Skip to main content

E vremea lui Singur acasă. Tot în decembrie. Tot la Pro TV

 
E vremea lui Singur acasă. Tot în decembrie. Tot la Pro TV

Home alone - Singur acasă nu lipseşte în luna decembrie de pe TV. Pro TV va difuza sâmbătă, pe 9 decembrie, de la 20.30 prima parte Singur acasă. Pentru a 12-a oară, de când există măsurătorile de audienţe. Tot pe 9 decembrie Pro TV va avea un alt clasic de Crăciun, Die Hard - Greu de ucis, cu Bruce Willis.

Publicitate

Home alone 2 este programat, sâmbătă, 16 decembrie, de la 20.30. Al treilea SIngur acasă va fi pe 23 decembrie tot de la 20.30.

„Tradiţionalul” film de Crăciun face audienţe uriaşe an de an. Anul trecut, când a fost difuzat pe 10 decembrie, filmul cu Macaulay Culkin în rol principal, a fost urmărit de 2,5 milioane de persoane din întreaga ţară. La fel şi în urmă cu doi ani. În 2014 filmul a fost urmărit de 2,7 milioane de persoane, iar în 2013 cifrele au fost asemănătoare.

Tradiţionalul film de Crăciun care anul acesta împlineşte 27 de ani a adunat din ce în ce mai multă audienţă. Pro TV l-a difuzat de 12 ori ori de când există măsurători de audienţă, dar producţia a fost difuzată şi înainte de anii 2000. Singur acasă a fost la Pro TV chiar şi în anul lansării postului de televiziune, 1995.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anonim anonim
    @Cris la fel cum zice spune si @Nicolae Avram du-te frate pe alte posturi daca nu iti convine look tv uita-te pe hustler tv penthouse tv taraf tv si super one dedicate iq-ului tau desigur la ce te asteptai asta meriti cred ca esti *** *** *** *** *** *** *** ***
  • anonim anonim
    @Cris ne pasa ma de Stela Popescu la fel cum ne pasa si de Cristina Stamate dar vine craciunul gata ele s-au dus acolo sus decesul celor doua desigur a fost neasteptat la fel ca si cei de anul trecut dar si de Ion Besoiu care a murit tot anul asta viata merge inainte ce sa facem acum tineretul e baza in actorie astia mai batrani le-a trecut vremea au fost ei cineva dar cu ani in urma cand erau si ei tineri dar acum sunt batrani si li s-a dus farmecul plus ca tanara generatie are alte pretentii acum mai ales ca se si joaca altfel de piese la teatru nu joaca ce jucau astia mai batrani candva tu nu vezi
  • anonim anonim
    foarte bine cel mai bune filme de craciun si cele mai potrivite anul asta am spus inca de mai inainte ca va fi un motiv in plus ca a murit john heard anul acesta in acest fel i se aduce si un omagiu asa cum se cuvine
  • george george
    URA!!!! yeeeeyyy ce bine!! multumim protv pentru aceas film! un pic cam devreme, mergea pe 16decembrie dar asta e... Mutumesc Protv ca respecti traditia!! (comentariul NU are nici o nota de ironie eu chiar ma bucur ca acest film e la tv )
  • Nicolae Avram Nicolae Avram
    Cris, daca nu iti place LOOK TV nu te uita tata. Uitate pe HUSTLER TV, PENTHOUSE HD, TARAF TV si SUPER ONE - canale dedicate IQ-ului TAU
  • iche iche
    dupa cum spuneam, era de asteptat. E o traditie si nu cred ca or sa renunte asa curand la ea.
  • John John
    Era de asteptat. Cand spui Craciun ... spui Singur(i) Acasa, nu? Asa, din curiozitate, ma intreb ... alte filme s-or mai fi facut intre timp? ... nu cred! altfel ProTV s-ar fi numit TelecinematecaTV. Zic bine?
  • un om oarecare, fara studii un om oarecare, fara studii
    Am citit ca in ziua de azi, la Hollywood, este ''nerecomandabil'' sa se mai faca filme ca ''Singur acasa'' si motivul este unul cu care sunt de acord. Motivul este ca in genul acesta de filme, copiii-protagonisti sunt mult mai inteligenti decat pot fi in realitate copiii de varsta lor. Nu este normal ca adultiii sa se astepte de la copiii lor sa aiba inteligenta si inventivitatea unui personaj ca baiatul din Singur acasa. Din punctul de vedere al inteligentei de care da dovada acest copil, este un film nerealist, aproape SF.
  • F F
    @ Cristina : nu văd legatura. Probabil vor scrie, iar la televizor va fi la toate știrile.
  • jk jk
    cris,ba s-a pomenit la kanal d la teo
  • thea cu th thea cu th
    Partikip? Oh, nu, multumesc!
  • Cris Cris
    A murit Stela Popescu,și pe voi va freaca grija de un film antic,vechi și de demult.Rușine sa va fie,cei care sunteți la Paginade media,rușine sa la fie celor de la Look TV, dar,de la scârbele de ardeleni,la ce sa te aștepți, rușine Kanal D,televiziunea prostimii și inculților din România. NIMIC,niciun cuvânt despre acest deces la aceste hahalere de televiziuni,și, mai vorbeste musiu Gherman de civilizația ardelenească, hai sa fim serioși, niște nesimțiți.

Trimite un comentariu

sus