Skip to main content

Dana Grecu anunță ultima ediție La ordinea zilei „în această formulă”: Nu ne mai vedem în fiecare seară

 
Dana Grecu anunță ultima ediție La ordinea zilei „în această formulă”: Nu ne mai vedem în fiecare seară

Schimbare importantă în grila Antenei 3. Dana Grecu, realizatoarea emisiunii La ordinea zilei de la Antena 3, a anunțat că astăzi este ultima sa ediție „în acest format”. „Nu o să ne mai vedem în fiecare seară, dar o să ne vedem cu niște surprize, cu niște emisiuni altfel”, a spus Dana Grecu.

„Mi-e foarte greu să mă desprind de ritmul ăsta și îmi dau seama că în viață sunt unele lucruri pe care chiar trebuie să le faci. Trebuie să iei niște decizii, uneori, dincolo de ce îți dorești neapărat, dar este musai să le iei”, a spus ea în debutul emisiunii de vineri seară. 

Publicitate

Aproape de finalul emisiunii La ordinea zilei, Dana Grecu a revenit și a explicat că rămâne la Antena 3, post la care se va ocupa de alte proiecte.

„Nu m-a dat nimeni afară de la Antena 3, rămân în continuare la Antena 3. Vor fi niște proiecte spectaculoase, cred, simt, în momentul acesta al carierei mele că pot mai mult decât un talk-show politic, în sensul că aș aborda subiecte care țin de viețile dumneavoastră, de viețile noastre, ale tuturor, alt fel. Lucruri care țin mai mult de suflet, care ne împlinesc și care ne fac să înțelegem mai bine ce se întâmplă cu noi în viața asta.”, a spus Dana Grecu. 

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Livia Pilar, te contrazic,sa revină la Pitești, ca de aici e,eroare de informație, și, probabil și va duce la postul TV psdist Absolut TV, ca tot a luat licență, sa intre prin toate casele,, din ce am urmărit, e un adevărat *** PSD ist (fac o corectura,*** în SUA,este un joc de cărți, precum Macao,la noi,dar,în loc sa zic Macao,zici,și, ii înjuri pe toți....).Dana,nu fi trista,mâine va fi mai nașpa pt *** Gaudeamus, ca vad,ca el e nr,1,ce sa zic,moderatorul anului....wow,ochelarii lui, scoarța stejarului...
  • Din cuvintele ei, este clar ce se intampla. Spune ca vrea sa se ocupe mai mult de ''suflet''. Se va axa pe emisiunea cea mai de succes de la A3 ''Adevaruri ascunse'' de sambata. Nu stiu daca a fost decizia ei, sau daca este un efect secundar al faptului ca emisiunea ei de succes este doar una saptamanala. Poate ca ea nu vrea aceasta schimbare, dar i s-a spus ca nu mai are rost in emisiuni politice, daca poate fi mai buna la ''emisiuni despre suflet''.
  • Cand postul schimba politica si opiniile tale sunt contra se cam leapada de tine... posibil si ceva probleme financiare cu maririle astea de salarii anuntate de guvern.

Trimite un comentariu