Skip to main content

Dance FM, la concursul radio pentru patru frecvențe

 
Dance FM, la concursul radio pentru patru frecvențe
Marius Onuc

Dance FM, post condus de Marius Onuc, care are licență doar pe București, a intrat în concursul CNA cu patru solicitări: pentru Alba Iulia, Baia Mare, Cluj-Napoca și Mangalia. 

Potrivit notei depuse la CNA, Dance FM estimează costuri de aproximativ 12.000 de euro. 

Publicitate

Postul a fost reprezentat în fața CNA de Marius Onuc, directorul postului de radio. 

Marius Onuc, în fața membrilor CNA: 

  • „100.000 de oameni ne asculta saptamanal, 65.000 zilnic, peste 5.000 online si avem 100.000 de fani pe Facebook. Cu toate astea, de la infiintare, din 2011, DanceFM nu a primit nicio frecventa la concursurile CNA”.
     
  • „In acest an am avut peste 10 festivaluri mari de muzica electronica, ce au insumat peste 1 milion de tineri prezenti. La Cluj am avut Untold si Mioritmic, la mare am avut Neversea si Sunwaves, am mai avut Electric Castle, Summerwell si multe altele - si cu toate astea niciun radio reprezentativ pentru acest curent”
  • „Exista radiouri religioase, exista radiouri de stiri, exista radiouri comerciale, radiouri adult, dar radiouri care sa se adreseze exclusiv tinerilor care cauta o alternativa nu avem”, a mai spus Onuc. 
  • Faptul ca playlistul Dance FM este in proportie de 60-70% necomercial, dar cu toate acestea are aceste rezultate in Bucuresti unde concurenta este extrema, ne demonstreaza ca oamenii vor alternative, vor si altceva. Cred ca ati auzit si dumneavoastră de atatea ori replici de genul: aceleasi 10 piese se aud la toate radiourile. 
  • Consider ca daca am primi frecvente in unul din aceste orase ar fi un cadou frumos din partea CNA pentru tinerii din Romania.

Dance FM este operat de Campus Radio, care deţine 4 licenţe audiovizuale radio (1 Dance FM, 3 Music FM). Societatea are drept acționari: RCS, 90%, și Integrasoft, 10%. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu