Skip to main content

Primul cuplu de concurenți în show-ul Ferma vedetelor: Rona Hartner și Daniel Iordăchioaie

 
Primul cuplu de concurenți în show-ul Ferma vedetelor: Rona Hartner și Daniel Iordăchioaie

Cel de-al treilea sezon Ferma vedetelor vine cu o schimbare de format: se concurează în echipe. Pro TV a anunțat prima echipă de concurenți ai celui de-al treilea sezon. Este vorba de Rona Hartner și Daniel Iordăchioaie.

Rona Hartner: „Cred că Ferma vedetelor va fi o experiență de viața necesară, o întoarecere la natura. Știu sigur că nu va fi ușor și vreau să văd dacă pot să îmi depășesc limitele. Mă voi odihini mult înainte ca să pot face față. Cel mai mult va conta atmosfera dintre noi! Sper că va fi o formă de fraternitate, pentru că vom fi frați de suferință, colegialitate și dăruriere. Dacă voi simți că nu pot să mă ridic la nivelul acestor calități, mă voi retrage. Aș vrea să fiu printre ei ca un factor de lumină, nu să vin cu problemele mele și să îi îngreunez pe ceilalți!”

Publicitate

Daniel Iordăchioaie: „Simt că Ferma vedetelor este o adevărată provocare! Am făcut și am trăit foarte multe lucruri în viața mea, dar până acum nu cred că am fost pus în situațiile cu care mă voi confrunta la fermă. Eu cred cu tărie că orice provocare este un timp câștigat și o experiență în plus din care avem numai de învățat!”, a spus Daniel Iordăchioaie.

Citește și: 

Prezentator nou, un alt loc de filmări și reguli noi la Ferma Vedetelor

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu