Skip to main content

Pro TV, fără Las Fierbinţi şi Ai noştri în zilele de doliu naţional. Finala Vocea României va "respecta însemnătatea momentului"

 
Pro TV, fără Las Fierbinţi şi Ai noştri în zilele de doliu naţional. Finala Vocea României va "respecta însemnătatea momentului"

Pro TV nu va difuza serialele de comedie în cele trei zile de Doliu Naţional: 14, 15 şi 16 decembrie.

Publicitate

Nu vor fi pe post serialele Las Fierbinţi şi Ai noştri. Finala Vocea României va fi difuzată, însă "va respecta însemnătatea acestui eveniment".

Joi, 15 decembrie, Pro TV va difuza, ca un omagiu pentru viaţa Regelui Mihai I al României, filmul Discursul Regelui.

În programul Pro TV a rămas sâmbătă, 16 decembrie, Singur Acas 2: Pierdut în New York.

Program joi seară (14 decembrie):

20.30: Dispari în 60 de secunde

22.45: Discursul Regelui

Vineri seară (15 decembrie):

20.30-00.00: Finala Vocea României

Sâmbătă seară (16 decembrie):

20.30: Singur Acasă 2: Pierdut în New York

23.00: Greu de ucis 2

Pro TV, despre programul din zilele de doliu naţional - 14, 15 şi 16 decembrie:

„Pentru zilele de doliu naţional, programul PRO TV a fost adaptat pe durata zilei şi în prime time, astfel încât să comemorăm şi să ne arătăm respectul pentru Regele Mihai I al României.

Conţinutul PRO TV va fi adaptat conform solemnităţii acestui moment în istoria naţiunii noastre. Astfel, cele două seriale difuzate în mod tradiţional joia au fost înlocuite, iar Vocea României, un program urmărit de întreaga familie, va respecta însemnătatea acestui eveniment.

Ca un omagiu pentru viaţa Regelui Mihai I al României, vom difuza joi filmul artistic Discursul Regelui.

În cursul zilei de sâmbătă, PRO TV va difuza pe perioada întregii zile programe speciale de ştiri care vor informa românii despre funeraliile regelui, fragmente din documentarul Războiul Regelui şi vor vorbi despre istoria familiei regale a României.”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • messi messi
    @Adina Finala Bravo, ai stil! va fi duminică de la 21.30
  • Alex Tudoran Alex Tudoran
    Pt. unii dintre cei care comentează fără să gândească:

    După ce că luați lumină de la 2 borfaşi care au făcut ce au vrut (Iliescu & Băsescu) cu țara asta, cu atitudinea asta (,,Aaaa... da de ce să țină doliu național?, că nu ştiu ce, că nu ştiu cum?) mi se face scârbă de lipsa voastră de respect față de istoria acestei ţări, iar mulți care gândesc ca voi au adus țara într-o ruină şi situația a ajuns de un mare ***! Dacă nu exista Carol I, Ferdinand I şi monarhia nu era nicio Românie, eram doar nişte colonii ale altora.
    Dar, din păcate istețul şi neaoşul român nu a făcut nimic pentru el, ci doar a aşteptat de la alții să le dea ,,mură-n gură", cum mulți aşteptă de la guvern, de la Iohannis, de la UE, de la SUA, etc... Când o să ajungem să facem ceva pentru noi şi pentru viitorul nostru?

    Răspuns: în halul ăsta NICIODATĂ, din cât ne-a arătat cei 28 de ani fără comunism, fără monarhie, şi ne întrebăm ce s-a schimbat după intrarea în UE din 2006. Mai mulți nervi, mai mulți proşti ăsta e adevărul!

    Române, oare când o să te mai trezești? Când până şi Croații (în UE din 2014) au mai mulți km de autostradă, iar Estonieni (fostă ţară din URSS) nu stau la cozi şi folosesc cele mai bune servicii electronice în instituțiile publice. De ce trebuie să fim tot timpul ,,fundul Europei", de ce trebuie să ne ,,încetinim" noi pe noi?

    Frații noştri ortodocşi greci, au intrat în UE din 1980, şi cu tot cu crizele lor economice sunt tot mai avansați decât noi români. Iar în istorie ei erau cei mai amărâți din Imperiul Otoman şi de la noi din Ţara Românească a pornit revoluția lor. Dacă monarhia s-ar fi reinstaurarat în 1990, eram mult mai dezvoltați şi nu ne plângeam de toate hoțiile celor care ne-au guvernat, indiferent de stânga sau de dreapta, dar eram mai moderați şi nu ne plângeam nici de situația celor de peste Prut. Din păcate mulți dintre noi nu sunt preocupați nici de istorie, nici de fapte, ci doar de las fierbinți şi dacă scăpăm de Dragnea (care nu-i doresc viaţă lungă, politic zic nu altfel!)
  • mile mile
    marius , este doar parerea ta , ce crezi ca ai fi ramas o insula democratica
  • Aure Aure
    Sa imi fie cu iertare. Regalitatea in alte tari a prosperat cu brio si acum acele tari printre cel mai mare pib pe cap de locuitor. La noi nu s-a putut. Ar trebui sa va puna ceva semne de intrebare, astora care ridicati in slavi monarhia romaneasca. Au fost alte interese in joc, nicidecum prosperitatea romanului de rand. Iar acum doliu national... de ce? Nu-i de mirare, cu asa mentalitate inca aruncam gunoiul pe geam, in gradina blocului. Q. E. D.
  • Draghici Draghici
    Oameni buni este atat de greu sa ne respectam ? Avem dreptul la opinie dar ar trebui sa avem si "dreptul la respect" chiar si atunci cand avem o alta parere . Sa fiti iubiti !
  • Marius Marius
    @mile tu ce vb mai copile, tu ai înțeles ce am spus eu?
  • Pop Pop
    Daca luam in considerare moartea unui om, atunci este ok.daca plângem pentru un rege, suntem proști.
    Roialitatea in sine, este o prostie imensă.ca rege nu te alege nimeni.ajyngi rege doar daca strămoșii tăi ***.iti păstrezi averea daca ***.
    Prin urmare,*** the king!
  • Anca-Viorica Anca-Viorica
    De ce este degretat zi de doliu national?Vorba proverbului:"ȚARA ARDE ȘI BABA SE PIAPTĂNĂ"
  • mile mile
    marius , tu poti sa sustii pe comunisti si sa plangi pe iliescu
  • Marius Marius
    Ne-a vândut la rusi, l-a vândut și pe Antonescu și apoi a fugit di tara. Și noi acuma plângem după cine?
  • george george
    io as fi dat un film despre maresalul Antonescu!
  • Coafezgaini Coafezgaini
    Adica serialele roma esti de comedie nu le dati , dar mega vizionata comedie singur acasa o dati, mda ce sa zic , respect romanesc, cel american nu se pune :))
  • CNJ CNJ
    Mile esti un mare ***.De ce crezi ca ma uit pe PRO Tv,antenist prost?Ia du-*** si lasa useri seriosi in pace,copil *** de 5 ani.
  • geo geo
    In mod normal, nu ar fi trebuit sa difuzeze finala de la Voce si Singur acasa.
  • Adina Adina
    Nu puteți afla și dacă se transmite finala Bravo ai stil pe Kanal D? Multumesc!

Trimite un comentariu

sus