Skip to main content

Rocsana Marcu a dat Antena Group în judecată şi cere daune de mii de euro

 
Rocsana Marcu a dat Antena Group în judecată şi cere daune de mii de euro

Rocsana Marcu dă Antena Group în judecată. Fosta prezentatoare de emisiuni de la Antena Stars a depus, la data de 13 noiembrie, o acţiune în instanţă împotriva companiei de media. Avocata Rocsanei Marcu, Ramona Aldea, a explicat pentru Paginademedia.ro că clienta sa are încă contract cu Antena Group, însă nu-şi poate îndeplini obligaţiile contractuale.

Publicitate

„Contractul este încheiat pe perioadă nedeterminată şi este încă în vigoare. Le-am cerut să ne transmită contractul de reziliere, în care să se menţioneze motivele. Nu a venit niciun răspuns. Clienta mea nu se poate duce la alte emisiuni pentru că este sub contract cu Antena Group. Iar în prezent nu îşi poate îndeplini obligaţiile contractuale”, a spus avocata pentru Paginademedia.ro.

Ce a cerut Rocsana Marcu în instanţă:

  • Să se constate rezilierea contractului
  • Plata salariului aferent perioadei în care Rocsana Marcu nu a mai avut activitate la Antena Stars.
  • Daune morale de 10.000 de euro

Contactaţi de Paginademedia.ro, reprezentanţii Antena Group nu au dorit să comenteze.

Ramona Aldea, pentru Paginademedia.ro:

„Clienta mea se află sub contract cu Antena Group SA. În august 2017, cu 10 zile înainte de începerea grilei de toamnă, Rocsana Marcu a fost anunţată că nu va mai fi co-prezentator fără a i se invoca vreo menţiune.”

„Pentru a se încheia contractul era nevoie de un act adiţional, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Noi am avut o întâlnire cu Augusta Lazarov. Am căzut de acord să semnăm un act adiţional Ni s-a adus draftul actului adiţional, în care se menţiona că Antena Group îşi rezervă ca după încetarea acestui contract clienta mea să acopere unele ipotetice prejudicii. La solicitarea mea, de a menţiona că părţile nu mai au niciun fel de pretenţie, trecută, prezentă sau viitoare, dânşii au refuzat.”

„Contractul este încheiat pe perioadă nedeterminată şi este încă în vigoare. Le-am cerut să ne transmită contractul de reziliere, în care să se menţioneze motivele. Nu a venit niciun răspuns. Clienta mea nu se poate duce la alte emisiuni pentru că este sub contract cu Antena Group. Iar în prezent nu îşi poate îndeplini obligaţiile contractuale.”

Rocsana Marcu, co-prezentatoare la emisiunea Agenţia VIP alături de Adriana Bahmuţeanu, s-a despărţit de grupul media în vara acestui an, după cum a anunţat pe pagina personală de Facebook. „Colaborarea mea cu Antena Stars s-a încheiat, dat fiind faptul că planurile noastre de viitor nu mai coincid, momentan.”, a scris ea.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus