Skip to main content

Premieră. Dispariţia Stelei Popescu, prima tratată in extenso de Digi 24. Imaginile cu sicriul adus la Teatru Tănase, pe toate posturile de ştiri

 
Premieră. Dispariţia Stelei Popescu, prima tratată in extenso de Digi 24. Imaginile cu sicriul adus la Teatru Tănase, pe toate posturile de ştiri

Dispariţia Stelei Popescu este subiectul zilei pe toate posturile de ştiri. Cel mai mult la România TV, cel mai puţin la Realitatea TV.

Publicitate

Moartea Stelei Popescu marchează o premieră pentru postul Digi 24. Este prima dispariţie a unei persoane publice tratată in extenso la canalul deţinut de RCS.

Ca şi celelalte staţii, Digi 24 a difuzat (şi în buclă) imaginile cu sicriul adus la Teatrul Constantin Tănase. De la ora la care trupul neînsufleţit al artistei a fost adus la teatrul Constantin Tănase şi până la ora publicării articolului, Digi 24 a prezentat în fereastră, live, imagini de la Teatrul Constantin Tănase.

Dintre staţiile de ştiri, cel mai puţin a abordat subiectul Realitatea TV. Postul de ştiri a difuzat imagini in fereastră, în timp ce dezbătea alte subiecte.

La ora 16.00, Digi 24, Antena 3 şi România TV au deschis jurnalele cu sicirul adus la Teatrul Constantin Tănase. Realitatea TV a deschis cu alt subiect: atentat la o moschee din Egipt. Stela Popescu a fost a doua ştire. La B1 TV, la 16.00 fix a intrat emisiunea lui Radu Banciu.

O diferenţă în abordări între posturile de ştiri: când Corina Chiriac a izbuct în plâns, în direct, Digi 24 a tăiat sonorul şi a schimbat cadrul cu unul general. Antena 3 a păstrat un cadru strâns, cu Corina Chiriac în lacrimi.

GALERIE FOTO.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • qwerty qwerty
    Digi24 încearcă să se revanșeze după ce joi, în ziua decesului, a vorbit cel mai puțin despre subiect.
  • sim sim
    Nu inteleg mentalitatea moderna despre discretie si iar discretie. Moartea este ceva natural si oamenii au nevoie de o incheiere rotunda, sau cum spun americanii CLOSURE. Sunt spitale moderne, care te obliga sa vezi copilul pe care l-ai nascut mort, pentru ca in acest fel te vindeci, ai parte de incheiere. Ce se tot tem unii de moarte si lacrimi, fac pe civilizatii, dar nu au habar ca sunt ridicoli.
  • jk jk
    Degeaba ziceti voi ca digi 24 e asa ca toti au dat subiectul asta din plin,acum și cât și cum l-au abordat
  • ana ana
    Olga Tudorache a fost cateva clase peste Stela Popescu. dar na, n-a fost pe placul vulgului si i-au fost dedicate cateva stiri amarate, inclusiv de mult laudatul UM Digi
  • an an
    sicriul cu trupul lui michael jackson a fost pe toate posturile din toata lumea chiar.... stela popescu chiar e un simbol si o actrita marcanta, nu avea cum sa treaca nevazuta nici macar la disparitia din aceasta lume...
  • NEMESIS NEMESIS
    Obae, să m-apuci de *** !
  • SS SS
    ***
  • mile mile
    si trebuie sa fie pe toate posturile , merita din plin
  • Iuli Iuli
    Stela Popescu nu a disparut, ea a decedat. Dati impresia ca toata lumea o cauta

Trimite un comentariu

sus