Skip to main content

Antena 1 va difuza sâmbătă scurtmetrajul Regatul de Gheaţă – Sărbători cu Olaf

 
Antena 1 va difuza sâmbătă scurtmetrajul Regatul de Gheaţă – Sărbători cu Olaf

Antena 1 a programat sâmbăta aceasta scurtmetrajul de animaţie marca Pixar “Regatul de Gheaţă – Sărbători cu Olaf”. Producţia de 22 de minute este programată de la ora 20.00.

Publicitate

Antena 1 lansează şi un concurs pentru fanii ”Frozen” care urmăresc scurtmetrajul “Regatul de Gheaţă – Sărbători cu Olaf”. Aceştia pot câştiga o jucărie Disney – Olaf cântăreţ - dacă răspund pe pagina de Facebook Antena 1 la întrebarea afişată pe ecran în timpul filmului.

SINOPSIS. “Regatul de Gheaţă – Sărbători cu Olaf” este o poveste despre familie şi despre cum oamenii duc tradiţiile mai departe.

Cu ocazia primului Crăciun în care uşile regatului s-au redeschis, Anna şi Elsa găzduiesc o petrecere pentru toţi locuitorii din Arendelle. Spre surprinderea lor însă, invitaţii pleacă devreme de la petrecere pentru a se bucura, în familie, de tradiţiile de sărbători. Astfel, cele două surori realizează că ele nu au propriile tradiţii şi obiceiuri de iarnă, pentru că erau foarte mici când au rămas fără părinţi.

În acest scurtmetraj realizat de Disney-Pixar, Olaf are o misiune specială şi anume aceea de a strânge cele mai frumoase tradiţii din Arendelle pentru Anna, Elsa şi Kristoff. Partenereul lui de nădejde în această aventură este nimeni altul decât renul Sven şi, împreună, cei doi sunt hotărâţi să salveze Crăciunul pentru prietenii lor dragi. Totul ia însă o turnură neaşteptată şi din salvatori se transformă, până la urmă, în salvaţi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

Trimite un comentariu

sus