Skip to main content

FOTO. Dan Negru face al 18-lea Revelion la Antena 1, cu „măşti” din Game of Thrones şi Frumoasa şi Bestia

 
FOTO. Dan Negru face al 18-lea Revelion la Antena 1, cu „măşti” din Game of Thrones şi Frumoasa şi Bestia

Antena 1 sărbătoreşte trecerea dintre ani cu Dan Negru şi Revelionul Starurilor. Pentru al 18-lea an consecutiv. Ca şi în anii trecuţi, momentul măştilor va fi piesa centrală a show-ului. 10 vedete bine mascate vor urca pe scenă, printre care Bestia din „Frumoasa şi Bestia”, Regele Nopţii din “Game Of Thrones”, Ariel din “Mica Sirenă”, Optimus Prime din “Transformers” şi Zâna Măseluţă.

Publicitate

Vedetele invitate, aflate în gradene vor trebui să ghicească cine se află în spatele fiecărie măşti.

Programul de Revelion al Antenei 1 fi duminică, 31 decembrie, de la ora 22.15.

Florin Piersic, Mirela Vaida, nea Mărin Barbu, Pepe, Adriana Trandafir, Rona Hartner, Andreea Bănică, Anda Adam, Anca Ţurcaşiu, Lidia Buble, Şerban Copoţ, Andrei Duban, Maria Cârneci, Matilda Pascal-Cojocăriţa, Nicoleta Voica, Amna, Cezar Ouatu, Constantin Enceanu, Dan Helciug, Ionuţ Iftimoaie, Răzvan Popescu, Fly Project sunt doar o parte dintre cei care vor petrece la Revelionul Starurilor 2018.

Dan Negru: „Pentru mine, este al 18-lea an consecutiv în care fac Revelionul TV. Toate celelalte 17 de până acum au fost lider de audienţă într-o piaţă tv încă lipsită de repere de longevitate! Aşa că, majoratul meu în Revelioane sper să fie o bucurie pentru cât mai mulţi!”, spune Dan Negru, gazda Revelionul Starurilor 2018.

GALERIE FOTO.

Citeşte şi:

AUDIENŢA Revelionul Starurilor 2017

AUDIENŢA Revelionul Starurilor 2016

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Doru
    "mile", am primit exact cat ai primit si tu, facand reclama 24/24 la "Antena 1".
  • Serbaneci Roxana Serbaneci Roxana
    Nea Marin Barbu
  • Serbaneci Roxana Serbaneci Roxana
    Matu stoian
  • Serbaneci Roxana Serbaneci Roxana
    Rica raducanu
  • Serbaneci Roxana Serbaneci Roxana
    Ana Lesco
  • Serbaneci Serbaneci
    Conector
  • Timoftei Timoftei
    Frumoasa si bestia - Florin Piersic
  • mile mile
    doru, tu cat ai primit din castig, doi lei sau mai mult
  • Doru Doru
    La ce mai trebuie Revelion, cand deja scoate bani ? Articol interesant de citit: https://www.paginademedia.ro/2017/10/rezultate-financiare-cme-compania-mama-pro-tv
    "Central European Media Enterprise (CME), compania-mamă a Pro TV, are doar două țări care îi aduc venituri consistente: România și Cehia."
  • F F
    Așa mile continua cu obsesiile tale. Calinescu de unde a mai apărut în discuție? :)) zic sa ne zici și ce visezi noaptea. Orice doar despre subiectul articolului sa nu vorbești ca e prea plictisitor chiar și pentru tine.
  • Mile Mile
    nu f ,trebuie să fie concurenta , ca românii să aleagă pe cei mai buni ,e diferita piata vrei sa zici , adică aici nu pot fi lideri iar acolo da , așa trebuie să zici , calines zicea in 2012 ca nu ar viziona niciun minut din românii au talent ca nu e nimic creativ iar acum s-a dus pt bani , deci să înțelegem că îi e jenă dar se plătește bine
  • F F
    Mile, eu cred ca ti-am raspuns, chiar daca nici nu e subiectul articolului. Fiecare piata e diferita Nimeni nu știe de ce protv nu face revelion, cu atât mai putin tu. E alegerea protv-ului. Nu vrei tu mai bine sa te bucuri ca nu mai face revelion, ca sa facă și antena audiente din astea măcar o data pe an? Nu vrei sa vorbești tu despre revelionul antenei acum?
  • Mile Mile
    Deci fugi de răspuns, am inteles cme face revelioane ca să piardă bani in alte tari ,ca nu e rentabil , măștile de antena au costat între 500 și 10 000 de euro , fiind făcute în america , vezi mareane de ce nu o sa vezi asta la alte posturi și nu este interesant ce fac, muzica e peste tot , și încă o intrebare pt protevistl ,ati citit ce a declarat călinescu despre românii au talent in 2012, inctedibil
  • F F
    Mile, deja cred ca e al treilea an când Protv nu are revelion. Care e noutatea? Și repet. Ești penibil. Subiectul articolului este altul, dar obsesiile tale transforma rubrica de comentarii în cine știe ce atacuri la adresa protv. Vorbește despre revelionul antenei, dacă este așa important. Dacă nu este important nici pentru tine, atunci măcar vorbește despre el ca despre asta este articolul. :)) Dacă nu stii unde ești, recitește titlul articolului.
  • marian marian
    Mile tie si familiei tale va doresc, LA MULTI ANI , lasa rautatea si bucura-te de revelionul cu masti

Trimite un comentariu

sus