Skip to main content

Vocea pe ghicite: I can see your voice. Un nou format de talent show ar putea intra în România. Ce post e interesat?

 
Vocea pe ghicite: I can see your voice. Un nou format de talent show ar putea intra în România. Ce post e interesat?

Un nou format de talent show muzical se pregătește să intre în România. Vânzătorii formatului sunt în discuții pentru vânzarea către România a formatului asiatic I can see your voice, potrivit presei internaționale.

Publicitate

I can see you voice este un format sud-coreean de talente vocale. Cum decurge showul?

În fiecare emisiune, probele au în centru un grup de persoane, format din  talentați și afoni. Artiști profesionști invitați în emisiune trebuie să deosebească pe cei mai talentați de cei afoni, bazându-se pe câteva indicii vizuale. Unul câte unul, concurenții sunt eliminați, pentru ca în final să rămână doar unul.  

Dacă ultimul rămas în concurs, în urma eliminărilor, este un talentat, acesta are ocazia să lanseze un single alături de artistul care l-a ales. Dacă în final rămâne un concurent fără voce, acesta poate câștiga un premiu în bani. 

Ce post e interesat?

Publicația internațională tbivisions.com menționează formatul și în dreptul României, fără a da mai multe detalii. 

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Pro TV ar discuta cu reprezentanții companiei pentru a achiziționa formatul muzical 

Show-ul este la sezonul patru în Coreea de Sud și a fost produs deja în alte șapte țări, printre care și Bulgaria, la Nova TV.

VIDEO. Cum arată studioul I can see your voice 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Trebuie sa-ti dai seama dupa chipul omului daca are voce??? M-am cam saturat de aceste showri de talente, oricum dadeau prea multe sperante false. Acum vine asta. Nu va mai jucati cu sentimentele oamenilor!

Trimite un comentariu