Skip to main content

Nicoleta Luciu revine la TV după doi ani de absență. Va fi concurentă în noul reality show al Antenei 1

 
Nicoleta Luciu revine la TV după doi ani de absență. Va fi concurentă în noul reality show al Antenei 1

Din nou pe TV. Surorile Nicoleta și Iuliana Luciu fac prima echipă de vedete care intră în cursa Asia Express, show de aventură ce va fi difuzat în primăvara anului 2018 la Antena 1.

Publicitate

Nicoleta Luciu revine pe sticlă după aproape doi ani de la ultima sa apariție, în calitate de concurentă, într-o emisiune TV. 

Nicoleta Luciu: „Probabil mulți vor spune că au venit în acest show pentru competiție, pe noi ne bucură faptul că pentru prima oară suntem împreună și vom face ceva amândouă. Până acum viața ne-a pus în fața multor situații limită, dar întotdeauna le-am înfruntat separat. De data asta vom fi o echipă!”

Iuliana Luciu: „M-am gândit de ce mi-ar putea fi frică, dar mi-am dat seama că în viață am întâlnit tot felul de „șerpi”, așa că sunt hotarâtă să fac față oricărui moment. Știu că Nicoleta e mult mai înțelegătoare, dar la fel de bine știu că va urla și va țipa mult mai mult decât mine. Cred că va fi o experiență din care vom învăța foarte multe lucruri și abia aștept să văd cum ne vom putea descurca cu un singur dolar pe zi. Chiar va fi o provocare.” 

DESPRE FORMAT. Antena 1 a achiziționat formatul Peking Express, ce va fi produs în România de Mona Segall, sub numele Asia Express. Echipe vedete vor trebui să străbată mai multe țări pentru a ajunge dintr-un punct în altul având la dispoziție resurse limitate. 

Fiecare echipa are de parcurs mii de kilometri, trebuie sa se descurce sa isi gaseasca singuri transport, sa faca auto-stopul, sa gaseasca localnici dispusi sa ii cazeze si sa le dea de mancare. Toata aceasta cursa este contra-cronometru, iar in functie de eficienta si rezultate obtinute in urma diverselor probe, echipele merg mai departe sau sunt eliminate.

Vietnam-Laos-Cambodgia-Thailanda este traseul pe care cele 7 cupluri de vedete sunt nevoite sa il parcurga in aceasta aventura. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • ceva gen Aventura cu/de 4 stele.
  astept cu nerabdare sa inceapa.
  poate cateva ''vedete" se ratacesc pe drum si ne iarta de prezenta lor la "sourile" viitoare.
 • Ex-”vedete” proteviste scoase de la naftalină de A 1.
  Neinteresante.
  Oana Zăvoranu + soțul nu intră în ”proiect”...ori Oana + Victor Lis...alte ”vedete” nu participă și ele...ca să îngroape definitiv formatul ?
 • e interesanta , sper sa fie o calatorie frunoasa , e bine ca se investeste in emisiuni filmate in afara , se anunta casting si pt insula iubirii , se pare ca va fi si sezonul 4 , chiar daca nu a fost foarte vizionata

Trimite un comentariu