Skip to main content

Alexandru Cumpănaşu se mută cu emisiunea de la Realitatea TV, la Antena 3

 
Alexandru Cumpănaşu se mută cu emisiunea de la Realitatea TV, la Antena 3

De la Realitatea TV, la Antena 3. Alexandru Cumpanasu, realizator al emisiunii Ambasador Romania, se va alatura Antenei 3, cu tot cu emisiunea sa de interviuri.

Publicitate

Emisiunea, care va debuta in ianuarie 2018, va avea invitaţi informatiilor ambasadori straini si romani, dar si personalitati din mediul academic si cultural, anunţă postul.

Alexandru Cumpănaşu: „Este un proiect pe care l-am construit in timp, care si-a gasit audienta si apreciere si pe care sunt bucuros si onorat sa-l pot continua alaturi de echipa Antena 3, nu doar in anul viitor ci atata timp cat vom fi convinsi ca suntem parte a unei societati globale, in care marile provocari nu ne sunt straine si in care noi, ca romani, avem rolul si importanta noastra.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • @Marius : "O emisiune de o lingușeală si un amatorism feroce. Iți provoca repulsie. Acest individ își peria atât de grețos invitații de erai convins ca el de fapt se foloseste de emisiune doar ca sa își facă relații in lumea diplomatica. Un exemplu demn de studiu ANTI ptr facultatea din jurnalism !! "
  Mare dreptate ai Marius. Mdiocrul de Cumpanasu adopta un aer gretos de vezi doamne o fi si el vre un acoperit SIE ... De fapt e de o condescendenta indecenta ca sa fiu pleonastic si de un limbaj necumpanit precum cumpanasu. Eu ma simteam rusinat ca roman de penibilul intrebarilor si obraznicia glumelor lui cand vorbea cu ambasadori ai unor state respectabile. Ca pleci la bani e de inteles pt oricine, insa asta chiar nu e nicio pierdere
 • Marius esti pe aproape. Cumpanasu are o asociatie, AID. Mai departe trageti concluziile.
 • a plecat la bani mai multi (parte din ei sunt cei delapidati ...) - sa-i fie rusine ... ar fi bine sa nu uiti, campanasule ..., ca averile cladite pe furturi si minciuni, nu rezista, iar banii proveniti de acolo, nu vor aduce liniste nimanui si nici vreo apreciere a cuiva ... pentru ca au miros ..."ranced" ...te-ai lasat pacalit de actele de binefacere ale patronului posturilor ... ? - eroare pt.ca nu poti fi filantrop, pe banii altora si sa mai ai si pretentia ca cei pe care i-ai "ajutat" sa-ti multumeasca ...
 • Radeti voi de antene dar acolo toate salariile sunt integral pe cartea de munca, iar salariatii sunt respectati. In alta parte se face contract pe 3 sau 6 luni dupa care te trezesti ca vii la munca, dar nu mai esti pe statul de plata.
 • O emisiune de o lingușeală si un amatorism feroce. Iți provoca repulsie. Acest individ își peria atât de grețos invitații de erai convins ca el de fapt se foloseste de emisiune doar ca sa își facă relații in lumea diplomatica. Un exemplu demn de studiu ANTI ptr facultatea din jurnalism !!
 • asta se duce la bani in detrimentul calitatii auditoriului CumpaRasul ! inseamna ca ceea ce a spus pina acum a fost minciuna si ca toti astia locul lor este alaturi de Gidea , Badea & Co Aiurea onoare !!!
 • mirela popa @ nu se pune virgula intre subiect si predicat. dar, fiind fan realitatea, te inteleg. sau "te anteleg."
 • La revedere Alexandru Cumpanasu cu Antena ta ! Noi , te așteptam la Realitatea ! Ai greșit !
 • Nu cred ca o sa-i duca cineva dorul.Emisiunea identica de pe Digi este mult mai reusita.
 • Dialoguri fade, teme plicisitoare, un fel de zona de batut campii cu gratie - asta era emisiunea. Starletele Lavinia Sandru si Alexandra Pacuraru (fata lui tata, ne e dor de ea) erau mai interesante!
 • Ce caută păcăliciul ăsta soroșisto-globalist la singura televiziune naționalistă autentic românească (si singura plătitoare de taxe si impozite, singura televiziune care nu este in insolventă, falită , vândută iluminaților sau deținută de maghiari).
  Fără *** la televiziunea românimii..
 • Se duce exact acolo unde ii este locul. La ciuma rosie. Si totusi. Ce studii universitare are acest tovarăș.

  .

Trimite un comentariu

sus