Skip to main content

Radio Galaxy, al familiei deputatului Eugen Nicolicea, la concursul CNA pentru frecvenţe noi

 
Eugen Nicolicea foto: Agerpres
Eugen Nicolicea foto: Agerpres

Galaxy SRL, din Drobeta Turnu Severin, la CNA cu nouă solicitări de frecvenţe din cele 14 scoase la concurs de forul audiovizual. Societatea care operează Radio Galaxy, post regional cu 12 staţii, este deţinută în proporţii egale de către deputatul PSD Eugen Nicolicea şi de fratele său Liviu Nicolicea.

Publicitate

Reprezentanţii postului au depus dosare pentru Alba Iulia, Baia Mare, Cluj-Napoca, Dej, Mangalia, Olteniţa, Orşova, Piatra Neamţ şi Reghin.

Liviu Nicolicea a reprezentat societatea în relaţia cu CNA

Liviu Nicolicea:

„Vreau să vă fac o mărturisire. Nici nu era bine să o fac cu alţi colegi ai mei pentru că îmi urmau mărturisirea. La câte cursuri am fost, de scurtă, de lungă durată, diverse întâlniri internaţionale care au avut loc în Europa, în America, vreau să vă spun - şi asta este mărturisirea pe care v-o fac - nu am învăţat acolo mai mult decât am învăţat în anii pe care i-am petrecut alături de dumneavoastră, în şedinţelela care am participat. Din întrebările pe care le puneţi dar şi din răspunsurile uneori neinspirate ale colegilor noştire se învaţă mai mult decât dacă vine cineva şi predă. Aveam alt discurs pregătit, dar asistând chiar în full toată această şedinţă, vin şi spun: au fost colegi care într-adevăr cu mândrie spuneau: am opt ani vechime, am 11 ani vechime, alţii au 15 ani vechime, şi erau foarte mândri de ei. Eu ce să spun: am 26 de ani vechime, adică mai mult decât CNA.”

„În 26 de ani, am obţinut 12 frecvenţe: adică încet, temeinic şi concentric. Din experienşa europeană pe care am avut=o, dar şi oarecum american, vreau să vă spun că mi-am dat seama că valorile regionale sunt cele mai apreciate. De ce? Pentru că se uniformizează diferenţele între spaţiile relativ mici, de la diferenţe spirituale şi bine ar fi să se uniformizeze şi diferenţele economice care există.”



Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Livia Pila Livia Pila
    Radu Herjeu Ești o minune! Beat de autoadmiratie.
  • Radu Herjeu Radu Herjeu
    @ liviu pila

    Tu macar esti platit pentru mizerii? Macar sa merite! Altfel, te chinui degeaba. Orice om de bun simt poate afla in 5 minute cum am votat eu la concursurile precedente de frecvente radio. Si te faci de rusine, desi nu cred ca se poate mai mult decat manifestandu-ti obsesiile bolnavicioase legate de mine.
  • Livia Pila Livia Pila
    Se ocupa el, tov Radu HERJEU, eficient de problema. Ca nu degeaba a fost pus acolo de Usd,




    ,















    ,

Trimite un comentariu

sus