Skip to main content

Diana Zamfirescu, șefa comunicării Antena Group, la cârma unei agenții talente și comunicare. A cui este agenția

 
Diana Zamfirescu, șefa comunicării Antena Group, la cârma unei agenții talente și comunicare. A cui este agenția
Diana Zamfirescu - Coyright Mihai Stetcu

Diana Zamfirescu, directorul de PR al Antenei Group (Antena 1, Antena Stars, Happy Channel și ZU Tv), va conduce o agenție de talent management și comunicare, Talent District. Agenția înființată chiar luna aceasta este deținută de Camelia Voiculescu, potrivit informatiilor Paginademedia. 

„Talent District” va dezvolta și va intermedia campanii de endorsment și PR ale vedetelor (vedete Antena Group, dar și vedete din afara trustului), se va ocupa de strategii de imagine și va oferi clienților posibilități de asociere cu diverse staruri și evenimente, de la concerte până la festivaluri, construite în jurul unor persoane publice, anunță Antena Group. 

„Spre deosebire de orice business existent deja pe piață, „Talent District” va avea parte de suținerea celui mai mare trust media românesc în desfășurarea tuturor proiectelor sale, și anume Intact Media Group. Printre vedetele cu care agenția colaborează deja se numără Horia Brenciu, Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu, Chef Catalin Scarlatescu, Anca Lungu, Diana Munteanu, Valentin Butnaru, Octavia Geamanu, Catalin Morosanu sau Mirela Vaida.”, au mai adăugat aceștia. 

Publicitate

Diana Zamfirescu va coordona în continuare și departamentul de PR al Antenei Grpup.

Carte de vizită

Diana Zamfirescu are o experiență de aproape 14 ani în media și televiziune. A început în 2004 ca și copywriter pentru ProCinema, a fost PR Manager ProTV Internațional, iar din 2008 a fost senior PR pentru ProTV, ocupându-se de cele mai mari show-uri ale stației: „Românii au talent” și „Vocea României”. Timp de 1 an de zile a ocupat și funcția de Social Media Manager ProTV. Din 2014, Diana este directorul de PR al Antenei Group (Antena 1, Antena Stars, Happy Channel și ZU TV).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu