Skip to main content

CONCURS RADIO. Corina Chiriac, la audierile pentru Național FM: Trebuie sa vorbim românește, să cântăm românește

 
CONCURS RADIO. Corina Chiriac, la audierile pentru Național FM: Trebuie sa vorbim românește, să cântăm românește

Corina Chiriac, în premieră la CNA pentru a susține extinderea proiectului Național FM. Alături de ea, la audierile pentru concursul de frecvențe radio au mai participat Denis Ciulinaru, director de programe și realizator, și Nicoleta Popa, membru în Consiliul de Administrație al postului. „Trebuie să vorbim românește, să cântăm românește”, le-a spus artista membrilor CNA. 

Publicitate

Reprezentanții postului au vorbit și despre un parteneriat cu Electrecord, ce mai mare arhivă de muzica romaneasca a tuturor timpurilor, pentru difuzarea unor pastile zilnice de umor „ca pe vremuri”. 

Societatea ABC Plus Media, deținută de frații Micula, a depus la CNA 11 dosare pentru cel puțin una din cele 14 frecvențe FM scoase la concurs.

Nicoleta Popa, membru în Consiliul de Administrație al postului de radio:  „Național FM rețea națională 2009. Este o rețea națională constituită. 35 de frecvențe. Muzică românească din octombrie 2009. Încercăm să fie mesagerul valorilor românești pe care le avem. Ne dorim să ne facem auziți acolo unde nu ne putem auzi. Am reușit să dăm drumul unui parteneriat cu Electrecord. Este vorba despre momente de aur ale comediei pe care cei de le Electercord le au și ni le-au pus la dispoziție.

Denis Ciulinaru, director de programe – „Legat de acest proiect, pe care l-am lansat în septembrie, cu cei de la Electrecord. National FM este singura stație care le difuzează. Am îmbrăcat acest parteneriat într-un concept „National FM si Electrecord te provoacă să râzi ca pe vremuri”. Este un radio care încearca sa creasca organic. Venim de fiecare data in fata dumneavoastra cu dorinta de extindere. Ne dorim foarte tare sa ajunge in zone in care nu suntem ascultabili decat prin internet. Am difuzat câte două pastile la matinal și la amiază. Apoi la rulăm la final de săptămână, sâmbăta la amiază, ca un fel de rezumat al săptămânii.”

Corina Chiriac – „Pentru mine este o premieră, nu am fost niciodată aici. Vreau să vă felicit pentru că aveți o misiune grea. Vă felicit pentru ce faceți în general mai ales în vremuri agresive ca acestea. (...) În calitate de ascultător de radio vorbesc în numele șoferilor care se întorc noaptea de pe unde au de mers, și ascultă emisiunile de radio mai ales acolo unde se vorbește în limba română. Eu nu pot decât să sprijin această inițiativă de a ajuns cu postul Național FM în cât mai multe localități. Trebuie sa vorbim romaneste, sa cantam romaneste.”

Frecvențele pentru care Național FM a depus dosare: 

Alba Iulia
Cluj-Napoca
Dej
Drăgăşani
Mangalia
Olteniţa
Oneşti
Orşova
Piatra Neamţ
Reghin
Sighetu Marmaţiei

Societatea ABC Plus Media deţine 3 licenţe audiovizuale (Naţional FM satelit şi reţea naţională terestră şi Favorit FM Zalău).

Acoperirea National FM

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Buna ziua, pe Piatra Neamt e suficient radio Boom cu musica Romaneasca,populara, internationala Nu mai vrem alte radiouri gen Nationalfm, domnilor de la CNA va rogam frumos pe aceasta cale, sau de cultura religioasa ca nu le ascult nici naiba aici!!!! Nu se vede pe audiente ce radiouri prefera publica cu ce fel de musica????!!!!!!
    Eu as prefera impulsfm sa castige licenta pe Piatra Neamt

Trimite un comentariu