Skip to main content

Realitatea paralelă. Posturile de știri la citirea moțiunii de cenzură: Pensii la România TV, pensii la Antena 3, pensii la B1

 
Realitatea paralelă. Posturile de știri la citirea moțiunii de cenzură: Pensii la România TV, pensii la Antena 3, pensii la B1

Realitatea paralelă. Ce au dat posturile de știri când s-a citit moțiunea de cenzură împotriva Guvernului în Parlament?

Moțiunea a început să fie citită în Parlament la ora 16.50, o oră nepotrivită pentru live-uri pe posturile de știri. La acea oră, stațiile de știri au în mod normal publicitate și teleshopping. Au avut și acum (panaceul 7 miracole pe o stație, ceva de curățare a colonului pe altă stație).

Din acest motiv, la 16.50, când a început să se citească în Parlament moțiunea, doar Digi 24 transmitea în direct.

Publicitate

Ce s-a întâmplat de la fix? Posturile de știri și-au adaptat subiectele la publicul lor predilect: pensii mai peste tot.

  • Realitatea TV a difuzat în direct. Digi 24 a continuat subiectul, plus o intervenție a lui Călin Popescu Tăriceanu, care îl acuza pe Klaus Iohannis că face parte din statul paralel.
  • Antena 3 a punctat că PSD a ieșit din plen la citirea moțiunii.
  • La România TV, o burtieră a fost ținută mai mult timp pe ecran - Parlamentarii cer sancționarea lui Kovesi. Nimic despre citirea moțiunii. A continuat apoi cu unul din subiectele preferate ale stației: pensiile. Pe pensii a dat-o apoi și Antena 3.
  • Citirea moțiunii nu a existat nici la B1 TV, undeTudor Barbu făcea niște calcule pe o tablă. Un Test Trist. Dar totuși "Vestea bună!" "De la 1 iulie 2018, punctul de pensie crește cu 10% - 1100 de lei"

GALERIE FOTO.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu