. Aceştia vor încerca sã câştige cât mai mulţi bani pentru un lot de gimnasticã. Jackpotul la aceastã editie specialã este de 30.000 de euro.

Pe 1 Decembrie, de Ziua Naţionalã a României, Antena 1 va difuza parada militarã, într-o ediţie specialã a Observatorului, difuzatã de la 10.30- la 12.30.

În platoul emisiunii, alãturi de Olivia Pãunescu şi Valentin Butnaru telespectatorii îi vor putea urmãri pe Horia Brenciu şi Maria Buzã, dar şi pe Nea Mãrin şi fiica sa, Larisa, în vreme ce Octavia Geamãnu şi Daniel Osmanovici vor avea transmisiuni live de la paradã.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sită Andrei Sită Andrei
    @iche, @Mira: Antena 1 a devenit post comercial național în 1996, din 1993 până în 1996 era o televiziune locală ce emitea doar în București și împrejurimi.
    ProTV s-a lansat național din start, din 1995.
  • mile mile
    ma pregatesc de drumu , im-preuna cu toti fara scoala , am sa partikip la sarbatoarea acest prea iubit post de televiziune
  • Doru Doru
    "iumor a fost lider din nou aseara"
    Se vede... Aseara, "iUmor" batut de un film.
  • iche iche
    din ce imi amintesc eu, antena era un fel de canal pirat la lansare. ProTV a avut intotdeauna o traditie in a sarbatori ziua lor de nastere, pe cand la antena 1 a aparut mai tarziu. Si cred ca prin 1995, TVR sau Tele7abc insemnau concurenta puternica, nu antena.
  • mile mile
    ce te tu agiti iuli si cu protevisti , culmea doar pe voi va face grija antenei , dar asa nu va uitati si stiti tot ce se difuzeaza , kanal d cand sarbatoreste , iumor a fost lider din nou aseara , asta e important , iar pe 10 decembrie e finala , s-au terminat preselectile
  • Iuli Iuli
    @alex, ProTV a pus valoarea zilei de nastere fiindca in aceeasi zi este si ziua romanilor, astfel incat vor face editii speciale onomastice. Pro TV a sarbatorit an de an ziua de nastere prin editii speciale si melodii compuse special alaturi de un itm care include sange de roman sau bazat pe intamplarile romanilor din anul curent/audienta Pro, iar Andreea Esca a purtat an de an acel sacou legendar: sacoul rosu. Antena 1 a inceput editiile speciale doar la 18 ani, pana atunci au sarbatorit departe de ochii lumii, adica deloc.

    Sarbu nici nu luase in calcul ziua Antenei la lansarea Pro, el avea un singur tel: Pro Tv sa fie televiziunea romanilor, televiziunea libera si tanara adaptata minut de minut, mereu in fata concurentei si mereu cu strategii. Daca va uitati la ProTV si Antena 1, nu sunt diferente: ProTV are 90% originalitate, pe cand Antena1 are 90% copy-paste.
  • imprimanta de etichete imprimanta de etichete
    pai cred ca vor sa asocieze evenimentul national cu longevitatea lor in media.
  • alex alex
    Si cum de nu au serbat niciodata ziua lor pana acum vreo doi ani? La aici m-am referit cand ziceam de originalitate. Daca intrebi pe cineva la intamplare, nu are nimeni habar de asta. La Pro a fost o strategie de marketing. Nu zic buna sau proasta, dar niciun alt post nu a prea serbat cu fast si memorabil pana cand Protv a facut din ziua lor un eveniment.
  • Mira Mira
    @Alex
    Antena1 a devenit post comercial național pe 30 Noiembrie 1993, cu doi ani înainte de Pro, deci Pro-ul ar putea fi acuzat de copycat, dar nici în cazul Pro acuzația nu este fondată pentru că au ales Ziua Națională a României ca zi a lor, fără să ia în calcul ziua Antenei1, probabil necunoscând acest eveniment.
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    Nu e vorba aici de originalitate, atunci s-au lansat, LUNI, 29 noiembrie 1993.
  • Iuli Iuli
    Aceleasi emisiuni an de an, aceleasi vedete de carton neinteresante..

    Osmano-balbaici de ce mai prezinta Observatorul? Inca nu si-au dat seama ca din cauza lui scade audienta? Se vor o televiziune cu pretentii, cand au o gloata de ratati in trust.
  • Doru Doru
    Neinteresant. Aceleasi emisiuni ca si in alte zile.
  • alex alex
    cum de nu au pus ziua lor tot pe 1 dec? :))
    cata originalitate :)

Trimite un comentariu

sus