Skip to main content

Kanal D aduce încă un serial turcesc

 
Kanal D aduce încă un serial turcesc

Kanal D aduce un nou serial turcesc. Al cincilea din grila de toamnă-iarnă. Este vorba despre Steaua Sufletului, o producţie ce va fi lansată din 6 decembrie. Noua productie va fi difuzata de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, urmand ca, odata cu acest debut, serialul „Mireasa din Istanbul” sa fie difuzat in fiecare luni si marti, de la ora 20:00.

Publicitate

Serialul prezintă „o poveste teribila de iubire ce ii are ca protagonisti pe frumoasa Zuhre (interpretata de Selin Sekerci) si pe Seyit (Sukru Ozyldiz)”.

Casatoria dintre fata saraca Zuhre si unul dintre cei mai bogati si influenti oameni din Cappadocia, batranul Fikret Karakaya, aduce cu sine o multime de probleme pentru toti cei implicati. Conform unei cutume adanc inradacinata in zonele rurale ale Turciei, tanara fusese, practic, vanduta lui Fikret chiar de parintele ei, in schimbul unei bucati de pamant. In peisajul incredibil al Capaddociei, acoperite de zapada, se consuma o adevarata drama.

Intalnirea intamplatoarea dintre Seyit si Zuhre reprezinta inceputul unei povesti pasionale de dragoste, in permanenta pusa la incercare, fie in peisajul ireal al Cappadociei, fie in cel plin de contraste al Istanbulului. Demonii razbunarii, tradarile, presiunile de tot felul nu fac decat sa transforme dragostea dintre Zuhre si Seyit intr-o adevarata forta.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vasile Militaru Vasile Militaru
    Vă rog nu mai distribuiți 2 seriale intr-o seară la Kanal D!
  • Ophelia Ophelia
    Va rugam difuzati serialele cap-coada,adica toate sezoanele fara intreruperi.Cumparati serialele atunci cand sunt finalizate.Transmiteti-le de la ora 20,inclusiv sambata si duminica si nu le difuzati doua in aceeasi seara.Ceea ce ati facut in ultimul timp,nu a multumit pe nimeni.

Trimite un comentariu

sus