Skip to main content

Google lansează YouTube Go, o versiune simplificată a aplicaţiei de YouTube

 
Google lansează YouTube Go, o versiune simplificată a aplicaţiei de YouTube

YouTube Go, aplicaţia de YouTube pe care Google a dezvoltat-o ca alternativă la aplicaţia obişnuită, este lansată oficial, anunţă agenţia de presă News.ro.

Publicitate

Google vrea ca site-ul său de video să fie accesibil şi în regiunile în care nu există o conexiune stabilă la internet sau aceasta este de slabă calitate. În acest scop, compania americană lansează aplicaţia YouTube Go.

Testată încă din luna aprilie, aplicaţia YouTube Go este o versiune mult simplificată faţă de aplicaţia YouTube normală. Noua aplicaţie este gândită astfel încât încărcarea paginilor şi redarea clipurilor să se facă cât mai rapid inclusiv pe conexiunile slabe sau chiar offline.

Aplicaţia poate reda clipurile la rezoluţie 480p, 360p sau 144p, în funcţie de viteza de moment a conexiunii la internet. Utilizatorii au şi opţiunea descărcării clipurilor video care pot fi urmărite mai târziu, indiferent de starea conexiunii la internet.

Clipurile descărcate pe telefon pot fi trimise prietenilor prin Bluetooth sau WiFi Direct – două conexiuni care se realizează direct între telefoane şi care nu au nevoie de o conexiune la internet pentru a funcţiona.

Aplicaţia YouTube Go este disponibilă în magazinul de aplicaţii Google Play doar în India şi Indonezia deocamdată. Utilizatorii din alte regiuni ale lumii o pot instala manual prin descărcarea de un site care găzduieşte kit-uri de instalare ale aplicaţiilor de Android.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    Youtube go a fost lansat de ceva timp. L-am dezinstalat,optiunea download nu merge
  • Iuli Iuli
    Ce audiente au fost aseara? Finala Gospodarilor vs. Semifinala Chefilor

Trimite un comentariu

sus