Skip to main content

FOTO. Posturile de ştiri au dat pe larg funeraliile Regelui Mihai. Antena 3: „Regele Mihai se întoarce pentru totdeauna din exil”

 
FOTO. Posturile de ştiri au dat pe larg funeraliile Regelui Mihai. Antena 3: „Regele Mihai se întoarce pentru totdeauna din exil”

„Regele Mihai, acasă pentru totdeauna”, au titrat la unison posturile TV care au transmis, pas cu pas, momentul aducerii sicriului cu Regele Mihai la Bucureşti, mica slujbă de la aeroport şi drumul până la Sinaia, la Castelul Peleş.

Publicitate

Posturi de ştiri dar şi generaliste au acoperit pe larg funeraliile, în frunte cu TVR care este şi official broadcaster.

Ce au titrat posturile:

România TV: Bunul rege care a iertat toate relele, pe ultimul drum. Regele, acasă pentru totdeauna.

Antena 3: Regele Mihai se întoarce pentru totdeauna din exil. Ceremonii impresionante la funeraliile Regelui. Ultimul drum al Regelui Mihai spre Castelul Peleş

Digi24: Regele Mihai este pentru totdeauna acasă

TVR: Pe pământ românesc pentru totdeauna. Ultimul drum al Regelui Mihai în România

B1 TV: România îşi plânge ultimul monarh. Momente pline de emoţie pe aeroportul Otopeni

Realitatea TV: Regele Mihai, acasă pentru totdeauna.

GALERIE FOTO.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cris Cris
    Întrebarea mea este:dar ,în timpul regalității,cine a dus-o bine,nu cumva cei ,și urmașii lor,fiindcă,cei care lucrau pe domeniile regale,nu prea cred ca aveau cuvinte de laudă la adresa administratorilor acestor domenii,și a stăpânilor,și,acum,vad,o prostime,cum se ploconeste la un venetic,ca roman nu a fost.Dar,mama dracului,ca a fost rege,ce a făcut asta pt tara asta ?V-am zis ca am lucrat la arhivele militare,și de acum,încolo,voi posta dovezi,despre "bunatatea" acestui trădător.Numai ca,cei de pe acest site,normal ca vor sterge,fiindcă,se duc toți sa pupe moaștele ticalosului,trădătorului.

Trimite un comentariu

sus