Skip to main content

Smart FM-ul lui Marius Tucă, la concursul la frecvențe. „Putem fi un radio comercial, dar cred că în mare măsură suntem un radio cultural”

 
Smart FM-ul lui Marius Tucă, la concursul la frecvențe. „Putem fi un radio comercial, dar cred că în mare măsură suntem un radio cultural”
Sursa foto: Facebook Marius Tucă

Marius Tucă și actorii Rodica Mandache, Marius Manole și Dorina Chriac au fost în fața CNA pentru a susține atragerea de noi licențe pentru rețeaua Smart FM. 

Au solicitat pentru frecvențe pentru Alba Iulia, Baia Mare, Cluj-Napoca, Dej, Mangalia, Piatra Neamţ și Sighetu Marmaţiei. 55.000 de euro investiție estimată, potrivit proiectului depus la CNA.

Publicitate

Marius Tucă, realizator: „Nu cred că s-a schimbat nimic de la ultima noastră întâlnire. Cred că am consolidat ce am construit de la început. Cei care sunt în fața dumneavoastră au și alte „job-uri” și facem radio din pasiune. Putem fi un radio comercial, dar cred că în mare măsură suntem un radio cultural. Nu ne-am propus să facem business din radioul acesta. Am adus până acum banii de acasă, nu mai avem ce să mai aducem (râde). Vrem să construim mai departe ideea de Smart FM. Vom avea lunar o emisiune spectacol pe scena unui teatru. O dată pe lună la Metropolis facem o emisiune de teatru cu public. Vrem să investim în continuare și sperăm că până în aprilie să facem un studio mobil.

Rodica Mandache – Eu la Smart FM, exagerat puțin, dar mă duc alergând ca atunci când ești îndrăgostit. Nu știu dacă se schimbă problemele mari, dar emisiunea pe care o am vineri, Fără mască, mă face să mă pregătesc și să și văd chipurile oamenilor în clipa când ascultă și am impresia câteodată că le este sete și că eu le dau să bea. Credeți-mă că un gând bun naște un lucru pur. 

Marius Manole – Postul are doi ani, suntem mici. M-am alăturat Smart FM pentru că aveam nevoie de locul acesta ca să învăț lucruri și să dau la rândul meu alte lucruri. Cred foarte tare în proiectul acesta, vă cred că nu este foarte ușor să dați aceste licențe.

Dorina Chiriac – Noi suntem cu toții prieteni și în felul ăsta ne-am adunat. Venim din niște zone în care suntem fiecare din noi foarte frământați de ce se întâmplă în jurul nostru. Știu foarte bine din teren că există interes față de Smart FM. 

Societatea deține trei frecvențe, dintre care una la București. Acţionariatul este format din Tucă Daria Ana – asociat principal – 99.03% şi Tucă Neguţa – 0.97%.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu ati inteles bine.Nu e niciun cultural. E un bussines. Da, e de *** ce face Tuca. Profita de prieteni si strange frecvente pe care probabil spera sa le vanda candva ca o retea sau sa gaseasca "un sponsor" pentru a se juca in continuare de-a radioul. E o gluma sinistra care se va termina cu scandal pentru ca, asa cum razbate si de la microfonul lui de pseudo -om de radio, tupeul si aroganta sunt date la maxim. N-am nimic cu Rodica Mandache dar chiar nu ai cum sa asculti o ora cu ea pe telefoane dimineata.La inceput de ora era pe emisie. Am fost curios cat o sa stea si am revenit. Era tot acolo. Apoi a intrat Ed Sheran ... indamix!
  • Are dreptate Adriana, daca se plange ca nu are bani, de unde sa investeasca pentru expansiune? AM incercat acum sa ii ascult pe net nici macar stream-ul nu le mai merge.Am mai spus-o despre acest post, e o strut-o camila. Nu ii inteleg pe Craioveanu si dinculescu cum de au ales sa lucreze acolo, sunt din alt film.
  • Intr-adevar, un radio cu perspective limitate, fara orizont. Am incercat sa ascult, Tuca mai bine ar ramane carciumar, ca oricum mananca in fiecare dimineata la microfon, si atat, in rest muzica e stereotipa, discutii lungi, practicand un umor pe care doar ei ii inteleg, uneori grobian, ca la Caracal. Cultural? Poate boring, Guerrilla le da clasa chiar si cand e emisia picata! Si Tuca zice c-a aducs bani de acasa si ca nu mai are, atunci cu ce vrea sa se dezvolte? Vad ca se plang si angajatii ca-s neplatiti, asta-i umbla falimentul prin casa si vrea expansiune...
  • Tuca sa-si plateasca intai angajatii. Cei care au plecat, deasemenea, nu si-au mai vazut banii pe ultimele luni lucrate acolo. Sunt restante si de acum 2 ani de zile. Un radio de gasca si cam atat. Sper sa se prinde cei de la CNA ca omul a venit acolo cu *** vopsita. Un radio pirat...si cam atat...

Trimite un comentariu