Skip to main content

Soţia parlamentarului Mircea Drăghici a obţinut de la CNA licenţă naţională pentru postul Absolut TV

 
Soţia parlamentarului Mircea Drăghici a obţinut de la CNA licenţă naţională pentru postul Absolut TV

De la locală, la naţională. Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat în şedinţa de astăzi transformarea licenţei prin cablu a Absolut TV din Mioveni în televiziune cu transmisie prin satelit şi acoperire naţională. Absolut TV, televiziune generalistă, cu 57% programe de informare, se va muta din Mioveni în Piteşti.

Publicitate

Postul este deţinut în totalitate de Georgiana Drăghici, soţia deputatului PSD Mircea Drăghici, care a şi fost în faţa membrilor CNA pentru a susţine proiectul. Alărturi de ea a fost şi jurnalistul Constantin Rudniţchi.

Postul urmează să se lanseze la nivel naţional în jurul datei de 1 decembrie, după cum a declarat pentru Paginademedia.ro Georgiana Drăghici. Acesta se va vedea pe toate companiile de cablu, RCS, UPC, Telekom şi Akta.

Georgiana Drăghici, în faţa membrilor CNA: „Anul trecut vă rugam să ne acordaţi credit pentru a reporni un post TV aflat într-o stare latentă, Absolut TV de la Mioveni. Am reuşit să aducem postul într-un stadiu de profitabilitate şi ne-am atins taregtul pe piaţa locală, de aceea ne dorim să ne exitindem. Avem o emisie stabilă, o echipă formată din 27 de persoane. Suntem singura televiziune locală care are un studio mobil în Parlamentul României, de unde emite luni, marţi miercuri. Avem şi o emisiune dedicată diasporei.”

„Obiectivul nostru este extinderea la nivel naţional. Am reuşit să avem stabilitate financiară prin contracte cu instituţii publice, câştigate prin licitaţii publice, prin SEAP. Avem contracte cu firme, dar pentru a ne extinde şi a ne dezvolta, avem nevoie de mai multă vizibilitate la nivel naţional.”, a mai adăugat ea.

Drăghici a mai precizat că postul are şi un parteneriat cu postul Dacia TV, din Italia, care redifuzează programele Absolut TV.

Constantin Rudniţchi – „Am convenit să mă alătur acestui proiect pentru că mi s-a părut foarte interesant acest proiect care pleacă dintr-o zonă locală şi care vrea să se extindă la nivel naţional. E foarte rara să vedem o televiziune care vrea să se extindă, să investească. Am în grilă emisiuni pe zona aceasta economiăşi poate şi cu aceste lucruri putem să avem un atu pentru extinderea la nivel naţional. Îmi place acest proiect pentru că e vorba despre diasporă, despre Parlamentul European, e vorba despre economie şi e vorba despre echilibru.”

Transformarea postului a trecut cu şapte voturi pentru şi două împotrivă, din membrii prezenţi. Radu Herjeu şi Gabriel Tufeanu au fost membrii care au votat împotriva extinderii postului.

„Eu nu am încredere că fără o investiţie foarte serioasă în acest moment se poate face o televiziune naţională. Pe mine, proiectul dumneavoastră editorial nu m-a convins. Eu aş fi vrut să vă demonstraţi forţa la nivel regional.”, le-a spus Radu Herjeu reprezentanţilor postului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Garceag Dan Garceag
    UN CANAL TV INFECT,, probabil ca si ,,proprietarii,,
  • Nicolescu Nicolescu
    „Obiectivul nostru este extinderea la nivel național. Am reușit să avem stabilitate financiară prin contracte cu instituții publice, câștigate prin licitații publice, prin SEAP'' scrie duduia asta! Adica, se lauda, ca manager al unei televiziuni PRIVATE, ca are contracte cu duiumul cu statul, luate pe SEAP (cu 100 de lei orice firma isi poate deschide cateva pozitii pe SEAP), caietele de sarcini fiind facute tot cu dedicatie, ca e barbatu-sau deputat! De altfel, asta a mai dat niste tunuri pe la primariile argesene (peste 40) cu un fel de firma de consultanta, facand niste strategii de atragere de fonduri europene de tot rasul, evident, tot cu dedicatie, acum fiind in atentia DNA.
  • Iuli Iuli
    Cu asa nume, nici 0,01% audienta nu vor face.
  • Cristian Stancu Cristian Stancu
    Am fost coleg la IATSA Ștefănești, Arges,cu dl.Draghici,pe când era un simplu tehnolog,apoi șef la tipografie,gratie faptului ca a fost pupincuristul penalului Constantin Nicolescu,cei din Argeș, cunosc individul.După lovitura de stat din 1989,evoluția lui a fost radianta, nu știu cum,nu știu, de ce ?dintr-o data îl vad deputat,ca revoluționar nu a fost.A făcut revelionul la mine acasă, la Ștefănești, el,și fosta lui soție, Cristina,care era o femeie de tot respectul,asa ca,dacă vreți mai multe amănunte despre acest individ,pe care la un moment dat,l-am considerat, chiar prieten,sa îl vad ca pe o *** prea plecata a ciumei rosii psd iște, iar,acest post de televiziune ,e o mare gogoasa cu smoala.Dacă doriți mai multe amănunte despre acest personaj,știți, ca aveți adresa mea de email.
  • Genius Genius
    *** si emisiunile la comanda sunt la moda. Nisa Romania TV infloreste, cu asa un popor. Dar nu generalizam, mai sunt si oameni cum e Anonim
  • claudiu claudiu
    Si un canal de filme porno e mai bun decat *** asta de post psd tv
  • Anonim Anonim
    la astia ( parlamentari , avocati , judecatori , *** , *** etc ) sa li se confiste averile , si sa faca puscarie pe viata in cel mai bun caz , preferabil sa fie *** *** ca *** si *** incontinoare + si au distrus si distrug incontinoare tara asta Romania , pacat , Romania trezitiva ducetiva toti puternici la parlament si *** pe *** *** *** etc si *** ca *** nu le pasa ii doare ficx la basca si nici acolo , jos cu voi mai rau ca Ceausescu .
  • claudiu claudiu
    Un nou canal psd tv
  • Anonim Anonim
    porcarie de canal tv , la gunoi cu el , nu se uita nici dracul la asa ceva , sper sanul prea nici in operator de cablu , mai bine bagati poturi tv de filme si documentare de omie de ori decat genul asta de porcari ro .
  • claudiu claudiu
    Se vede ca cei de la cna sunt *** psd imediat au dat licenta pentru un ped -ist dar cand reprezentantii persoanelor cu handicap au cerut licenta pentru un radio destinat nevazatoriilor membrii cna iau tatat ca pe ultimele ***

Trimite un comentariu

sus