Skip to main content

Concurs Radio, ziua a doua. Încă 18 societăţi, cu proiecte de radio în faţa CNA

 
Concurs Radio, ziua a doua. Încă 18 societăţi, cu proiecte de radio în faţa CNA

Ziua a doua de concurs pentru frecvenţe radio a CNA aduce în faţa forului audiovizual 18 societăţi care îşi prezintă proiectele pentru a obţine cel puţin una dintre cele 14 frecvenţe în FM puse la bătaie.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă principalele proiecte care radio, pe măsură ce acestea vor fi prezentate în faţa CNA:

1. ICA Media SRL a solicitat frecvenţe pentru Alba Iulia şi Cluj Napoca, pentru un post cu numele Citadel FM. Societatea deţinută integral de Adriana Iuga mai deşine o frecvenţă pentru Radio Mediaş.



Cosmin Iuga, reprezentantul postului: „Ideea de radio local nu se mai respectă în România. Vrem să facem radiouri locale care să promoveze tinere talente pe care să le descopere şi care să difuzeze interviuri cu personalităţi culturale locale. (...) Discutând cu oameni din aceste oraşe am constata că ei au puţin surse de informare cu ştiri locale, astfel presa scrisă este aproape inexistentă. Ne obligăm să facem investiţii de cel puţin 33.000 de euro pe fiecare studio şi să angajăm la fiecare cel puţin 6 – 8 oameni.”

2. Joy Media din Arad – solicită pentru Alba Iulia, Baia Mare, Cluj Napoca şi Mangalia. Are Joy FM din Vladimirescu (Arad). Societatea anunţă o investiţie iniţială de circa 240.000 de lei. Asociatul unic este Muntean Maria.

Paul Baltă, reprezentantul Joy FM: „Societateta noastră deţine deja o licenţă din Arad. Emitem de trei ani. Joy FM s-a extins şi în Republica Moldova printr-un parteneriat, pe 7 frecvenţe (inclusiv Chişinău - n.r.). Am început demersurile pentru extinderea în Spania, în De Almeria, unde este o comunitate mare de români.
Am investit peste 300.000 de euro in Arad intr-un studio media. Vrem să fim un radio sută la sută naţional format din staţii locale.”

Ştire în curs de actualizare

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • livia pila livia pila
    @Radu Herjeu
    Tov. Herjeu, ma cheama Livia! Pune-ti ochelarii!
  • Sită Andrei Sită Andrei
    Oricât de optimist aș fi, 98.9 nu o ia ZU.
    Va fi o dublură a Kiss, Magic, Europa, Național sau Dance.
    Guerrilla o va câștiga în cel mai bun caz.
  • Hercules Hercules
    Pt. Andrei: e aceeasi societate mult iubita de CNA, fie ca vorbim de Zu sau Romantic. Ideea oricum e aceeasi: dansii unde cer, acolo primesc. Norocul astora din CNA e ca nu au depus dosare pentru toate frecventele, ca aveau numitii astia politic o problema... ar fi trebuit sa le dea vreo 25, ca sa fie antenele multumite.
    Hai sa vedem ce va fi acum. Sunt 14 orase in FM, astia de la GMC (zu si romantic) dorindu-si 7 dintre ele. Chiar sunt curios cate vor lua. Oricum, cine isi face iluzii ca aceste concursuri sunt pe bune, e ori prost, ori naiv.
  • Sită Andrei Sită Andrei
    3 a luat ZU: Vaslui, Călărași, Suceava
    1 a luat Romantic: Iași

    Eu m-am referit doar la ZU.
  • Hercules Hercules
    Pt. Domnul Herjeu: acel "4 din 30 de localitati" nu are nicio relevanta, pentru ca cei de la Zu nu au avut solicitari pentru 30, ci pentru 5 orase. Din 5 au primit 4, la mustata l-au ratat pe al cincilea. Acum au solicitat in 4. Deci ar fi normal sa primeasca 3, nu? Repet, succes in a decide cine e cel mai bine vazut in CNA!

    Pt. Andrei: mai numara o data :)
  • Sită Andrei Sită Andrei
    @Radu, @Hercules : 3 stații a luat ZU la ultimul concurs. Și s-a înscris în 4 localități.

    @Radu: știi cumva ce au declarat cei de la ZU, Pro și Focus FM Buzău azi și ieri ? Întreb serios.
  • Radu Herjeu Radu Herjeu
    @ hercules

    Da, adevarul e ca 4 din 30 (!!!) de frecvente scoase la concurs dovedesc exact ce sustii tu!

    @ liviu pila

    Ce goala ti-ar fi viata daca nu te-ai baga singur in seama :))
  • Hercules Hercules
    Domnul Herjeu, va rog sa verificati ultimul concurs: Radio Zu a solicitat in 5 localitati, a primit frecventa in 4 dintre ele, iar a 5-a localitate (Alba Iulia) nu s-a mai dat, ca acelorasi Zu le-a lipsit un singur vot :) Dar nu-i nimic, acum e din nou pe lista Alba, probabil o sa le dati acum frecventa de acolo. Succes la "deliberari" :)
  • Livia Pila Livia Pila
    Radu Herjeu, nimeni nu are încredere în ilustra ta persoana..Qed
  • Radu Herjeu Radu Herjeu
    @ Hercules

    Te si bazezi ceva pentru afirmatiile tale, in afara de cititul in bobi? Nu de alta, dar precedentele doua concursui de frecvente au avut rezultate complet diferite de ce sustii tu acolo.
  • Sită Andrei Sită Andrei
    @Hercules: eu am mari emoții pentru stația de la Mangalia.
    Oricât de megaoptimist aș fi, nu o ia ZU.

    Guerrilla o va ia mai mult ca sigur.
  • Hercules Hercules
    Nu va faceti griji! Radiourile lui Voiculescu (Zu si Romantic) vor lua frecvente cam peste tot unde isi doresc. Ce mai ramane se va imparti la Nicolicea si altii ca el... Cum se si poate discuta de "concurs", cand de fapt castigatorii sunt decisi de niste indivizi numiti politic?

Trimite un comentariu

sus