Skip to main content

Dana Grecu anunţă ultima ediţie La ordinea zilei „în această formulă”: Nu ne mai vedem în fiecare seară

 
Dana Grecu anunţă ultima ediţie La ordinea zilei „în această formulă”: Nu ne mai vedem în fiecare seară

Schimbare importantă în grila Antenei 3. Dana Grecu, realizatoarea emisiunii La ordinea zilei de la Antena 3, a anunţat că astăzi este ultima sa ediţie „în acest format”. „Nu o să ne mai vedem în fiecare seară, dar o să ne vedem cu nişte surprize, cu nişte emisiuni altfel”, a spus Dana Grecu.

Publicitate

„Mi-e foarte greu să mă desprind de ritmul ăsta şi îmi dau seama că în viaţă sunt unele lucruri pe care chiar trebuie să le faci. Trebuie să iei nişte decizii, uneori, dincolo de ce îţi doreşti neapărat, dar este musai să le iei”, a spus ea în debutul emisiunii de vineri seară.

Aproape de finalul emisiunii La ordinea zilei, Dana Grecu a revenit şi a explicat că rămâne la Antena 3, post la care se va ocupa de alte proiecte.

„Nu m-a dat nimeni afară de la Antena 3, rămân în continuare la Antena 3. Vor fi nişte proiecte spectaculoase, cred, simt, în momentul acesta al carierei mele că pot mai mult decât un talk-show politic, în sensul că aş aborda subiecte care ţin de vieţile dumneavoastră, de vieţile noastre, ale tuturor, alt fel. Lucruri care ţin mai mult de suflet, care ne împlinesc şi care ne fac să înţelegem mai bine ce se întâmplă cu noi în viaţa asta.”, a spus Dana Grecu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Elena Mandroiu Elena Mandroiu
    DANA ne lipsesti
    Multumim pentru tot ,mult succes in continuare
    Te asteptam cu interes

    FELICITARI !!!
  • necs necs
    Oricum, bătea câmpii pe la tv ...
  • Simionescu Mihaela Simionescu Mihaela
    Multumim pentru tot ce ai facut pana acum! Mi -ai lipsit astazi! Mult succes in continuare in proiectele tale!
  • jean valjean din salajean jean valjean din salajean
    Mi-au dat lacrimile!! Decat i - a tras Badea o lopata pe FB.
  • Sahara Sahara
    Băi ce plânge lumea după marea jurnalistă.de 3 zile plâng continu.
  • Cristian Cristian
    Livia Pilar, te contrazic,sa revină la Pitești, ca de aici e,eroare de informație, și, probabil și va duce la postul TV psdist Absolut TV, ca tot a luat licență, sa intre prin toate casele,, din ce am urmărit, e un adevărat *** PSD ist (fac o corectura,*** în SUA,este un joc de cărți, precum Macao,la noi,dar,în loc sa zic Macao,zici,și, ii înjuri pe toți....).Dana,nu fi trista,mâine va fi mai nașpa pt *** Gaudeamus, ca vad,ca el e nr,1,ce sa zic,moderatorul anului....wow,ochelarii lui, scoarța stejarului...
  • un om oarecare, fara studii un om oarecare, fara studii
    Din cuvintele ei, este clar ce se intampla. Spune ca vrea sa se ocupe mai mult de ''suflet''. Se va axa pe emisiunea cea mai de succes de la A3 ''Adevaruri ascunse'' de sambata. Nu stiu daca a fost decizia ei, sau daca este un efect secundar al faptului ca emisiunea ei de succes este doar una saptamanala. Poate ca ea nu vrea aceasta schimbare, dar i s-a spus ca nu mai are rost in emisiuni politice, daca poate fi mai buna la ''emisiuni despre suflet''.
  • George Călin student la Brașov George Călin student la Brașov
    Of. Dupa 4 ani era sa intru si eu la medicina...
  • gocea gocea
    Cand postul schimba politica si opiniile tale sunt contra se cam leapada de tine... posibil si ceva probleme financiare cu maririle astea de salarii anuntate de guvern.
  • livia pila livia pila
    Nu plinge nimeni după tine, Dana Grecu! Poti sa revii definitiv la Ploiești! Pa si pussy!

Trimite un comentariu

sus