Skip to main content

Soția parlamentarului Mircea Drăghici a obținut de la CNA licență națională pentru postul Absolut TV

 
Soția parlamentarului Mircea Drăghici a obținut de la CNA licență națională pentru postul Absolut TV

De la locală, la națională. Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat în ședința de astăzi transformarea licenței prin cablu a Absolut TV din Mioveni în televiziune cu transmisie prin satelit și acoperire națională. Absolut TV, televiziune generalistă, cu 57% programe de informare, se va muta din Mioveni în Pitești.  

Postul este deținut în totalitate de Georgiana Drăghici, soția deputatului PSD Mircea Drăghici, care a și fost în fața membrilor CNA pentru a susține proiectul. Alărturi de ea a fost și jurnalistul Constantin Rudnițchi. 

Publicitate

Postul urmează să se lanseze la nivel național în jurul datei de 1 decembrie, după cum a declarat pentru Paginademedia.ro Georgiana Drăghici. Acesta se va vedea pe toate companiile de cablu, RCS, UPC, Telekom și Akta. 

Georgiana Drăghici, în fața membrilor CNA: „Anul trecut vă rugam să ne acordați credit pentru a reporni un post TV aflat într-o stare latentă, Absolut TV de la Mioveni. Am reușit să aducem postul într-un stadiu de profitabilitate și ne-am atins taregtul pe piața locală, de aceea ne dorim să ne exitindem. Avem o emisie stabilă, o echipă formată din 27 de persoane. Suntem singura televiziune locală care are un studio mobil în Parlamentul României, de unde emite luni, marți miercuri. Avem și o emisiune dedicată diasporei.”

„Obiectivul nostru este extinderea la nivel național. Am reușit să avem stabilitate financiară prin contracte cu instituții publice, câștigate prin licitații publice, prin SEAP. Avem contracte cu firme, dar pentru a ne extinde și a ne dezvolta, avem nevoie de mai multă vizibilitate la nivel național.”, a mai adăugat ea. 

Drăghici a mai precizat că postul are și un parteneriat cu postul Dacia TV, din Italia, care redifuzează programele Absolut TV. 

Constantin Rudnițchi – „Am convenit să mă alătur acestui proiect pentru că mi s-a părut foarte interesant acest proiect care pleacă dintr-o zonă locală și care vrea să se extindă la nivel național. E foarte rara să vedem o televiziune care vrea să se extindă, să investească. Am în grilă emisiuni pe zona aceasta economiăși poate și cu aceste lucruri putem să avem un atu pentru extinderea la nivel național. Îmi place acest proiect pentru că e vorba despre diasporă, despre Parlamentul European, e vorba despre economie și e vorba despre echilibru.” 

Transformarea postului a trecut cu șapte voturi pentru și două împotrivă, din membrii prezenți. Radu Herjeu și Gabriel Tufeanu au fost membrii care au votat împotriva extinderii postului. 

„Eu nu am încredere că fără o investiție foarte serioasă în acest moment se poate face o televiziune națională. Pe mine, proiectul dumneavoastră editorial nu m-a convins. Eu aș fi vrut să vă demonstrați forța la nivel regional.”, le-a spus Radu Herjeu reprezentanților postului.  

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • „Obiectivul nostru este extinderea la nivel național. Am reușit să avem stabilitate financiară prin contracte cu instituții publice, câștigate prin licitații publice, prin SEAP'' scrie duduia asta! Adica, se lauda, ca manager al unei televiziuni PRIVATE, ca are contracte cu duiumul cu statul, luate pe SEAP (cu 100 de lei orice firma isi poate deschide cateva pozitii pe SEAP), caietele de sarcini fiind facute tot cu dedicatie, ca e barbatu-sau deputat! De altfel, asta a mai dat niste tunuri pe la primariile argesene (peste 40) cu un fel de firma de consultanta, facand niste strategii de atragere de fonduri europene de tot rasul, evident, tot cu dedicatie, acum fiind in atentia DNA.
  • Am fost coleg la IATSA Ștefănești, Arges,cu dl.Draghici,pe când era un simplu tehnolog,apoi șef la tipografie,gratie faptului ca a fost pupincuristul penalului Constantin Nicolescu,cei din Argeș, cunosc individul.După lovitura de stat din 1989,evoluția lui a fost radianta, nu știu cum,nu știu, de ce ?dintr-o data îl vad deputat,ca revoluționar nu a fost.A făcut revelionul la mine acasă, la Ștefănești, el,și fosta lui soție, Cristina,care era o femeie de tot respectul,asa ca,dacă vreți mai multe amănunte despre acest individ,pe care la un moment dat,l-am considerat, chiar prieten,sa îl vad ca pe o *** prea plecata a ciumei rosii psd iște, iar,acest post de televiziune ,e o mare gogoasa cu smoala.Dacă doriți mai multe amănunte despre acest personaj,știți, ca aveți adresa mea de email.
  • *** si emisiunile la comanda sunt la moda. Nisa Romania TV infloreste, cu asa un popor. Dar nu generalizam, mai sunt si oameni cum e Anonim
  • la astia ( parlamentari , avocati , judecatori , *** , *** etc ) sa li se confiste averile , si sa faca puscarie pe viata in cel mai bun caz , preferabil sa fie *** *** ca *** si *** incontinoare + si au distrus si distrug incontinoare tara asta Romania , pacat , Romania trezitiva ducetiva toti puternici la parlament si *** pe *** *** *** etc si *** ca *** nu le pasa ii doare ficx la basca si nici acolo , jos cu voi mai rau ca Ceausescu .
  • porcarie de canal tv , la gunoi cu el , nu se uita nici dracul la asa ceva , sper sanul prea nici in operator de cablu , mai bine bagati poturi tv de filme si documentare de omie de ori decat genul asta de porcari ro .
  • Se vede ca cei de la cna sunt *** psd imediat au dat licenta pentru un ped -ist dar cand reprezentantii persoanelor cu handicap au cerut licenta pentru un radio destinat nevazatoriilor membrii cna iau tatat ca pe ultimele ***

Trimite un comentariu