Skip to main content

Vânătorii de mituri revin la Discovery într-un nou format, fără Adam şi Jamie

 
Vânătorii de mituri revin la Discovery într-un nou format, fără Adam şi Jamie

Postul Discovery lansează pe 23 noiembrie Vânătorii de mituri - Generaţia următoare, în fiecare joi, de la ora 21.00. Adam Savage şi Jamie Hyneman lipsesc din noul format, locul lor fiind luat de prezentatorul Kyle Hill. Emisiunea care în SUA a rulat deja sub numele Myth Busters: The Search este practic o selecţie a unor candidaţi care să prezinte noul format.

Publicitate

„Vânătorii de mituri: Generaţia următoare marchează începutul unei noi epoci pentru acest program, pe măsură ce prezentatorul Kyle Hill îi aduce în faţa publicului pe concurenţi şi miturile pe care vor încerca să le demonteze în fiecare săptămână.”, anunţă reprezentanţii Discovery.

„Folosind elemente spectaculoase, unele dintre probe se concentrează pe abilităţile de constructori ale participanţilor, altele le testează cunoştinţele ştiinţifice; unele le pun la încercare ingeniozitatea, iar altele se bazează pe tenacitate – dar toate au acelaşi obiectiv: să confirme sau să infirme noi mituri. Cu alte cuvinte, vânătoarea de mituri continuă, aducând în prim-plan curiozitatea, setea de cunoaştere şi dorinţa de a experimenta, care au fost componentele definitorii ale seriei originale. Alături de explozii, desigur…”, mai adaugă reprezentanţii Discovery.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Muniru Muniru
    Fara Adam si Jamie, viatza e pustiu ... Astia doi ERAU Mythbusters. Fara ei, s-a dus emisiunea *** ...
  • Mm Mm
    E deja pe Science.
  • Roxana Florescu Roxana Florescu
    I-au dat și pe ăștia (Adam și Jamie) afară, cum i-a executat și pe alții Discovery. Descopera compania vieții... Gargară si piar...

Trimite un comentariu

sus