Skip to main content

Arşinel, operat de inimă. Imaginile de la RTV, de la operaţia de rinichi

 
Arşinel, operat de inimă. Imaginile de la RTV, de la operaţia de rinichi

DERAPAJ. "Arşinel, supus unei intervenţii pe inimă", a titrat România TV, despre operaţia pe care acesta a avut-o astăzi.

Publicitate

În acelaşi timp, pe ecran rulau, în buclă, imagini cu Alexandru Arşinel pe un pat de spital, vorbind la telefon, conectat la perfuzii şi la aparate de monitorizare.

Doar că imaginile difuzate şi reluate în buclă, în timp ce se discuta ştirea, nu erau de acum, ci de la o altă operaţie a actorului, pe care a suferit-o acum câţiva ani. Cadrele vizdeo sunt din 2013. când Arşinel a fost operat de transplant de rinichi.

Potrivit legislaţiei audiovizuale, imaginile de arhivă trebuie marcate ca atare, pentru a nu induce publicul în eroare.

Codul de reglementare a conţinutului audiovizual:

Art 78, alin 4: La difuzarea unor imagini şi/sau înregistrări sonore de arhivă se va face datarea acestora ori menţiunea "Arhivă".

GALERIE FOTO.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ziaristii lu' peste ziaristii lu' peste
    Acu' stim ca ziaristii RTV nu au habar de mai nimic:)) , dar introducerea unui stent nu este operatie "pe inima"!
    Ca atare faptul ca la implantul unui stent arata imagini dupa o operatie de transplant nu-i de mirare, atat pot jurnalistii acestui post. Oricum spectatorii lor nu au habar despre ce-i vorba, ce mai conteaza ca este rinichi si nu inima, artera si nu rinichi, important este sa fie mult galben pe ecran si arsinel cu pectoralii goi, sa se "escite" octogenarele!:))))
  • Iulian Iulian
    Rtv....o televiziune ...dacă se poate numi asa ceva!Aici predomină înmormântări numai televiziune de stiri nu este .....oricum la asa ceva nu ma uit!...sper sa dispăreti cat mai curând!...pupa in c....ciuma rosie k si antenele

Trimite un comentariu

sus