Skip to main content

Ringier are un nou director de vânzări. Vine din digital

 
Ringier are un nou director de vânzări. Vine din digital

Ringier România are un nou director de vânzări, care vine din zona digitală. Este vorba de Andrei Ursuleanu care, în ultimii șase ani, a lucrat la ThikDigital, compania condusă de Dragoș Stanca.

Andrei Ursuleanu va lucra pe poziții de egalitate cu George Ștefănucă, Group Head of Advertising Sales Ringier. Practic, prin venirea lui Ursuleanu, Ringier va avea doi coordonatori ai vânzărilor.

Publicitate

Cine este Andrei Ursuleanu?

Andrei Ursuleanu vine de la ThinkDigital, agenția de digital media unde a coordonat, timp de aproximativ șase ani, proiecte de tehnologie, afliliere și producție video. De asemenea, are o experiență de peste zece ani în media, făcând parte în trecut din echipele de vânzări ale unor publisheri precum Netbridge și Realitatea-Cațavencu.

În noul său rol în cadrul companiei Ringier România, Andrei Ursuleanu va coordona departamentele Sales, Ad-Ops și Research, alături de George Ștefănucă.

Andrei Ursuleanu:

„Ținând cont de dinamica specifică mediului online, jucătorii semnificativi din piață trebuie să se îndrepte activ către zona de Research&Development, trebuie să fie capabili să localizeze trenduri globale de media sau să inoveze constant pentru a rămâne importanți pentru advertiseri și agenții, astfel că Ringier își propune să-și consolideze poziția de lider al pieței, nu doar după criteriul cifrelor (un indicator important, dar nu suficient), dar și după relevanța proiectelor ce vor urma în perioada următoare”, susține Andrei Ursuleanu.

Potrivit companiei, "pe termen mediu şi lung, principalele obiective strategice ale echipei comerciale Ringier România, cu noua conducere mărită, vizează dezvoltarea și monetizarea unor noi proiecte ce îmbină componente Video, Native și Data-driven."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu skogers, ești perfect normal. Problema o reprezintă acești noi vorbitori de limbă de lemn, care, culmea, înjură tot ce era înainte, dar duc pe noi culmi vorbitul și statul degeaba.
  • Nu înțeleg nimic din limbajul asta tec-mahon. Sunt eu ***, depășit de vremi sau, pur și simplu, in afara ariei de acoperire a acestui mesaj, adică un receptor incompetent?

Trimite un comentariu