Skip to main content

Radio Galaxy, al familiei deputatului Eugen Nicolicea, la concursul CNA pentru frecvențe noi

 
Radio Galaxy, al familiei deputatului Eugen Nicolicea, la concursul CNA pentru frecvențe noi
Eugen Nicolicea foto: Agerpres

Galaxy SRL, din Drobeta Turnu Severin, la CNA cu nouă solicitări de frecvențe din cele 14 scoase la concurs de forul audiovizual. Societatea care operează Radio Galaxy, post regional cu 12 stații, este deținută în proporții egale de către deputatul PSD Eugen Nicolicea și de fratele său Liviu Nicolicea. 

Publicitate

Reprezentanții postului au depus dosare pentru Alba Iulia, Baia Mare, Cluj-Napoca, Dej, Mangalia, Olteniţa, Orşova, Piatra Neamţ și Reghin. 

Liviu Nicolicea a reprezentat societatea în relația cu CNA

Liviu Nicolicea:

„Vreau să vă fac o mărturisire. Nici nu era bine să o fac cu alți colegi ai mei pentru că îmi urmau mărturisirea. La câte cursuri am fost, de scurtă, de lungă durată, diverse întâlniri internaționale care au avut loc în Europa, în America, vreau să vă spun - și asta este mărturisirea pe care v-o fac - nu am învățat acolo mai mult decât am învățat în anii pe care i-am petrecut alături de dumneavoastră, în ședințelela care am participat. Din întrebările pe care le puneți dar și din răspunsurile uneori neinspirate ale colegilor noștire se învață mai mult decât dacă vine cineva și predă. Aveam alt discurs pregătit, dar asistând chiar în full toată această ședință, vin și spun: au fost colegi care într-adevăr cu mândrie spuneau: am opt ani vechime, am 11 ani vechime, alții au 15 ani vechime, și erau foarte mândri de ei. Eu ce să spun: am 26 de ani vechime, adică mai mult decât CNA.” 

„În 26 de ani, am obținut 12 frecvențe: adică încet, temeinic și concentric. Din experienșa europeană pe care am avut=o, dar și oarecum american, vreau să vă spun că mi-am dat seama că valorile regionale sunt cele mai apreciate. De ce? Pentru că se uniformizează diferențele între spațiile relativ mici, de la diferențe spirituale și bine ar fi să se uniformizeze și diferențele economice care există.”


 


 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @ liviu pila

    Tu macar esti platit pentru mizerii? Macar sa merite! Altfel, te chinui degeaba. Orice om de bun simt poate afla in 5 minute cum am votat eu la concursurile precedente de frecvente radio. Si te faci de rusine, desi nu cred ca se poate mai mult decat manifestandu-ti obsesiile bolnavicioase legate de mine.

Trimite un comentariu