Skip to main content

FOTO. Posturile de știri au dat pe larg funeraliile Regelui Mihai. Antena 3: „Regele Mihai se întoarce pentru totdeauna din exil”

 
FOTO. Posturile de știri au dat pe larg funeraliile Regelui Mihai. Antena 3: „Regele Mihai se întoarce pentru totdeauna din exil”

„Regele Mihai, acasă pentru totdeauna”, au titrat la unison posturile TV care au transmis, pas cu pas, momentul aducerii sicriului cu Regele Mihai la București, mica slujbă de la aeroport și drumul până la Sinaia, la Castelul Peleș.

Publicitate

Posturi de știri dar și generaliste au acoperit pe larg funeraliile, în frunte cu TVR care este și official broadcaster.

Ce au titrat posturile: 

România TV: Bunul rege care a iertat toate relele, pe ultimul drum. Regele, acasă pentru totdeauna.

Antena 3: Regele Mihai se întoarce pentru totdeauna din exil. Ceremonii impresionante la funeraliile Regelui. Ultimul drum al Regelui Mihai spre Castelul Peleș

Digi24: Regele Mihai este pentru totdeauna acasă

TVR: Pe pământ românesc pentru totdeauna. Ultimul drum al Regelui Mihai în România

B1 TV: România își plânge ultimul monarh. Momente pline de emoție pe aeroportul Otopeni

Realitatea TV:  Regele Mihai, acasă pentru totdeauna. 

GALERIE FOTO. 

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Întrebarea mea este:dar ,în timpul regalității,cine a dus-o bine,nu cumva cei ,și urmașii lor,fiindcă,cei care lucrau pe domeniile regale,nu prea cred ca aveau cuvinte de laudă la adresa administratorilor acestor domenii,și a stăpânilor,și,acum,vad,o prostime,cum se ploconeste la un venetic,ca roman nu a fost.Dar,mama dracului,ca a fost rege,ce a făcut asta pt tara asta ?V-am zis ca am lucrat la arhivele militare,și de acum,încolo,voi posta dovezi,despre "bunatatea" acestui trădător.Numai ca,cei de pe acest site,normal ca vor sterge,fiindcă,se duc toți sa pupe moaștele ticalosului,trădătorului.

Trimite un comentariu