Skip to main content

Înmormântarea Stelei Popescu, pe posturile de știri. Doar TVR a avut acces în biserică

 
Înmormântarea Stelei Popescu, pe posturile de știri. Doar TVR a avut acces în biserică

UPDATE. Ultima parte a funeraliilor, din cimitir, a fost transmisă de România TV, Antena 3, TVR 1 și B1 TV (care a preluat imagini de la TVR). Realitatea TV și Digi 24 nu au difuzat deloc imagini de lângă groapă (nici în fereastră). În momentul în care sicriul a fost coborât în groapă, și TVR 1 a întrerupt transmisia, difuzând imagini din arhivă. România TV, Antena 3 și B1 au continuat dar, spre deosebire de alte cazuri, au fost evitate cadrele cu sicriul și cu groapa.

Publicitate

Funeraliile Stelei Popescu sunt în direct pe toate posturile de știri. Toate canalele informative - Antena 3, România TV, Realitatea TV, B1 TV și, în premieră - Digi 24, au transmis în direct de la momentele importante ale funeraliilor.

Momentul în care sicriul cu trupul neînsufețit a plecat de la Teatrul Constantin Tănase a fost difuzat pe toate canalele informative. Inclusiv de Digi 24, pentru prima dată în cazul trecerii în neființă a unei personalități.

Postul public TVR 1 a fost singurul care a avut acces în biserică, la Cernica. Slujba din biserică - cu cadre în care apărea sicriul descoperit - a fost preluată de aproape toate celelalte stații de știri, care au menționat pe ecran "preluare TVR": România TV, Antena3, B1, Realitatea TV.

TVR 1 a difuzat și imagini din cimitir, cu groapa descoperită în care urmează să fie înmormântată Stela Popescu.

Digi 24 a fost singurul post care nu a difuzat imagini de la slujba de înmormântare. La ora prânzului, când toate celelalte posturi de știri aveau imagini de la Cernica, din afara bisericii sau (preluate de la TVR 1) din interior, Digi 24 a trecut în revistă cariera actriței, cu imagini de arhivă și discuții în studio. Ulterior, în jurul orei 13.00, Digi 24 avea și o fereastră în direct de la Cernica. A menținut fereastra până când cortegiul s-a îndreptat spre cimitir, după care nu au mai difuzat imagini de la Cernica.

GALERIE FOTO. Posturile TV la înmormântarea actriței Stela Popescu

După slijba de la Cernica, toate stațiile de știri au difuzat imagini cu cortegiul funerar îndreptându-se spre cimitir (la Digi 24 erau într-o fereastră mică). Realitatea TV și B1 au preluat imaginile de la TVR.

În ultima parte a funeraliilor însă, câteva posturi au întrerupt transmisia de la cimitir. Digi 24 și Realitatea TV nu au difuzat deloc imagini de la cimitir și de la slujba de lângă groapă. Au transmis însă Antena 3, România TV, B1 TV și TVR 1.

Când sicriul a fost coborât în groapă, și TVR 1 a întrerupt transmisia, difuzând imagini din arhivă. România TV, Antena 3 și B1 au continuat dar, spre deosebire de alte cazuri, au fost evitate cadrele cu sicriul și cu groapa.

GALERIE FOTO. Ultima parte a funeraliilor actriței Stela Popescu

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Dar ce mai zice Brutus daca scriu ca acum in loc sa ma uit la #rezist ma uit la Holmes pe ProTv (cu greu ocolesc reclamele)? Bineinteles ca va ***. "Umbre" de pe HBO nu ma pasioneaza, "Inferno" de pe HBO2 a inceput mai tarziu (ma uit dupa Holmes la ce mai prind, oricum l-am vazut), "Divizia din Berlin" pe HBO3 nu e atragator, "Acel moment penibil" pe TV1000 e ok, dar nu azi. Pe Science aduna crabi. Mai vrei?
 • Altfel dai stiri despre moartea unei personalitati, eventual transmiti ceva din ce se intampla unde era depus sicriul si procesiunea catre cimitir, dar transmisii cu cosciugul deschis sau cu groapa din cimitir ... numai la noi prin Europa asta.
 • Nu fii Brutus, mai bine fii destept. History nu imi place, iar pe Discovery ma enerveaza reclamele interminabile. Spor la privit cosciuge, deosebitule!
 • Oameni buni, o inmormantare a unei personalitati este transmisa peste tot in lumea pe care unii o numesc civilizata. Si da, o includ si pe Denisa (daca a fost interes, tv-urile se conformeaza). Ce sunteti asa pudibonzi?
 • CNA sa hotarat , va aplica amenzi celor care nu au dat imagini cu mortul. Digi24 si mai ales Realitatea Tv. Pai nu le este rusine , nu vor sa informeze publicul.
  Nu stiu sa faca rating.
 • @MM: Bine, mă, cultule, civilizatule, chiparosule, cum de n-ai scris că te uiți și pe History Channel sau Discovery? Pute inteligența în tine câtă de câtă ai.
 • trebuie transmise , oricum e vorba de o personalitate , si lady di a fost transmisa de toti in lume , livia pila , iti aduci aminte ca si tvr a transmis in 1997 , oricum romanii vor sa vada , dar macar tvr transmite decent si e bine ca doar ei sunt in biserica , ca dupa cele comerciale ar fi altfel, o regreti pe irina
 • Pun pariu ca vor face audiente record. Cred ca fac parte din cei 0,01% care nu se uita si comuta intre Comedy Central, Science si HBO.
 • TVR a avut cele mai bune transmisiuni dar a făcut și cea mai mare gafă, nu poți lăsa mesajele de condoleanțe scrie greșit să apară de nenumărate ori pe ecran..

Trimite un comentariu