Skip to main content

Smart FM-ul lui Marius Tucă, la concursul la frecvenţe. „Putem fi un radio comercial, dar cred că în mare măsură suntem un radio cultural”

 
Sursa foto: Facebook Marius Tucă
Sursa foto: Facebook Marius Tucă

Marius Tucă şi actorii Rodica Mandache, Marius Manole şi Dorina Chriac au fost în faţa CNA pentru a susţine atragerea de noi licenţe pentru reţeaua Smart FM.

Publicitate

Au solicitat pentru frecvenţe pentru Alba Iulia, Baia Mare, Cluj-Napoca, Dej, Mangalia, Piatra Neamţ şi Sighetu Marmaţiei. 55.000 de euro investiţie estimată, potrivit proiectului depus la CNA.

Marius Tucă, realizator: „Nu cred că s-a schimbat nimic de la ultima noastră întâlnire. Cred că am consolidat ce am construit de la început. Cei care sunt în faţa dumneavoastră au şi alte „job-uri” şi facem radio din pasiune. Putem fi un radio comercial, dar cred că în mare măsură suntem un radio cultural. Nu ne-am propus să facem business din radioul acesta. Am adus până acum banii de acasă, nu mai avem ce să mai aducem (râde). Vrem să construim mai departe ideea de Smart FM. Vom avea lunar o emisiune spectacol pe scena unui teatru. O dată pe lună la Metropolis facem o emisiune de teatru cu public. Vrem să investim în continuare şi sperăm că până în aprilie să facem un studio mobil.

Rodica Mandache – Eu la Smart FM, exagerat puţin, dar mă duc alergând ca atunci când eşti îndrăgostit. Nu ştiu dacă se schimbă problemele mari, dar emisiunea pe care o am vineri, Fără mască, mă face să mă pregătesc şi să şi văd chipurile oamenilor în clipa când ascultă şi am impresia câteodată că le este sete şi că eu le dau să bea. Credeţi-mă că un gând bun naşte un lucru pur.

Marius Manole – Postul are doi ani, suntem mici. M-am alăturat Smart FM pentru că aveam nevoie de locul acesta ca să învăţ lucruri şi să dau la rândul meu alte lucruri. Cred foarte tare în proiectul acesta, vă cred că nu este foarte uşor să daţi aceste licenţe.

Dorina Chiriac – Noi suntem cu toţii prieteni şi în felul ăsta ne-am adunat. Venim din nişte zone în care suntem fiecare din noi foarte frământaţi de ce se întâmplă în jurul nostru. Ştiu foarte bine din teren că există interes faţă de Smart FM.

Societatea deţine trei frecvenţe, dintre care una la Bucureşti. Acţionariatul este format din Tucă Daria Ana – asociat principal – 99.03% şi Tucă Neguţa – 0.97%.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Djcrack Djcrack
    Nu ati inteles bine.Nu e niciun cultural. E un bussines. Da, e de *** ce face Tuca. Profita de prieteni si strange frecvente pe care probabil spera sa le vanda candva ca o retea sau sa gaseasca "un sponsor" pentru a se juca in continuare de-a radioul. E o gluma sinistra care se va termina cu scandal pentru ca, asa cum razbate si de la microfonul lui de pseudo -om de radio, tupeul si aroganta sunt date la maxim. N-am nimic cu Rodica Mandache dar chiar nu ai cum sa asculti o ora cu ea pe telefoane dimineata.La inceput de ora era pe emisie. Am fost curios cat o sa stea si am revenit. Era tot acolo. Apoi a intrat Ed Sheran ... indamix!
  • Radu Radu
    Are dreptate Adriana, daca se plange ca nu are bani, de unde sa investeasca pentru expansiune? AM incercat acum sa ii ascult pe net nici macar stream-ul nu le mai merge.Am mai spus-o despre acest post, e o strut-o camila. Nu ii inteleg pe Craioveanu si dinculescu cum de au ales sa lucreze acolo, sunt din alt film.
  • Stefan Adriana Stefan Adriana
    Intr-adevar, un radio cu perspective limitate, fara orizont. Am incercat sa ascult, Tuca mai bine ar ramane carciumar, ca oricum mananca in fiecare dimineata la microfon, si atat, in rest muzica e stereotipa, discutii lungi, practicand un umor pe care doar ei ii inteleg, uneori grobian, ca la Caracal. Cultural? Poate boring, Guerrilla le da clasa chiar si cand e emisia picata! Si Tuca zice c-a aducs bani de acasa si ca nu mai are, atunci cu ce vrea sa se dezvolte? Vad ca se plang si angajatii ca-s neplatiti, asta-i umbla falimentul prin casa si vrea expansiune...
  • Steven Steven
    Tuca a distrus spiritul Folk You-Vama Veche.Probabil la fel va face si cu radioul!
  • Daniel Georgescu Daniel Georgescu
    Tuca sa-si plateasca intai angajatii. Cei care au plecat, deasemenea, nu si-au mai vazut banii pe ultimele luni lucrate acolo. Sunt restante si de acum 2 ani de zile. Un radio de gasca si cam atat. Sper sa se prinde cei de la CNA ca omul a venit acolo cu *** vopsita. Un radio pirat...si cam atat...

Trimite un comentariu

sus