Skip to main content

Europa FM va avea va avea matinal de weekend cu Mirela Retegan și fetița Zurli

 
Europa FM va avea va avea matinal de weekend cu Mirela Retegan și fetița Zurli

Europa FM anunță un nou matinal de weekend, cu Mirela Retagan și fetița Zurli la butoane. Matinalul Zurli va fi sâmbăta și duminica între 8 și 11 dimineața. Anunțul a fost făcut de Andrada Burdalescu, general manager Europa FM și Virgin Radio, în fața CNA la concursul de frecvențe radio. 

Gașca Zurli, fondată de Mirela Retegan, este cea mai cunoscută trupă de animatori pentru copii. 

Publicitate

Europa FM a solicitat frecvențe pentru Dej, Mangalia, Orșova, Sângeorz-Băi și Sighetu Marmației. : Valoarea investiţiei iniţiale estimată la 6.000 euro (emiţător).

În timp ce Virgin Radio a depus dosare pentru frecvențele din Dej, Drăgăşani, Olteniţa, Reghin, Sângeorz - Băi, Sighetu Marmaţiei. Valoarea investiţiei pentru o stație-6000 euro

Andrada Burdalescu: Suntem aici pentru a vă solicita câteva frecvențe pentru a ne completa rețeaua. Despre Europa FM, față de tot ce știți deja, o să vă spun că preocuparea noastră principală rămâne conținutul. Din septembrie am început să construim un nou pilon, un program de drive-time pe care l-am încredințat unor jurnaliști care s-au dezvoltat în redacțiile BBC din București și din Londra. Este un program de trei ore cu foarte multă informație. În egală măsură redacția Europa FM încearcă să dezvolte în continuare produse jurnalistice, ultimul introdus în grilă este acel fact checking făcut de colega noastră Anca Simina.  
Reportajele radio sunt în cont prezente, iar echipa de jurnaliști s-a extins la nivel local, avem în jur de 35 de corespondenți. Avem un nou matinal de week-end, care va fi dedicat părinților și copiilor, care va fi făcut de Mirela Retegan și fetița Zurli din 3 decembrie.

Andrada Burdalescu despre Virgin Radio: 

„Vrigin Radio este un nou proiect nou lansat la începutul acestui an, prin care încercăm să aducem acest brand inovator și curajos în România. Este un radiocuunplaylist diferit față de celelate posturi CHR. Este mai puțină muzică românească și merge în zona unui sunet pop electro. Proiectul ar fi acesta de a scoate tinerii din mediul online și de a-i convinge să înceapă să asculte și radioul.”

Societatea SC Europe Developpement International - R SA care operează EuropaFM deţine 2 licenţe audiovizuale (Europa FM satelit şi reţea naţională terestră-46 stații).

RADIO XXI, care operează Virgin Radio (fostul Radio 21), deţine 8 licenţe audiovizuale (Virgin Radio satelit, 6 locale -Vibe FM şi reţea naţională terestră-40 stații Virgin Radio).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Bine ca se subliniaza in titlu ca Europa FM va avea ... dar va avea ceva ... "Europa FM va avea va avea matinal de weekend cu Mirela Retegan și fetița Zurli". Si ce se intampla la Europa FM? ... ca nu am inteles.
  • Și Europa FM are o acoperire bună pe litoral. 106,1 merge brici, fără bruiaj, de la Babadag/Slava Rusă la Balcic, plus de la Fetești la Constanța.

    Nu vreau dublură la Kiss, Magic și Europa.

Trimite un comentariu