Skip to main content

Premieră. Dispariția Stelei Popescu, prima tratată in extenso de Digi 24. Imaginile cu sicriul adus la Teatru Tănase, pe toate posturile de știri

 
Premieră. Dispariția Stelei Popescu, prima tratată in extenso de Digi 24. Imaginile cu sicriul adus la Teatru Tănase, pe toate posturile de știri

Dispariția Stelei Popescu este subiectul zilei pe toate posturile de știri. Cel mai mult la România TV, cel mai puțin la Realitatea TV.

Moartea Stelei Popescu marchează o premieră pentru postul Digi 24. Este prima dispariție a unei persoane publice tratată in extenso la canalul deținut de RCS.

Ca și celelalte stații, Digi 24 a difuzat (și în buclă) imaginile cu sicriul adus la Teatrul Constantin Tănase. De la ora la care trupul neînsuflețit al artistei a fost adus la teatrul Constantin Tănase și până la ora publicării articolului, Digi 24 a prezentat în fereastră, live, imagini de la Teatrul Constantin Tănase.

Publicitate

Dintre stațiile de știri, cel mai puțin a abordat subiectul Realitatea TV. Postul de știri a difuzat imagini in fereastră, în timp ce dezbătea alte subiecte.

La ora 16.00, Digi 24, Antena 3 și România TV au deschis jurnalele cu sicirul adus la Teatrul Constantin Tănase. Realitatea TV a deschis cu alt subiect: atentat la o moschee din Egipt. Stela Popescu a fost a doua știre. La B1 TV, la 16.00 fix a intrat emisiunea lui Radu Banciu.

O diferență în abordări între posturile de știri: când Corina Chiriac a izbuct în plâns, în direct, Digi 24 a tăiat sonorul și a schimbat cadrul cu unul general. Antena 3 a păstrat un cadru strâns, cu Corina Chiriac în lacrimi.

GALERIE FOTO.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu inteleg mentalitatea moderna despre discretie si iar discretie. Moartea este ceva natural si oamenii au nevoie de o incheiere rotunda, sau cum spun americanii CLOSURE. Sunt spitale moderne, care te obliga sa vezi copilul pe care l-ai nascut mort, pentru ca in acest fel te vindeci, ai parte de incheiere. Ce se tot tem unii de moarte si lacrimi, fac pe civilizatii, dar nu au habar ca sunt ridicoli.
  • Degeaba ziceti voi ca digi 24 e asa ca toti au dat subiectul asta din plin,acum și cât și cum l-au abordat
  • Olga Tudorache a fost cateva clase peste Stela Popescu. dar na, n-a fost pe placul vulgului si i-au fost dedicate cateva stiri amarate, inclusiv de mult laudatul UM Digi
  • sicriul cu trupul lui michael jackson a fost pe toate posturile din toata lumea chiar.... stela popescu chiar e un simbol si o actrita marcanta, nu avea cum sa treaca nevazuta nici macar la disparitia din aceasta lume...

Trimite un comentariu