Skip to main content

Kanal D a achiziționat un nou cooking-show după modelul „Mama mea gătește mai bine”

 
Kanal D a achiziționat un nou cooking-show după modelul „Mama mea gătește mai bine”

Kanal D se pregătește de gătit. Postul TV a achiziționat formatul internațional de cooking show „My Wife Rules”. Contactați de Paginademedia.ro, reprezentanții Kanal D au confirmat informația. 

Emisiunea are drept concurenți cupluri căsătorite, iar timp de o oră, soțul trebuie să prepare un fel de mâncare după instrucțiunile soției, transmise printr-o cască. 

Publicitate

În România există deja un astfel de format, Mama mea gătește mai bine, de la Prima TV, în care participanți sunt fii sau fiice care trebuie să gătească la indicațiile mamei. În fiecare ediție întrecerea se dă între două echipe de mamă/fiu, urmând ca juratul Horia Vârlan să declare farfuria câștigătoare. 

Trailerul formatului, în continuare:

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Emisiunea "Mama mea gateste mai bine" este o emisiune buna,cu potential mare(nu stiu ce face in audiente)
    Daca Kanal D va produce emisiunea simplu,curat fara alte mistocareli,atunci e super.E curios totusi cand si cum va fi difuzată
  • Au fost emisiuni de gatit ... Arena bucatarilor (actual la ProTv), Restaurant la mine acasa (bucatar cooptat la Vine cheful! pe Pro) ... La Prima cred ca functioneaza formatul pt ca vad emisiunea si dimineata si noapte reluata... De ce sa nu fie si pe KanalD...poate in locul Bravo ai stil pe care il uzeaza enorm prin sezoane peste sezoane (si nu este o emisiune cu editii la care se te poti uita periodic... Daca ti-a placut de la inceput ... Urmaresti cat mai.multe editii...altfel nu te uiti niciodata ... Nora pt mama (sau ceva asemanator) nu urma sa se faca pe Pro2, cu Amalia Enache ca prezentatoare?

Trimite un comentariu