Skip to main content

Magic FM are slogan și siglă noi

 
Magic FM are slogan și siglă noi

SCHIMBĂRI. De la colorat, la sobru. Începând de astăzi, Magic FM, postul de radio al grupului Antenna Group (din Grecia), are o nouă identitate. Stația își schimbă atât sigla, cât și sloganul acesta din urmă fiind „Always Great Music”.

Publicitate

Astfel, în noul logo dispar semicercurile multicolore și fontul cu litere rotunjite, acestea fiind înlocuite cu o siglă alb-negru și un font cu serif. Totodată, „Always Great Music” ia locul sloganului „Muzica inimii tale”, pe care postul îl avea din 2015. Înainte de acesta, sloganul fusese „Soft music”.  

„Cu această schimbare, Magic FM își conturează mai bine brand equity-ul prin care a ajuns printre primele locuri in clasamentul posturilor de radio din Romania și pe care publicul matur le prețuiește: numai muzică foarte bună si artiști inegalabili, alături de subiecte din sfera timeless values, bun simț, responsabilitate, educație, înțelegere, armonie, cunoaștere”, spun reprezentanții Magic FM.

„Magic FM este postul de radio care care crede în valori dovedite care rezistă în timp, prezintă ce este valoros din prezent, dar și din trecut, în armonie cu noile subiecte și trenduri”, mai adaugă aceștia.

Postul își păstrează matinalul „Magic Start”, prezentat de Liana Stanciu și Raul Brebu, între orele 6.00 și 10.00. 

Noul logo Magic FM

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu