Skip to main content

US Open se va vedea la Eurosport pentru încă cinci ani

 
Sursa foto: Getty Images
Sursa foto: Getty Images

Tenisul de la US Open continuă la Eurosport. Televiziunea deţinută de Discovery a prelungit cu încă cinci ani acordul pentru difuzarea US Open. Contractul este valabil pentru aproape toate ţările din Europa, mai puţin teritoriile Marii Britanii şi Irlandei unde prin tradiţie Eurosport sublicenţiază drepturile de transmisiune.

Publicitate

„Eurosport continuă să alăture transmisiunilor în direct de la fiecare turneu de Mare Şlem o gamă de programe de calitate realizate cu participarea unora dintre cei mai respectaţi oameni ai acestui sport, care vor oferi fanilor perspectiva lor unică”, spun reprezentanţii Eurosport. Printre aceştia se numără Mats Wilander, Chris Evert, Barbara Schett, John McEnroe precum şi Patrick Mouratoglou.

Peter Hutton, CEO Eurosport, a declarat: „Open-ul Statelor Unite este întotdeauna o ocazie specială, este o invitaţie adresată lumii la petrecerea de două săptămâni care încheie sezonul tenisului de Mare Şlem. Suntem încântaţi de extinderea parteneriatului nostru cu USTA până în 2022 şi de consolidarea poziţiei noastre ca destinaţie pentru fanii din Europa ce doresc să urmărească fiecare moment emoţionant al turneelor de Mare Şlem.Acordul confirmă orientarea noastră către conţinutul premium obligatoriu, ce este distribuit personalizat prin intermediul unei producţii locale specifice şi cu sprijinul vedetelor locale.”

„Eurosport este un partener media foarte apreciat, care a investit enorm într-o producţie de înaltă calitate şi care a demonstrat că poate creşte audienţa Open-ului Statelor Unite", a declarat Lew Sherr, USTA Chief Revenue Officer. „Suntem foarte încântaţi că am putut prelungi parteneriatul nostru cu Eurosport pentru încă cinci ani."

Pe lângă Open-ul Statelor Unite, Eurosport deţine şi drepturile de transmisiune pentru Open-ul Australiei şi pentru Roland Garros în peste 50 de ţări din Europa precum şi drepturile pentru The Championships de la Wimbledon în 34 de ţări şi teritorii din Europa.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • AndreiP AndreiP
    Superb!

Trimite un comentariu

sus