Skip to main content

CNA către televiziuni: tratați cu decență dispariția Regelui Mihai

 
CNA către televiziuni: tratați cu decență dispariția Regelui Mihai

Recomandare de la CNA către televiziuni, în legătură cu moartea Regelui Mihai: "tratați subiectul cu decență".

Publicitate

Consiliului Național al Audiovizualului, în mesajul către radiodifuzori:

"După încetarea din viață a Majestății Sale Regele Mihai I, membrii Consiliului Național al Audiovizualului le reamintesc radiodifuzorilor obligația de a respecta, în cadrul programelor audiovizuale, drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, dreptul la viaţă privată - prevăzute în legislația audiovizualului – și de a trata cu decență și responsabilitate aceste momente triste ale istoriei României.

CNA atrage atenția radiodifuzorilor că în perioada de doliu național programele audiovizuale vor trebui adaptate în mod corespunzător.

Precizăm că CNA va monitoriza programele transmise în aceste zile de către posturile de radio și de televiziune."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • CNA stie sa fie promt cu anticipatie in cazul Regelui, iar cazul Ileana Ciuculete s-a prescris. Cum vine asta? Acesti membrii ai CNA se intalnesc vreodata? Putem sa stim si noi ce program de lucru au?
  • Diseara Starea Natiei nu va fi difuzata. TVR va difuza un documentar “nesemnificativ” despre Regele Mihai. Oare nu se va plange iar Patraru ca e cenzurat?
  • Membrii CNA se pun bine cu rudele Regelui prin comunicate inutile care si suna oarecum a amenintare. Membrii spera ca o sa le fie util intr-un viitor.
  • CNA se baga in seama cand nu trebuie. Orice deces trebuie tratat cu decenta, iar televiziunile ar trebui sa fie libere sa ignore acest subiect daca asta este credinta lor politica. Ce daca o televiziune vrea sa ignore doliul national si sa dea divertisment?

Trimite un comentariu