Skip to main content

CNA către televiziuni: trataţi cu decenţă dispariţia Regelui Mihai

 
CNA către televiziuni: trataţi cu decenţă dispariţia Regelui Mihai

Recomandare de la CNA către televiziuni, în legătură cu moartea Regelui Mihai: "trataţi subiectul cu decenţă".

Publicitate

Consiliului Naţional al Audiovizualului, în mesajul către radiodifuzori:

"După încetarea din viaţă a Majestăţii Sale Regele Mihai I, membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului le reamintesc radiodifuzorilor obligaţia de a respecta, în cadrul programelor audiovizuale, drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, dreptul la viaţă privată - prevăzute în legislaţia audiovizualului – şi de a trata cu decenţă şi responsabilitate aceste momente triste ale istoriei României.

CNA atrage atenţia radiodifuzorilor că în perioada de doliu naţional programele audiovizuale vor trebui adaptate în mod corespunzător.

Precizăm că CNA va monitoriza programele transmise în aceste zile de către posturile de radio şi de televiziune."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • CNA stie sa fie promt cu anticipatie in cazul Regelui, iar cazul Ileana Ciuculete s-a prescris. Cum vine asta? Acesti membrii ai CNA se intalnesc vreodata? Putem sa stim si noi ce program de lucru au?
  • Diseara Starea Natiei nu va fi difuzata. TVR va difuza un documentar “nesemnificativ” despre Regele Mihai. Oare nu se va plange iar Patraru ca e cenzurat?
  • Membrii CNA se pun bine cu rudele Regelui prin comunicate inutile care si suna oarecum a amenintare. Membrii spera ca o sa le fie util intr-un viitor.
  • CNA se baga in seama cand nu trebuie. Orice deces trebuie tratat cu decenta, iar televiziunile ar trebui sa fie libere sa ignore acest subiect daca asta este credinta lor politica. Ce daca o televiziune vrea sa ignore doliul national si sa dea divertisment?

Trimite un comentariu

sus