Skip to main content

Radio Guerrilla, la concursul CNA pentru frecvenţe noi. „Venim să vă rugăm să ne daţi în oraşele universitare pentru că acolo este publicul nostru”

 
Radio Guerrilla, la concursul CNA pentru frecvenţe noi. „Venim să vă rugăm să ne daţi în oraşele universitare pentru că acolo este publicul nostru”

Postul Radio Guerrilla a intrat în concursul de frecvenţe radio cu cinci solicitări din cele 14 puse la bătaie de CNA. Vor să se extindă în Alba Iulia, Baia Mare, Cluj-Napoca, Mangalia sau Piatra Neamţ.

Publicitate

Postul estimează o investiţie de 910.000 de lei.

Liviu Mihaiu, realizator de emisiune: „Venim să vă rugăm să ne daţi în oraşele universitare pentru că acolo este publicul nostru”

Mihai Dobrovolschi – „Am reusit sa lansam înca 7 emisiuni de la ultima noastră întâlnire, din vară, toate cu conţinut cultural. Avem emisiune dedicata femeilor, avem emisiune de politică si dezbateri sociale, avem emisiune de cultura, avem emisiuni de muzica. Am plusat şi reprezentăm şi mai bine muzica românească. Avem cântări live aproape zilnic. Mi se pare firesc să mai încercăm să obţinem şi oraşe armonizate cu Guerrila, vorbim de oraşe universitare, oraşe în care mişcările culturale şi artistice sunt mai vii decât în alte părţi. De aceea mi s-a părut firesc să aplicăm pentru aceste oraşe. Clujul de exemplu este un oraş din care noi primim cererei de parteneriate pentru evenimente culturale, deşi nu avem .

Adrian Popescu, acţionar şi director de marketing - Clujul este oraşul unde vrem să deschidem o redacţie locală. Încet vrem să mergem spre celelalte staţii. Vrem să dăm cuvântul „cetăţii”. Vrem să creăm nişte avanposturi. Sunt oameni care au ceva de spus şi nu au unde să se exprime. Sunt 26 de radiouri în Cluj şi este unul singur local. (...) Cei care ne finanţează, actorii din piaţa de publicitate, cred în noi. Sunt branduri care investesc în noi, îşi fac publicitate şi finanţează astfel astfel de demersuri.

Acţionariat Guerrilla: Dobrovolschi Mihai – 41%, Popescu Adrian Edmondo – 41%, Faur Sorin Marius - 5%, Panait Delia Luciana - 2%, Miculi Mirela - 1%, Vrînceanu Sebastian Ciprian - 1%, Stratulat Petru - 1%, Buzianu Bogdan Damian - 1%, Mihalcea George Eduard - 1%, Badea Sorin - 1%, Olaru Dragoş Ioan Daniel - 1%, Tănase Iulian - 1%, Comârzan Gilda Elena - 1%, Velea-Grumezea Florin Ştefan - 1% şi Oprina Octavian Matei - 1%.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Un fost ascultator Un fost ascultator
    Bai, nu mai scrieti comentarii, ca-i faceti emisiunea lui Dobrovolscki :)), le citeste pe toate, mai baga niste publicitate, intarzie la program si dupa aia e f obosit..de luni ...:)) Suntem campionii ipocriziei
  • Mihai Mihai
    Radio Guerrilla de acum? Este doar o copie nereusita a ceea ce a fost Guerrilla inainte de retragerea licentei. Acum fac emisiuni cu manelisti (Dan Bursuc), cu "vedete" comerciale (Delia), Dobro face propaganda pesedista cat cuprinde, o rusine de post a ajuns. Prefer sa ascult dimineata Rock FM cu Razvan Exarhu si in restul zilei Tananana.
  • Horatiu Horatiu
    Cata ura domnule! Lasati-i sa vina la Cluj! Vor produce o gramada de content pe care voi restul sa-l puteti "adapta" cu glume de ZU la publicul vostru de autobaza.
  • skogers skogers
    Guerilla sunt un simulacru de radio de nisa. O copie proasta și goala de conținut a lui Nova 22.

    Bine spus: Zu pentru studenti și corporatiști.

    @Ramona
    Jos pălăria pentru răspuns !
  • sov sov
    Aroganta incepe de la: 'Muzica ta nu a lor...pe bune??? Guerrilla? Un Zu pentru corporatRisti! O *** dar nu pentru pensionari ci pentru student ;)
  • Paul Paul
    Nu știam că Mangalia și Piatra Neamț sunt orașe universitare. Hmm, cât trăiești înveți ;)))
  • Ramona Ramona
    Domnule Mihaescu, chiar mi-am lasat numele si emailul, proprietarul site-ului e cel care trebuie sa verifice, nu tu. Am participat azi la concurs si eu pentru doua licente pe zone de mica importanta. Si am ascultat peste 10 prezentari. Cei de la Guerilla au fost ingamfati, slab pregatiti. Ca lor nu li se da, ca ei sunt cei mai tari, cei mai speciali. Or fi, dar sunt locul 10 in audiente. La radio chiar cred ca ma pricep, am vreo 16 ani ca realizatoare de emisiuni pe radio. Practic, azi gherilistii au vrut licente, sa aiba si ei, ca ei n-au, ca au avut, dar le-a halit falimentul lui Vantu si al altora. SUPER INGAMFATI! Radio Guerilla nu vrea decat sa bifeze regiuni, in caz de vanzare. Cu continutul adaptat la local, zero. Am ramas socata sa il aud pe un vorbitor reprezentant al Guerilla cum ca ei isi asuma sa dea clujenilor si albaiulienilor o “goarna”, a lor, evident, ca nu au asa ceva. Sa imi fie cu pardon, dar pe Cluj este si Digi, si RFI, pe Alba si o televiziune foarte misto locala, Alba Carolina. Adica, intelegeti, noi suntem gherilieni, restul sunt prosti. Cum zicea marele Liviu Mihaiu cu o *** de fost basist: ca publicul Guerilla e publicul ZF. Am inteles. Toti sunt prosti. Am inteles. Acuma, oi fi eu nascuta la Deva si traitoare in Arad, dar provinciala nu-s. Iar ei azi au ratat ocazia de a fi speciali si creativi: au fost smardoi si ingamfati, cu aceleasi figuri precum o mare retea. Atata ca nu sunt.

    PS: Sa inteleg ca toate institutele de masurare a audientelor de radio sunt alterate? Hahaha, buna gluma.
  • Andrei Mihaescu Andrei Mihaescu
    Ramona? Genius? De ce nu aveti curaj sa spuneti cum va numiti? De ce nu va asumati cele spuse? Cata vreme nu ai curaj sa spui cum te numesti, de ce as pune pret pe cele spuse de tine? Ca la hatereala sub anonimat toti se pricep. Genius. era mai buna muzica acum 12-13 ani? In lume sau la Radio Guerrilla? Se prea poate :) Ramona, asadar calitate inseamna locul I in clasamentul radio? ZU?, KissFM? RRA? Pe bune? Am inteles de ce nu va asumati opiniile: pentru ca habar nu aveti despre ce este vorba, dar simtiti nevoia sa va dati cu parerea, pentru ca suntem romani si ne pricepem la orice. Desi Clujul are nevoie de Radio Guerrilla...nu cred ca avem noi norocul asta.
  • Ramona Ramona
    Foarte foarte slaba prezentarea gherilistilor. Aroganta cat incape. Locul 10 la audiente si ei spuneau in continuu ca ce tari sunt ei si ce speciali. Dobro a fost sters, Mihaiu si renumele lui au incurcat. Au venit nepregatiti
  • Genius Genius
    Mda, era mai bun Guerrilla cand tinea de Catavencu... avea o muzica "ascultabila". Acum sunt mai mult vorbe goale si muzica zdranga-zdranga
  • Gabriel Cristea Gabriel Cristea
    @Livia ***, ai ascultat vreodata guerrilla? Ai tu o fatza mai de academician decat are Mihaiu? Guerrilla promoveaza foarte multe formatii noi de muzica romaneasca. Tu ce promovezi?
  • Livia Pila Livia Pila
    Absolut. Are o alura de acad. Prof. Univ.dr. doc. Liviu Mihaiu. Ceva de speriat! Parca e I.V.Lenin.

Trimite un comentariu

sus