Skip to main content

DERAPAJ. Patronii România liberă îşi duc războaiele pe coperta ziarului. Campanie agresivă împotriva KPMG

 

DERAPAJ. "România liberă, cel mai vechi ziar românesc, în pericol!" Sub acest generic, ziarul România publică de câteva săptămâni, pe prima pagină, zilnic, articole în care atacă firma KPMG şi/sau pe Remus Borza.

Publicitate

Zi de zi, ziarul se deschide cu articole legate de KPMG sau de persoane legate de această companie, scrise pe un ton tendenţios. De exemplu, titlul de azi este "Plăţi ilegale de 54.000 de euro pentru Speranţa Munteanu (KPMG)".

Zi de zi, ziarul mai are o deschidere, după prima pagină "dedicată" KMPG şi/sau lui Remus Borza, cu alte subiecte. Au fost zile în care România liberă a publicat inclusiv materiale în limba engleză, pe aceaşi subiecte.

Zi de zi, prima pagină poartă ştampila "România liberă, cel mai vechi ziar românesc, în pericol". Această primă pagină, dublată de o alta, pe alte subiecte, nu poartă niciun marcaj.

De ce această serie de materiale împotriva KPMG şi a lui Remus Borza?

KPMG este ultimul lichidator pe care l-a avut compania Astra Asigurări (firma care, ca şi ziarul România liberă, este deţinută de familia Adamescu).

Euro Insol a fost desemnată administrator judiciar provizoriu la România liberă (în insolvenţă), este o companie înfiinţată de Remus Borza. KPMG susţine Euro Insol ca administrator special la Medien Holding, firma care editează România liberă.

România liberă reclamă în materiale că KPMG încearcă să obţină schimbarea politicii editoriale a ziarului.

Din titlurile materialelor puse de România liberă pe prima pagină:

  • Cum vor KPMG şi prientenii să pună mâna pe presa din România
  • Se grăbesc să pună mâna pe noi
  • Remus Borza, omul care a înfiinţat firma care vrea să distrugă România liberă, este un protejat al Sistemului. La fel şi KPMG
  • Devoratorii de presă românească
  • KPMG şi ASF fac ce vor din falimentul celei mai mari companii de asigurări româneşti
  • Fondul de Garantare a Asiguraţilor, falanga ASF, pierde total controlul falimentului Astra Asigurări
  • KPMG, mâna armată a lui Negriţoiu şi Ponta, luptă cu prea "incomodă" pe spatele noii ASF

VIDEO. România liberă şi campania împotriva KPMG

GALERIE FOTO. Articole publicate de România liberă în ultima perioadă

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andreieu andreieu
    Intr-adevar poate parea exagerata acesta campanie dar nimeni in presa nu reflecta asupra acesui subiect . Este vorba totusi de un ziar a carui vechime este de 140 de ani. Din pacate articolul paginademedia nu reuseste sa ne spuna daca cele scrise de Romania Libera sunt adevarte sau simple aberatii ,ni se atrage atentia ca [probabil in incercarea de a se apara]Romania Libera ar face un derapaj de presa. Dar Romania libera nu e singura institutiue de presa care face asta.
  • Livero Livero
    Și dacă spun adevărul, nu au voie sa se apere? Unde este derapajul? Știți dumneavoastră ca nu este adevărat ce scriu?

Trimite un comentariu

sus