Skip to main content

Realitatea paralelă. Posturile de ştiri la citirea moţiunii de cenzură: Pensii la România TV, pensii la Antena 3, pensii la B1

 
Realitatea paralelă. Posturile de ştiri la citirea moţiunii de cenzură: Pensii la România TV, pensii la Antena 3, pensii la B1

Realitatea paralelă. Ce au dat posturile de ştiri când s-a citit moţiunea de cenzură împotriva Guvernului în Parlament?

Publicitate

Moţiunea a început să fie citită în Parlament la ora 16.50, o oră nepotrivită pentru live-uri pe posturile de ştiri. La acea oră, staţiile de ştiri au în mod normal publicitate şi teleshopping. Au avut şi acum (panaceul 7 miracole pe o staţie, ceva de curăţare a colonului pe altă staţie).

Din acest motiv, la 16.50, când a început să se citească în Parlament moţiunea, doar Digi 24 transmitea în direct.

Ce s-a întâmplat de la fix? Posturile de ştiri şi-au adaptat subiectele la publicul lor predilect: pensii mai peste tot.

  • Realitatea TV a difuzat în direct. Digi 24 a continuat subiectul, plus o intervenţie a lui Călin Popescu Tăriceanu, care îl acuza pe Klaus Iohannis că face parte din statul paralel.
  • Antena 3 a punctat că PSD a ieşit din plen la citirea moţiunii.
  • La România TV, o burtieră a fost ţinută mai mult timp pe ecran - Parlamentarii cer sancţionarea lui Kovesi. Nimic despre citirea moţiunii. A continuat apoi cu unul din subiectele preferate ale staţiei: pensiile. Pe pensii a dat-o apoi şi Antena 3.
  • Citirea moţiunii nu a existat nici la B1 TV, undeTudor Barbu făcea nişte calcule pe o tablă. Un Test Trist. Dar totuşi "Vestea bună!" "De la 1 iulie 2018, punctul de pensie creşte cu 10% - 1100 de lei"

GALERIE FOTO.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gogu Pintenogu Gogu Pintenogu
    Gâdea este o ***
  • Gogu Pintenogu Gogu Pintenogu
    Gâdea este o ***

Trimite un comentariu

sus