Skip to main content

HBO GO, disponibil prin abonare directă. Prima lună, serviciul este gratuit. La ce preţ este abonamentul

 
HBO GO, disponibil prin abonare directă. Prima lună, serviciul este gratuit. La ce preţ este abonamentul

În sfârşit. HBO Go poate fi accesat şi direct, începând de astăzi în România, Ungaria, Republica Cehă şi Slovacia, anunţă compania.

Publicitate

Toţi abonaţii noi care aleg această opţiune vor avea acces gratuit timp de o lună la conţinutul HBO GO. După prima lună, preţul lunar pentru serviciul HBO GO va fi de 19,99 lei. Plata abonamentului se va face prin cardul bancar folosit pentru înregistrare.

HBO GO este disponibil pe computer, smartphone, tabletă, PlayStation 3 şi 4, Chromecast, Apple TV 4 şi anumite modele de televizoare smart Samsung. Fiecare abonat HBO GO poate înregistra până la cinci dispozitive şi poate urmări HBO GO simultan pe două dintre ele.

HBO GO va fi în continuare disponibil prin intermediul operatorilor autorizaţi.

Detlii despre producţiile disponibile, pe PaginadeSeriale.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • neicanimeni neicanimeni
    Daca ai tv. smart LG, NU iti poti face abonament direct la HBO GO. NU au platforma tehnica pt. LG!!!!! daca totusi insisti pt. o solutie baietii de la tehnic iti recomanda achizitia unui Chromecast. Deci iti cumperi degeaba un smart...ca tehnicul lor nu poate mai mult si se pare ca nici nu este interesat sa rezolve problema.
  • Ovidiu Ovidiu
    Te contrazic, In cazul meu eram abonat la Telekom doar la TV si aveam acces la HBO GO cu internet de la Digi. Iar serviciul de abonament direct nu se adreseaza asa cum presupui tu la cei care au deja abonamet HBO max. (ar fi o stupizenie) ci la cei care NU au. Greu cu logica asta.
    Trecand peste astea, oricum Netflix le da clasa.
  • hbou'lu'peste hbou'lu'peste
    Astia de la HBO nu doar ca sunt mincinosi, dar mai au si probleme de logica!
    Cred ca de cca. 10 ani tot spun ca HBO Go este gratuit pentru abonatii la cablu care au optiunea HBO/pachetul HBO, dar acest lucru nu s-a intamplat niciodata la RDS si cred ca nici la Romtelecom.
    Pentru HBO Go trebuia sa ai si internet de la furnizorul de cablu! Altfel nu se putea! Cu alte cuvinte, iti conditionau vanzarea HBO go de achizitia serviciului de internet de la compania care iti furniza TV!
    Sesizari, reclamatii inclusiv la CNA pentru reclama mincinoasa, OPC pentru vanzare conditionata...i-a durut in "cashcheta" cum zicea un general -fotbalist!
    Probabil ca nu am fost singurul care a facut reclamatie, asa ca de ceva vreme nu mai spun ca-i gratis. nu mai spun nimic.
    Acum insa isi inchipuie ca au dat lovitura: dupa ce un abonat da la RDS 14 Ron pentru pachetul HBO max, arde de nerabdare sa le mai dea si lor 20 ron/luna pentru acelasi continut!:)))))

Trimite un comentariu

sus