Skip to main content

S-a lansat o nouă televiziune cu seriale dramatice. Ce titluri va avea şi în ce reţele de cablu se regăseşte

 
Harlots, unul din serialele găzduite de Epic Drama
Harlots, unul din serialele găzduite de Epic Drama

Compania Viasat World, care operează mai multe televiziuni sub denumirea Viasat, a lansat în România, începând de astăzi, un nou canal cu seriale dramatice: Epic Drama.

Publicitate

În România, postul este disponibil de astăzi în oferta AKTA (SD şi HD), urmând a fi inclus ulterior în grilele operatorilor, inclusiv RCS.

Postul Epic Drama are în grilă titluri precum Harlots, Mr Selfridge şi Poldark, de la ITV Studios Global Entertainment; Miniaturista, de la all3media international; Restaurantul şi Versailles, de la Banijay Rights;

Familia Borgia, Justiţie Brutală şi Scrisoare pentru Evita, de la Beta Film şi Turn ţi Klondike de la Entertainment One (eOne) vor fi disponibile în exclusivitate pe noua platformă.

Tot astăzi a fost lansat şi serviciul video on demand, sub acelaşi nume, ce va fi disponibil, în prima fază, pe platformele operatorilor.

Cui se adresează postul. Epic Drama se adresează bărbaţilor şi femeilor cu vârste peste 25 de ani, dar va fi extrem de atractiv pentru toţi fanii serialelor dramatice, cărora le oferă acces 24 de ore pe zi la o varietate de seriale de genuri diferite, inclusiv crime şi mister, adaptări literare, politică şi putere, serial de epocă, serial de război, acţiune, aventură, istorie reală şi fantasy Lansarea celui de-al 19-lea brand din portofoliul Viasat World are la bază studii importante care au identificat un public pasionat de gen, dar şi o nişă neexploatată pe piaţă pentru acest fel de conţinut.

Irina Gofman, Preşedinte şi CEO Viasat World a declarat: “Suntem extrem de încântaţi să vedem că majoritatea operatorilor-cheie cu care colaborăm au ales să adauge Epic Drama în grila lor – o dovadă a importanţei pe care o acordăm înţelegerii nevoilor partenerilor noştri şi a scopului comun, acela de a oferi conţinut de calitate publicului. Suntem încrezători că varietatea propunerilor de conţinut pe care Epic Drama le oferă va transforma acest canal într-unul de success, care va oferi publicului acces la producţii dramatice de calitate, 24 de ore pi zi, în fiecare zi, oricând doresc să le vizioneze. Lansarea aceasta denotă agilitatea cu care, în calitate de distribuitor independent de conţinut, răspundem nevoilor publicului şi partenerilor, alături de ambiţia noastră de a ne creşte numărul de telespectatori şi acoperirea în teritorii.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus