Skip to main content

Doliul în FM. Guerrilla, fără publicitate sâmbătă. Rock și Gold, fără matinal. Europa FM renunță la unele emisiuni

 
Doliul în FM. Guerrilla, fără publicitate sâmbătă. Rock și Gold, fără matinal. Europa FM renunță la unele emisiuni

Schimbări în grilele de programe ale posturilor de radio în următoarele trei zile, ca urmare a doliului național în memoria Regelui Mihai I. Unele posturi au decis să renunțe la parte din emisiuni, însă toate au anunțat că „tonul” emisiunilor va fi unul mai sobru. 

Europa FM renunță la trei emisiuni în următoarele două zile. Radio Guerrilla nu va difuza deloc publicitate sâmbătă, ziua în care Regele Mihai va fi înmormântat. Guerrilla va avea pe post doar muzică clasică și imnul regal.

Rock FM și Gold vor fi fără matinal. 

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare principalele schimbări din grilele posturilor de radio: 

 • Europa Fm rămâne cu matinalul, însă renunță la unele emisiuni. Joi renunță la emisiunea România în direct, a lui Moise Guran, vineri va fi fără emisiunea Avocatul Diavolului, prezentată de Vlad Petreanu și Cristian Tudor Popescu, iar sâmbătă fără emisiunea La Radio cu Esca. 
 • Radio Guerrilla își va adapta discuțiile din studio în conformitate cu zilele de doliu. Totodată, potrivit lui Adrian Popescu, acționar și director de marketing, Guerrilla va renunța cu totul la emisiuni în ziua de sâmbătă și va difuza exclusiv muzică clasică, iar din oră în oră va difuza imnul regal. Nici publicitate nu va fi, sâmbătă, pe Radio Guerrilla

Totodată, la Guerrilla se vor auzi și o serie de jingle-uri speciale, cu mesaje legat de Regele Mihai, plus fragmente din discursul regelui din 2011, din Parlament. 

 • Rock FM renunță pentru următoarele două zile la matinalul prezentat de Răzvan Exarhu.
 • Gold FM va fi, de asemenea, fără matinalul prezentat Radu Buzăianu, Geanina Corondan și Arthur Palaghia. 
 • Kiss FM, Radio ZU, Pro FM, Digi FM, Magic FM și Virgin FM nu vor produce schimbări în programe, însă reprezentanții au anunțat că discuțiile din studio vor fi pe un ton în conformitate cu starea de doliu. 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Da, Guerilla dupa ce face emisiuni cu manelistul de Dan Bursuc si cu pseudo-vedete ca Delia, acum incearca sa "se scoata" cu o zi de muzica clasica... Banuiesc ca le va canta tot Dan Bursuc la acordeon...
 • Hi hi ....mai exista si altceva in afara de smartfion. Ti s-a aplatizat creierul de la tilifon. Oamenii normali mai asculta la radio, mai citesc o carte, mai deschid si telefonul. Tu probabil pana si sexul il faci prin telefon. Haidi paaa!
 • Lucrezi in invatamant...de la cabana, urmaresti atatea posturi straine...si totusi asculti si radioul....te cred, dar esti o exceptie, lumea vrea tv imediat cum ajunge acasa.
 • HI....lucrez in invatamant, deci nu ai dreptate! Nu, nu am Tv in bucatarie, defapt nu am deloc TV, am sunt pe smartTv si ma uit la televiziunile americane gen NBC, ABC, FoxTV, CBS News...etc! Si DA, mai duc 3-4 zile pe saptamana la cabana. Iar muzica buna gasesti pe radiouri, depinde pe care le asculti! Succes si tie, Craciun Fericit, sper ca nu esti moftu' chiar inainte de sarbatori?!
 • @Oana
  Nu mai exagera, ca probabil ai televizor in bucatarie, iar la cabana de vacanta nu cred ca te duci in fiecare zi. Si daca astepti sa-ti dea radioul muzica buna..... Cred ca lucrezi in radio si d'aia te-ai atacat asa.
 • (HI) eu ascult radio zi de zi cam 10 ore. Dimineata acasa in bucatarie, la munca, la birou, in trafic, in drum spre cabana de vacanta, in special pentru stiri locale si muzica buna, ascult si seara programe de dezbatere socio-economice. Ascult chiar si de pe net atunci cand lucreaz pe calc. acasa si la munca...deci DA, se asculta in continuare radioul, mai mult decat niciodata...HI esti tu deplasat, ori poate in pestera nu exista radio si esti tare suparat! In USA dar si in EUROPA occidentala radiourile locale sunt o PUTERE si asa vor ramane pentru multa vreme.....HI...Traiesti in pestera?
 • Este o enigma pentru mine cum de mai exista radio in 2017. Lumea nici la tv nu se mai uita. Ascultati radio in masina? Asta-i tot? Traiti in masina?

Trimite un comentariu