Skip to main content

Pro TV a dat în judecată România TV. Care este motivul?

 
Pro TV a dat în judecată România TV. Care este motivul?

Pro TV a deschis o acțiune în instanță contra postului România TV. Pro TV a înregistrat dosarul la data de 26 octombrie și are ca obiect: „drept de autor și drepturi conexe”. 

Postul TV a dat în judecată atât Ridzone Computers, compania care operează licența România TV, cât și RTV Satellite, cea pe care televiziunea de știri își desfășoară activitățile. 

Publicitate

Contactați de Paginademedia.ro, reprezentanții Pro TV au declarat: „Acțiunea în instanță face referire la folosirea recurentă a unor imagini PRO TV fără a obține acordul nostru în prealabil. Nu vom face mai multe comentarii referitoare la acest subiect, pentru că investigația este în curs de desfășurare, iar instanța va decide.”

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, România TV a preluat cadre din emisiunea Gospodar fără pereche. 

Până la momentul publicării acestei știri nu a fost stabilit un prim termen al procesului.

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @Marius, cei de la Pro Tv nu vor da Romania Tv in judecata pentru copierea genericului Stirilor Pro Tv, din motiv ca si Pro Tv a copiat acel generic din alta parte. (Asa cum au facut si cu id-urile de promo, inspirati de la ***
  • Normal, daca la CNA principala grija e sa fie protejate posturile pro-PSD (A3, Raitaru/Romania TV etc), care pot difuza orice nestingerite (manipuland, injurand, mintind, ***), singura solutie e actionarea in instanta...
  • Gospodar fara pereche?Hmm...ma gandeam cand am vazut initial stirea ca e sigur legat de vocea...dar...

Trimite un comentariu