Skip to main content

US Open se va vedea la Eurosport pentru încă cinci ani

 
US Open se va vedea la Eurosport pentru încă cinci ani
Sursa foto: Getty Images

Tenisul de la US Open continuă la Eurosport. Televiziunea deținută de Discovery a prelungit cu încă cinci ani acordul pentru difuzarea US Open. Contractul este valabil pentru aproape toate țările din Europa, mai puțin teritoriile Marii Britanii și Irlandei unde prin tradiție Eurosport sublicențiază drepturile de transmisiune.

„Eurosport continuă să alăture transmisiunilor în direct de la fiecare turneu de Mare Șlem o gamă de programe de calitate realizate cu participarea unora dintre cei mai respectați oameni ai acestui sport, care vor oferi fanilor perspectiva lor unică”, spun reprezentanții Eurosport. Printre aceștia se numără Mats Wilander, Chris Evert, Barbara Schett, John McEnroe precum și Patrick Mouratoglou.

Publicitate

Peter Hutton, CEO Eurosport, a declarat: „Open-ul Statelor Unite este întotdeauna o ocazie specială, este o invitație adresată lumii la petrecerea de două săptămâni care încheie sezonul tenisului de Mare Șlem. Suntem încântați de extinderea parteneriatului nostru cu USTA până în 2022 și de consolidarea poziției noastre ca destinație pentru fanii din Europa ce doresc să urmărească fiecare moment emoționant al turneelor de Mare Șlem.Acordul confirmă orientarea noastră către conținutul premium obligatoriu, ce este distribuit personalizat prin intermediul unei producții locale specifice și cu sprijinul vedetelor locale.”

„Eurosport este un partener media foarte apreciat, care a investit enorm într-o producție de înaltă calitate și care a demonstrat că poate crește audiența Open-ului Statelor Unite", a declarat Lew Sherr, USTA Chief Revenue Officer. „Suntem foarte încântați că am putut prelungi parteneriatul nostru cu Eurosport pentru încă cinci ani."

Pe lângă Open-ul Statelor Unite, Eurosport deține și drepturile de transmisiune pentru Open-ul Australiei și pentru Roland Garros în peste 50 de țări din Europa precum și drepturile pentru The Championships de la Wimbledon în 34 de țări și teritorii din Europa.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu