Skip to main content

Vânătorii de mituri revin la Discovery într-un nou format, fără Adam și Jamie

 
Vânătorii de mituri revin la Discovery într-un nou format, fără Adam și Jamie

Postul Discovery lansează pe 23 noiembrie Vânătorii de mituri - Generația următoare, în fiecare joi, de la ora 21.00. Adam Savage și Jamie Hyneman lipsesc din noul format, locul lor fiind luat de prezentatorul Kyle Hill. Emisiunea care în SUA a rulat deja sub numele Myth Busters: The Search este practic o selecție a unor candidați care să prezinte noul format. 

„Vânătorii de mituri: Generaţia următoare marchează începutul unei noi epoci pentru acest program, pe măsură ce prezentatorul Kyle Hill îi aduce în faţa publicului pe concurenţi şi miturile pe care vor încerca să le demonteze în fiecare săptămână.”, anunță reprezentanții Discovery. 

Publicitate

„Folosind elemente spectaculoase, unele dintre probe se concentrează pe abilităţile de constructori ale participanţilor, altele le testează cunoştinţele ştiinţifice; unele le pun la încercare ingeniozitatea, iar altele se bazează pe tenacitate – dar toate au acelaşi obiectiv: să confirme sau să infirme noi mituri. Cu alte cuvinte, vânătoarea de mituri continuă, aducând în prim-plan curiozitatea, setea de cunoaştere şi dorinţa de a experimenta, care au fost componentele definitorii ale seriei originale. Alături de explozii, desigur…”, mai adaugă reprezentanții Discovery. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu