Skip to main content

Rocsana Marcu a dat Antena Group în judecată și cere daune de mii de euro

 
Rocsana Marcu a dat Antena Group în judecată și cere daune de mii de euro

Rocsana Marcu dă Antena Group în judecată. Fosta prezentatoare de emisiuni de la Antena Stars a depus, la data de 13 noiembrie, o acțiune în instanță împotriva companiei de media. Avocata Rocsanei Marcu, Ramona Aldea, a explicat pentru Paginademedia.ro că clienta sa are încă contract cu Antena Group, însă nu-și poate îndeplini obligațiile contractuale.

„Contractul este încheiat pe perioadă nedeterminată și este încă în vigoare. Le-am cerut să ne transmită contractul de reziliere, în care să se menționeze motivele. Nu a venit niciun răspuns. Clienta mea nu se poate duce la alte emisiuni pentru că este sub contract cu Antena Group. Iar în prezent nu își poate îndeplini obligațiile contractuale”, a spus avocata pentru Paginademedia.ro. 

Publicitate

Ce a cerut Rocsana Marcu în instanță:

  • Să se constate rezilierea contractului
  • Plata salariului aferent perioadei în care Rocsana Marcu nu a mai avut activitate la Antena Stars.
  • Daune morale de 10.000 de euro

Contactați de Paginademedia.ro, reprezentanții Antena Group nu au dorit să comenteze. 

Ramona Aldea, pentru Paginademedia.ro:

„Clienta mea se află sub contract cu Antena Group SA. În august 2017, cu 10 zile înainte de începerea grilei de toamnă, Rocsana Marcu a fost anunțată că nu va mai fi co-prezentator fără a i se invoca vreo mențiune.”

„Pentru a se încheia contractul era nevoie de un act adițional, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Noi am avut o întâlnire cu Augusta Lazarov. Am căzut de acord să semnăm un act adițional Ni s-a adus draftul actului adițional, în care se menționa că Antena Group își rezervă ca după încetarea acestui contract clienta mea să acopere unele ipotetice prejudicii. La solicitarea mea, de a menționa că părțile nu mai au niciun fel de pretenție, trecută, prezentă sau viitoare, dânșii au refuzat.”

„Contractul este încheiat pe perioadă nedeterminată și este încă în vigoare. Le-am cerut să ne transmită contractul de reziliere, în care să se menționeze motivele. Nu a venit niciun răspuns. Clienta mea nu se poate duce la alte emisiuni pentru că este sub contract cu Antena Group. Iar în prezent nu își poate îndeplini obligațiile contractuale.”

Rocsana Marcu, co-prezentatoare la emisiunea Agenția VIP alături de Adriana Bahmuțeanu, s-a despărțit de grupul media în vara acestui an, după cum a anunțat pe pagina personală de Facebook. „Colaborarea mea cu Antena Stars s-a încheiat, dat fiind faptul că planurile noastre de viitor nu mai coincid, momentan.”, a scris ea. 

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu