Skip to main content

Emanuel Terzian se alătură TVR, unde va prezenta Repriza a treia

 
Emanuel Terzian se alătură TVR, unde va prezenta Repriza a treia

Jurnalistul şi comentatorul Emanuel Terzian va prezenta emisiunea Repriza a treia la TVR 2, anunţă reprezentanţii postului public. Emisiunea va fi din 7 noiembrie, la TVR 2, în fiecare marţi de la 21.00. În paralel, el va continua să comenteze pentru Eurosport.

Publicitate

„Cu ajutorul tehnogiei din cel mai modern studio al Televiziunii Române, Studioul 2, experimentatul jurnalist şi comentator sportiv va analiza cele mai importante faze din meciurile fiecarei etape ale sezonului Ligii 1 şi va devoala controversele fiecarei faze”, anunţă reprezentanţii TVR.

Emanuel Terzian: „Repriza a treia este un brand uriaş în România şi sperăm ca noi, noua echipă, să ne ridicăm la înăţimea aşteptărilor. Sperăm ca la REPRIZA A TREIA fotbalul să devină mai uşor de înţeles. Ne-am bucura dacă microbiştii care au ratat un meci vor căuta să afle de la noi toate amănuntele.”

Carte de vizită

  • A intrat în presă în 1993, când a început să lucreze la Sportul Românesc.
  • În 1997, s-a alăturat echipei care a fondat Pro Sport, alături de nume precum Ovidiu Ioaniţoaia şi Cătălin Tolontan
  • În 2005 a preluat conducerea departamentului sport de la Realitatea TV. La acelaşi post a prezentat Realitatea Sportivă.
  • În anul 2008 a lucrat timp de „un sezon” în grupul Pro, la Sport.ro, unde a realizat emisiunea Informatia.
  • Din 2009 este comentator la Eurosport pe zona de fotbal şi ciclism.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Sper ca daca nu face audienta sa fie schimbat repejor, nu de alta, dar s-au obisnuit unii sa se refugieze la tvr si sa pape carute de bani fara sa-i intrebe nimeni de ce nu produc. Ar fi cazul sa se faca ordine in curtea tvr ca-s multi veniti de la diverse televiziuni care tipau ca vai, tvr nu produce si ei stau linistiti, a se vedea cazul Emmei Zeicescu care a fugit de la insolventa tv la tvr sa faca nimic!
  • Gelu Strălucelu Gelu Strălucelu
    @skogers
    Amice, parerea mea despre Chiotea e clara: este o calamitate in materie de sport. Se vorbea ca ar urma sa uns sef, ar fi o alta prostie.
    Din pacate, la nivel de comentatori, sint putini buni in Romania, iar cei trei amintiti de mine mi se par ok. Dovada e aceea ca domnii respectivi sint solicitati de Digi, Dolce si Eurosport. E o chestiune de gusturi.
  • skogers skogers
    @Gelu Strălucelu

    Chiotea, tu ești ? Sau vreun alt curajos *** de prin cloaca TVR? Nu va place concurenta, abonaților la ciolan...

    De când au devenit Hossu sau Olaianos vreo referință a comentariului sportiv? :)))) Good joke.

    Poate domnii de mai sus să fie vreo referinta a suselor cu deplasari, firmulițe și alte combinații mioritice. Aia e a altceva.
  • Gelu Stralucelu Gelu Stralucelu
    Comentator mult sub Olaianos, Hossu sau chiar Hobana. La tururile cicliste bate campii facand pe spiritualul, dar e la cateva lungimi in urma lui Banciu!
    Ca realizator era fara priza la public; l-a scos din anonimat *** lui Giovani (vezi youtube), asta dupa ce a fost impertinent si l-a provocat! E drept ca e mai bunicel decat Arhire si la fel de mediocru ca Desliu, care sta muuult mai bine la fizic!
    TVR are si o problema de pozitionare: emisiunea e pitita in grila ca nuca-n perete, mult dupa ce etapa de Liga I a fost analizata la posturile de nisa si nu numai de specialisti harsaiti.
    Succesuri!
  • Daniel Daniel
    Nu e gras Manolo, e doar bine făcut. În plus se pricepe foarte bine la sport. La ciclism l-a întrecut pe Banciu. Păcat că nu mai poate comenta Bundesliga la Eurosport. Manolo draga, abia aștept să te urmăresc la TVR. Era și cazul sa apari și în alte emisiuni ca să te putem vedea , nu numai să stai ascuns și să comentezi. Imi place cum te pregătești când comentezi ciclism. Să-i aduci și pe Alex Ciocan și pe Jean in emisiune. Sunt un fan al tau de la Eurosport Ciclism...
  • cd cd
    TVR SD! Rusine, calitate de televizor cu TUB.
  • Livia Pila Livia Pila
    Sigur. Și Gradea, și Terzian sunt rotunzi și mari. Doar bugetul Tvr e mic și ei îl papa repede.
  • Sorin Radulescu Sorin Radulescu
    E gras Terzian. Ca si Doina Gradea e voinică.
  •  Dorin Sorescu Dorin Sorescu
    Ce grasun se facu Manolo! Se vede ca face. Spiort)))) Ce mai e cu Dumittescu?Care era simpatic!! Dar cu Adrian Bucur?
  • SS SS
    Asta mai lipsea,
  • Livia Pila Livia Pila
    Alt reșapat

Trimite un comentariu

sus